Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ovo vas od islamofoba iznenađuje samo ako ništa čitali prije šta piše. Lik klasičan primjer škutora i islamofoba.
On, Lilard zvani praljak i Rigoleto.
On, Lilard zvani praljak i Rigoleto.
Nešto sam malo razmišljao, pa me zanima vaše mišljenje. Logično, Izrael je ovaj rat uzeo ili će vrlo brzo uzeti, nije bitno da li će to biti za tri dana ili tri sedmice, ali završit će ga. Ipak, čini mi se da bez obzira na svu tu mašineriju i ljude koje imaju iza sebe su uspjeli izgubiti "medijski" rat. Na samom početku, svi su doslovno bili uz Izrael - sada već druga priča. Mnogo toga ih je koštalo, od laži da su neke bebe zaklane, pa onda se javljaju neki ministri koji spominju nuklearke, sam Netanyahu koji ni sam ne može sakriti mržnju, bespotrebno ubijanje civila, bombardovanje bolnica... Baš što kaže @mma_hz, imat će Izraelci popriličan broj neugodnih situacija.
Ono što mi je još jače od svega, ukoliko vjerujemo izraelskoj strani, gotovo je - Imaju Hamas u šaci, pa zar sad nije idealna prilika da pokažeš izraelske borce kao heroje, neki čin kao što je vađenje beba i trudnica iz Shifa bolnice bi ipak okrenuo neki broj ovih kvazi neutralnih, ili da recimo Netanyahu dijeli čokoladice djeci po Gazi, khm. Pa postoji kao taj video abnormanih stvari koje je Hamas radio, zašto ga ne podijeliš? Čini mi se da su u svojoj koljačkoj misiji i zaboravili na ovaj aspekt, koji je jako bitan.
Ono što mi je još jače od svega, ukoliko vjerujemo izraelskoj strani, gotovo je - Imaju Hamas u šaci, pa zar sad nije idealna prilika da pokažeš izraelske borce kao heroje, neki čin kao što je vađenje beba i trudnica iz Shifa bolnice bi ipak okrenuo neki broj ovih kvazi neutralnih, ili da recimo Netanyahu dijeli čokoladice djeci po Gazi, khm. Pa postoji kao taj video abnormanih stvari koje je Hamas radio, zašto ga ne podijeliš? Čini mi se da su u svojoj koljačkoj misiji i zaboravili na ovaj aspekt, koji je jako bitan.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Nekako mi više ima smisla da objave koliko kilometara tunela su uništili. Ne vjerujem da su baš imali prevelikih uspjeha na tom području ako ovako šturo objavljuju.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Misija je samo jedna, čistokrvni Izrael teritorije i ljudstva. Svaki oblik humanosti i javnog prikazivanja humanosti, humanzima i javnog prikazivanja mira, našao bi se na ekstremnoj osudi cionista.Surreal je napisao/la: ↑12 nov 2023, 11:12Nešto sam malo razmišljao, pa me zanima vaše mišljenje. Logično, Izrael je ovaj rat uzeo ili će vrlo brzo uzeti, nije bitno da li će to biti za tri dana ili tri sedmice, ali završit će ga. Ipak, čini mi se da bez obzira na svu tu mašineriju i ljude koje imaju iza sebe su uspjeli izgubiti "medijski" rat. Na samom početku, svi su doslovno bili uz Izrael - sada već druga priča. Mnogo toga ih je koštalo, od laži da su neke bebe zaklane, pa onda se javljaju neki ministri koji spominju nuklearke, sam Netanyahu koji ni sam ne može sakriti mržnju, bespotrebno ubijanje civila, bombardovanje bolnica... Baš što kaže @mma_hz, imat će Izraelci popriličan broj neugodnih situacija.
Autoritarni ultranacionalizam, rasizam, šovinizam, totalitarizam i fašizam na djelu pod propagandnim djelovanjem žrtve i borbe protiv ‘nacizma’.
....sve drugo će proći!
- ASD
- Kontakt:
To je sigurno. Od svih ratova koje su vodili, medijski im je ovaj bio najlošiji. Ali to je bilo i očekivano jer imaju i najgoru vladu ikad, punu ekstremista u njoj, na čelu sa likom koji je izgubio dodire s realnosti.Surreal je napisao/la: ↑12 nov 2023, 11:12Nešto sam malo razmišljao, pa me zanima vaše mišljenje. Logično, Izrael je ovaj rat uzeo ili će vrlo brzo uzeti, nije bitno da li će to biti za tri dana ili tri sedmice, ali završit će ga. Ipak, čini mi se da bez obzira na svu tu mašineriju i ljude koje imaju iza sebe su uspjeli izgubiti "medijski" rat. Na samom početku, svi su doslovno bili uz Izrael - sada već druga priča. Mnogo toga ih je koštalo, od laži da su neke bebe zaklane, pa onda se javljaju neki ministri koji spominju nuklearke, sam Netanyahu koji ni sam ne može sakriti mržnju, bespotrebno ubijanje civila, bombardovanje bolnica... Baš što kaže @mma_hz, imat će Izraelci popriličan broj neugodnih situacija.
Okružili bolnice i udaraju raketama, kakvi tuneli ba?! Zar iko normalan vjeruje tim teroristima? Ja mislim da u to vjeruje samo senilna budala Biden.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Sve sto se desi danas sutra ce se vrlo brzo zaboraviti. Pobjeda je ono sto se pika. Svi ce prihvatiti realnost kakva god da je i idemo dalje, na neki drugi front. A oni koji su izginuli su jedini gubitnici.
Koliko je ovaj svijet licemjeran pokazuje i sport, za razliku od Rusa koji su izbaceni iz svih sportskih takmičenja reprezentacije Izraela ne trpe nikakve sankcije.
Pa dobro ali nekako zaboravljamo da zvanično Izrael nije prvi napao. Hamas je nešto najgore što se moglo desiti Palestincima, odveli su svoj narod u smrt.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Da,
inače nikada prije tog napada Hamasa Izrael nije ubijao civile u Gazi.
inače nikada prije tog napada Hamasa Izrael nije ubijao civile u Gazi.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- VivaLaStella
- Kontakt:
"zvanicno"
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Danas je bar lako informisati se, na desetine Palestinske djece su ubili ili teroristički vojska ili ilegalni teroristicki radikalni naoružani doseljenici u toku ove godine prije sedmog oktobra.
Ma Izraelcima bilo gdje van Izraela ce zivot biti zivi pakao sve zbog njihove teroristicke vlade.Svugdje xe se morati kretati pazljivo i bojati se za sebe i svoje porodice.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Cuj Izrael izaciti? Pa vidis da im jos daju podrsku, njihova policija dolazi u Kosovo da im cuva igrace. Jos ko da gledam, veceras ce pred utakmicu imati neki performans kako su ugroženi i kako oni pate u Gazi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma znam ja sve to, ali tu "rupu" koristi Zapad i nastavit će, pod farsom "mi se samo branimo" i rade sve ove zločine.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Taj zapad je zlo i naopako ali znaš kako se kaže, kako posiješ tako ti se i vrati. Britanci su žarili i palili po Bliskom istoku ali zato sad imaju par miliona muslimana u svojoj zemlji sa tendencijom konstantnog rasta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa oni ih i prihvataju kao većina EU država jer im fali radne snage. To je u većoj mjeri počelo 70-ih i do dan danas nije prestalo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sam rabin, veoma ortodoksni rabin govori o Hitleru. Poslušati.
Pa nije ništa drugačije ni sa nama ovdje, mi smo isto tako samo jeftina radna snaga u njihovim očima. Ovakvo stanje na balkanu sasvim sigurno da odgovara takvima, stvorena je takva klima da ljudi i nemaju izbora nego da se spakuju i traže posla sebi. Isto tako na bliskom Istoku su posijali ratove i mržnju, milijardama finansirali razne paravojne frakcije i pokretali ratove, zavadi pa zavladaj.
De ba Sarmice suzdrži se austrijskog slikara, jel imaš fetiš na njega, bgt dijeli one proteste i ne seri.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.