Glupane, ovo je zadnji put da ću ti odgovoriti. Kada kažem NAS, mislim na našu državu Bosnu i Hercegovinu i ljude u njoj. I kad kažem da nas Zapad ne može učiti, isto važi i za Oman ili druge države koje su držale robove. Nego si ti previše glup i zatucan da to shvatiš.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Centre forward
- Kontakt:
Je li moguće da to pišeš?mma_hz je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:08A fkt sto se ne skupite i protestvujete za izraelce??
Kad su vec tako ugrozeni,ili za zapaďne zemlje koje su ugrozene od muslimana i islama.Nemojte da samo serete po forumu,uradite nesto konkretno da poduprete vase stavove.
Sta ima veze sto nece neko prihvatiti?Koga briga sta ce svabo prihvatiti uz Izrael i Ameriku dokazano pobili najvise ljudi na svijetu i nekog treba zanimati sta te 3 genocidne drzave misle.
Kako nema veze kad si mu doš'o u kuću, na njegovo, jel shvataš ?
A to po čemu sam musliman osim možda imena? Pa vidi, da si ikad, al' istinski i sa razumijevanjem pročit'o bar elementarne, dakle osnovne stvari o Islamu shvatio bi koliko je glupo tvoje pitanje.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
pa vidis li da u Sarajevu lincuju zenu koja je zubarka i otisla na koncert zamisli sta bi se desilo pa ubili bi nekoga da proseta u izraelskoj zastavi, takvi kao ti bi vjedva docekali da ganjate zidove po seherumma_hz je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:08A fkt sto se ne skupite i protestvujete za izraelce??
Kad su vec tako ugrozeni,ili za zapaďne zemlje koje su ugrozene od muslimana i islama.Nemojte da samo serete po forumu,uradite nesto konkretno da poduprete vase stavove.
Sta ima veze sto nece neko prihvatiti?Koga briga sta ce svabo prihvatiti uz Izrael i Ameriku dokazano pobili najvise ljudi na svijetu i nekog treba zanimati sta te 3 genocidne drzave misle.
Zašto, jel i ti imaš neke imperijalističke planove ili će tvoja vjera biti jača ako sve na planeti budu muslimani?
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Pa eto sto ne odg na pitanje odgovorom a ne kontra pitanjem.Centre forward je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:13Je li moguće da to pišeš?mma_hz je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:08A fkt sto se ne skupite i protestvujete za izraelce??
A to po čemu sam musliman osim možda imena? Pa vidi, da si ikad, al' istinski i sa razumijevanjem pročit'o bar elementarne, dakle osnovne stvari o Islamu shvatio bi koliko je glupo tvoje pitanje.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Meni je argument da je ta Evropa se trpala drugima u živote, s kojim pravom ta Evropa zajedno sa Amerikom je gurala svoje interese svugdje po svijetu ? Jel to po tebi opravdano i normalno ? Šta će Britanci u Palestini da sprovode red ? Šta će Ameri svugdje po svijetu da guraju svoje interese?Centre forward je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:06Kako ima jednodimenzionalnih likova da ne povjeruješ ??![]()
Kako da napišem a da me ne proglase islamofobom, što bi bio paradox jer i sam sam musliman.
"Allahu ekber" po Kelnu, Esenu, Amsterdamu i co, na protestima bilo koje vrste je opasno za baš te muslimane koji žive tu. Ljudi, to kulturološki ne pripada Evropi, Ti domicijelni ljudi tamo to neće nikad prihvatit', što je samo realno i ništa više. Pravi samo kontra efekat.
Kažem opet, meni je argument historija Evrope koju kad pažljivo čitaš vidiš definiciju konzerviranosti.
Dakle, jednodimenzionano je posmatrati Evropu kao nešto što je isključivo rezervisano za zapadne vrijednosti dok to isto ne važi za neke druge dijelove svijeta.
mma_hz je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:16Pa eto sto ne odg na pitanje odgovorom a ne kontra pitanjem.Centre forward je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:13Je li moguće da to pišeš?mma_hz je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:08A fkt sto se ne skupite i protestvujete za izraelce??

dusha pametna
Ma pokusaj sto ce te iko ganjati tbj,a sto se tice zubarke niko je ne lincuje samo su napisali istinu.Robust je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:14pa vidis li da u Sarajevu lincuju zenu koja je zubarka i otisla na koncert zamisli sta bi se desilo pa ubili bi nekoga da proseta u izraelskoj zastavi, takvi kao ti bi vjedva docekali da ganjate zidove po seherumma_hz je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:08A fkt sto se ne skupite i protestvujete za izraelce??
Misle papci ako nose muslimansko ime pa daju sebi za pravo hrabrost reci da je musliman.

FK SARAJEVO.
- ASD
- Kontakt:
Znaš li kad smo mi ukinuli robovlasništvo? kad već držimo moralne pridike Zapadu.Bundesliga je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:12Glupane, ovo je zadnji put da ću ti odgovoriti. Kada kažem NAS, mislim na našu državu Bosnu i Hercegovinu i ljude u njoj. I kad kažem da nas Zapad ne može učiti, isto važi i za Oman ili druge države koje su držale robove. Nego si ti previše glup i zatucan da to shvatiš.
Za pocetak nece se desavati ovi genocidi po svijetu kao sto su se desili mom narodu u Bosni samo jer su muslimani.
FK SARAJEVO.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ima li na tom zapadu šta da valja?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- ASD
- Kontakt:
Ali zamisli toga. Drečiš pred granicom u EU, godinama moliš da te prihvate. Potpisat ćeš sve i svašta samo da te puste unutra.
I na kraju kad te prihvate. Ti bi tamo revoluciju dizao i sve mijenjao.
U Siriji su se klali muslimani međusobno.
U Jordanu isto.
U Jemenu isto.
I na kraju kad te prihvate. Ti bi tamo revoluciju dizao i sve mijenjao.
Kako neće?
U Siriji su se klali muslimani međusobno.
U Jordanu isto.
U Jemenu isto.
Ali zamisli godinama kontrolises,unistavas,ekploatises resurse drzava,drzis je u strogoj bijedi i tjeras te ljude da se ponizavaju zbog svoje djece ponajvise da ides tamo gdje su od para tvoje zemlje sagradili kule i gradove.I onda se ljute kad tu radis posteno,placas poreze ,i onda nekad kad hoces da izrazis svoje misljenje razapinju te vise nego **** kad goli hodaju po ulici.
Ja nazalost za sebe ne mogu reci da sam musliman,imam to muslimansko ime ali se ne pridrzavam namaza i ostalih stubova u islamu.
Ja nazalost za sebe ne mogu reci da sam musliman,imam to muslimansko ime ali se ne pridrzavam namaza i ostalih stubova u islamu.
FK SARAJEVO.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Po definiciji si musliman sve dok ne učiniš širk ili sam ne izadjes iz vjeremma_hz je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:24Ali zamisli godinama kontrolises,unistavas,ekploatises resurse drzava,drzis je u strogoj bijedi i tjeras te ljude da se ponizavaju zbog svoje djece ponajvise da ides tamo gdje su od para tvoje zemlje sagradili kule i gradove.I onda se ljute kad tu radis posteno,placas poreze ,i onda nekad kad hoces da izrazis svoje misljenje razapinju te vise nego **** kad goli hodaju po ulici.
#Punoljetstvo
Ko moli ? Jel bio neki referendum na nivou države koji se bavi pitanjem ulaska u EU ili NATO? Šta mislite kakvi bi rezultati bili ?
Koji si ti jadnik jbte. Pa jesi barem izguglao proteste u Londonu da pogledaš slike sa tih protesta? Jesu i oni glupani?

To je slika iz Londona bijedniče. I ne samo iz Londona. Sa svih protesta širom svijeta su takve slike.
Ali ti i takvi jedva čekate da pljunete. Ko biva, ti si neki moderni kuratz palatz a ovi na protestima su glupani.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Ovdje kad bi skupio svo znanje o Islamu, I da ljudi zajedno odluce sta da napisu o istom, opet bi isplivalo koliko ne znaju.
Klali su se I zapadnjaci međusobno, ali oni kad se kolju oni uvlace cijeli svijet u to.
Kakva god da je politika, kako god da se zove, ona ako opravdava ovo sto se događa u Gazi ne moze nikom drzati moralne lekcije.
Klali su se I zapadnjaci međusobno, ali oni kad se kolju oni uvlace cijeli svijet u to.
Kakva god da je politika, kako god da se zove, ona ako opravdava ovo sto se događa u Gazi ne moze nikom drzati moralne lekcije.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada te neko kritikuje sto si isao na koncert nekog ko je kriv samo sto dolazi iz te i te drzave, to ti treba biti kompliment jer dolazi od pecinskih ljudi.
Tel Aviv je liberalniji i kozmopolitski grad vise od svih na Balkanu.
Tel Aviv je liberalniji i kozmopolitski grad vise od svih na Balkanu.
Kojoj definiciji bolan,pa namaze ako ne klanjas izlazis iz vjere.2 dzuma namaza ako propustis izlazis iz vjere itd itd.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:25Po definiciji si musliman sve dok ne učiniš širk ili sam ne izadjes iz vjeremma_hz je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:24Ali zamisli godinama kontrolises,unistavas,ekploatises resurse drzava,drzis je u strogoj bijedi i tjeras te ljude da se ponizavaju zbog svoje djece ponajvise da ides tamo gdje su od para tvoje zemlje sagradili kule i gradove.I onda se ljute kad tu radis posteno,placas poreze ,i onda nekad kad hoces da izrazis svoje misljenje razapinju te vise nego **** kad goli hodaju po ulici.
Muslimani koji redovno klanjaju namaze i obavljaju sve propisr kazu uvijek "Nadam se da sam musliman".
Kakva definicija crna,pusti se definicija.
Nas su srbi i hrvati klali i protjerivali jer smo u njihovim ocima turci ,oni nisu nikad govorili da su se borili sa bosancima i da ubijaju bosance vec iskljucivo MUSLIMANE.Njima je samo bilo bitno ubijati i protjerivati muslimane vez obzira jel klanjaju ili ne.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 12 nov 2023, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.