Jok nego će vaši retardi koji će završiti u Slogi ili u najboljem slučaju u drugoj ligi Portugala biti najvrjedniji.... Dizdarević ili Šabanović koliko god su tanki završe u Francuskoj....eno crni Kurdić kapiten u Azerbejdžanu.....kod vas ako dobaci do Surdulice, vanserijski je...RedBlue je napisao/la: ↑12 nov 2023, 19:16Ne sumnjam da ce biti najvrijedniji na transfermarktu, jel tako Zuka.oldschool72 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 19:13I do kojeg zaključka smo došli?
Ko ima najgoreg golmana u ligi?
Sarajevo ili Željezničar ?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Eto prilike Sarajevu da u trećem dijelu lige ne izađe igrati.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:05Kakva crna titula,cim je Telgetija dosao odma sam znao sta slijedi mada i prije toga. Javno Dodik kojem je Vico potrcko kaze bice Borac sampion,sta vam vise treba da vam crtaju? Liga nije zanimljiva prije svega jer nije regularna ni po jednom osnovu. Nema se damu da se 5 klubova skupi kaze necemo igrat u BL niti protiv Borca,cijeli svijet bi pisao o tome pa bi vidio drugaciju pricu kad im u pitanje dovedes ogromne kako bi bosnje u savezu pocele da kukaju,osporavaju itdCernica22 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:01Borac bas konkretan iz prekida, skoro svaki ubacaj je ozbiljna sansa. Fina ekipa koja je realno kvalitetom u par deka sa Sarajevom, a losija od medjugoraca. Za titulu ce presuditi ko ima veci racku Beus ili Vico. Sarajevu za titulu jedina nada mora biti konstantnost jer ce njima realno od tri navedena kluba biti najteze. Na onim utakmicama kao sinoc se osvajaju titule. Bit ce definitivno zanimljiva sezona do kraja sto od opstanka, europe pa do titule.
Imate šansu napraviti pririsak preko HZ i foruma i ostalih medija.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Borac je solidna ekipa sa odlicnim trenerom. Daleko bolji od Sarajeva,no sigurno nedovoljno dobri za Medjugorce. Vec danas na utakmici se osjetio grc,pritisak,nervoza. Ne mogu se nositi s pritiskom borbe za titulu,to je jedini razlog njihove danasnje patnje sa nekvalitetnim zeljeznicarom.Cernica22 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:01Borac bas konkretan iz prekida, skoro svaki ubacaj je ozbiljna sansa. Fina ekipa koja je realno kvalitetom u par deka sa Sarajevom, a losija od medjugoraca. Za titulu ce presuditi ko ima veci racku Beus ili Vico. Sarajevu za titulu jedina nada mora biti konstantnost jer ce njima realno od tri navedena kluba biti najteze. Na onim utakmicama kao sinoc se osvajaju titule. Bit ce definitivno zanimljiva sezona do kraja sto od opstanka, europe pa do titule.
Tako ,kad medjugorci rijese Evropu i okrenu se prvenstvu,to ce ono rutinski ostaviti Borac 10-15 bodova iza. Sarajevu je to ionako nevazno,nama je bitan samo Velez,jedini koji nas moze ugroziti u borbi za trece mjesto i Evropu. Za to sutra trebamo navijati za medjugorce,da nam pomognu protiv direktnog protivnika.
-
- Kontakt:
Ma ne, vjerujem da bi svirao faul nad golmanom da je bilo na suprotnoj strani. Ne sporim ja da je on siljio, ali mi smo sami sebe pobijedili danas. Kad bi pravio listu krivaca za poraz, ne bi Njegomirovic bio ni u top 10, eto tako da kazem.zeljovolimte je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:07Mi smo bez zutog kartona trebali zavrsiti utakmicu.
Napad mozes organizovati samo ako bas mozes izbjeci njihove igrace, jer ce u svakom slucaju svirati faul u napadu.
U odbrani cim je iole jaci duel ide faul i zuti.
Nemoguce je igrati. Jos mu je ostalo da izmisli penal, a evo i opet "sumnjiva" situacija ide u korist Borca.
Sta mislis da se ono desilo u 16m Borca, da li bi bio faul?
1921
-
- Kontakt:
Joj ali kad ih Dubackic poce razigravatiAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:11Ma ne, vjerujem da bi svirao faul nad golmanom da je bilo na suprotnoj strani. Ne sporim ja da je on siljio, ali mi smo sami sebe pobijedili danas. Kad bi pravio listu krivaca za poraz, ne bi Njegomirovic bio ni u top 10, eto tako da kazem.zeljovolimte je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:07Mi smo bez zutog kartona trebali zavrsiti utakmicu.
Napad mozes organizovati samo ako bas mozes izbjeci njihove igrace, jer ce u svakom slucaju svirati faul u napadu.
Nemoguce je igrati. Jos mu je ostalo da izmisli penal, a evo i opet "sumnjiva" situacija ide u korist Borca.
-
- Kontakt:
Nista od jednog kluba,dodje iz guzice u glavu al kasno. Svaki igrac,trener u ligi dobije proljev,moraju posjetiti psihijatra prije tekme sa Borcem i zanimljivo svi imaju isto misljenje al niko da kaze jer je Putin na celu saveza pa bi bili suspendovani. Nadam se samo kad bosnjo dodje na celo da ce imat malo pameti i izivljavati se na Bojcu,da ce predsjednici klubova davat izjave kao sto to radi celava nakaza,znaci raditi sve ovo Bojcu sto oni sad rade,bice mi uzivanje to gledat.Riziko je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:09Eto prilike Sarajevu da u trećem dijelu lige ne izađe igrati.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:05Kakva crna titula,cim je Telgetija dosao odma sam znao sta slijedi mada i prije toga. Javno Dodik kojem je Vico potrcko kaze bice Borac sampion,sta vam vise treba da vam crtaju? Liga nije zanimljiva prije svega jer nije regularna ni po jednom osnovu. Nema se damu da se 5 klubova skupi kaze necemo igrat u BL niti protiv Borca,cijeli svijet bi pisao o tome pa bi vidio drugaciju pricu kad im u pitanje dovedes ogromne kako bi bosnje u savezu pocele da kukaju,osporavaju itdCernica22 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:01Borac bas konkretan iz prekida, skoro svaki ubacaj je ozbiljna sansa. Fina ekipa koja je realno kvalitetom u par deka sa Sarajevom, a losija od medjugoraca. Za titulu ce presuditi ko ima veci racku Beus ili Vico. Sarajevu za titulu jedina nada mora biti konstantnost jer ce njima realno od tri navedena kluba biti najteze. Na onim utakmicama kao sinoc se osvajaju titule. Bit ce definitivno zanimljiva sezona do kraja sto od opstanka, europe pa do titule.
Imate šansu napraviti pririsak preko HZ i foruma i ostalih medija.
Ma druze tesko, vidjeli su oni sta se sve otvara sa titulom na primjeru zrinjskog, jedno pretkolo prodjes sva ti se vrata otvaraju. Moraju negdje i pare sto upumpavaju vratiti kad tad. Nece to medjugorci tako lako ove godine rijesiti kao u prethodne dvije. Za ovaj drugi dio kako Sarajevu tako i nama probleme moze praviti samo konstantnost. S tim da je Sarajevo realno kvalitetnije igracki od nas. Previse mi imamo beskorisnih igraca da prijetimo. Medjutim i s njima smo kvalitetom iznad Zelje i Sirokog kojem je glavna karika dobar trener, a i Sloge realno koja je tu bodovno, ne smije se izostaviti.Antikloc je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:10Borac je solidna ekipa sa odlicnim trenerom. Daleko bolji od Sarajeva,no sigurno nedovoljno dobri za Medjugorce. Vec danas na utakmici se osjetio grc,pritisak,nervoza. Ne mogu se nositi s pritiskom borbe za titulu,to je jedini razlog njihove danasnje patnje sa nekvalitetnim zeljeznicarom.Cernica22 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:01Borac bas konkretan iz prekida, skoro svaki ubacaj je ozbiljna sansa. Fina ekipa koja je realno kvalitetom u par deka sa Sarajevom, a losija od medjugoraca. Za titulu ce presuditi ko ima veci racku Beus ili Vico. Sarajevu za titulu jedina nada mora biti konstantnost jer ce njima realno od tri navedena kluba biti najteze. Na onim utakmicama kao sinoc se osvajaju titule. Bit ce definitivno zanimljiva sezona do kraja sto od opstanka, europe pa do titule.
Tako ,kad medjugorci rijese Evropu i okrenu se prvenstvu,to ce ono rutinski ostaviti Borac 10-15 bodova iza. Sarajevu je to ionako nevazno,nama je bitan samo Velez,jedini koji nas moze ugroziti u borbi za trece mjesto i Evropu. Za to sutra trebamo navijati za medjugorce,da nam pomognu protiv direktnog protivnika.
19V22
Upravo, pogotovo ne poraz u ovakvim okolnostima. Ali jedno je biti navijač koji se mrzne u novembru i antifudbalu zato što voli svoj klub i neko ko se deklarisao kao navijač i aktivira se pred derbi, poslije derbija u slučaju pobjede i kada mu je klub favorit za titulu. Kada su navijači Sarajeva u pitanju razgovaram samo sa onima koji su tu kad kurcu ne valja, a sa ovima što se aktiviraju u određenim periodima pa uzmu mene **** samo šaljem u pm, na bilo kojoj strani ne mogu tih deklarisanih navijača što su tu više da lijeće komplekse i fol pripadaju nečemu. Kurcu oni pripadaju.Kockoglavi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 18:10Normalni navijac nebi slavio poraz svog tima, ja ovdje za pojedince govorim. To nikad navijac ne moze biti.
- TurkishAirlines
Kada se moze ocekivati prvi bod u gostima?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ne lupetaj zdravlja ti...Antikloc je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:10Borac je solidna ekipa sa odlicnim trenerom. Daleko bolji od Sarajeva,no sigurno nedovoljno dobri za Medjugorce. Vec danas na utakmici se osjetio grc,pritisak,nervoza. Ne mogu se nositi s pritiskom borbe za titulu,to je jedini razlog njihove danasnje patnje sa nekvalitetnim zeljeznicarom.Cernica22 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:01Borac bas konkretan iz prekida, skoro svaki ubacaj je ozbiljna sansa. Fina ekipa koja je realno kvalitetom u par deka sa Sarajevom, a losija od medjugoraca. Za titulu ce presuditi ko ima veci racku Beus ili Vico. Sarajevu za titulu jedina nada mora biti konstantnost jer ce njima realno od tri navedena kluba biti najteze. Na onim utakmicama kao sinoc se osvajaju titule. Bit ce definitivno zanimljiva sezona do kraja sto od opstanka, europe pa do titule.
Dosta mi je Virtinih gluposti da citam jos moram i ovim bljuvotinama oci zamarati

Sarajevo je preskupa ekipa za trece mjesto.
Mogli su biti treci i sa 5 puta jeftinijom ekipom.
Mogli su biti treci i sa 5 puta jeftinijom ekipom.
-
- Kontakt:
Samo budala nije skontala da je vama maksimum trece mjesto ove sezone. Sto iz fudbalskih, sto iz nekih drugih razloga, ali kad vam to neko kaze vi kontate podjebava vas. Zrinjski i Borac ce se boriti za titulu. Zrinjski ima kvalitet, a i ne moze ih se tek tako krasti, dok Borac ima sve ostalo.
1921
-
- Kontakt:
Svirao bi faul ili kad bi bio gol ponistio bi zbog faula. Ovo sto si nabrojao je tacno sto posto,u takvim uvijetima nije moguce igrat,napraviti akciju. Vidis da su ljudi nastimali da sve i jednu igraju kuci dok ne udju u formu.zeljovolimte je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:07Mi smo bez zutog kartona trebali zavrsiti utakmicu.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 19:56Ja sam ovdje pisao hiljadu puta sta mislim o Borcu, Vici, sudjenju i tome svemu. Konkretno za danasnju utakmicu, da je Njegomirovic siljio i naginjao njima jeste. Rekao bih domacinsko sudjenje, ali ruku na srce, ne mogu tvrditi da je odlucio pobjednika. Nama su prvenstveno nasi kiksevi dosli glave. Realno su nas i vile pronosale par puta, svasta su oni promasili sto nisu smjeli.
Takvo je sudjenje da je ocit korner, faul na 20m mala situacija i ne okrece utakmicu.
Drljo dobio zuti karton izmedju tri igraca Borca
Ama druže pričamo o tome od kad je Rožman tu.
Zbog pravila U21 Šahinović kad je na golu onda imaš puno više mogučnosti i kombinacija u polju.Sa Buljubašičem u prvih 11 prilikom povrede ili izmjene moraš cijelu koncepciju igre mijenjat jer ga mogu zamjenit samo Trako Mulalić i sl.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Tačno. Mada nisam ni vidio da je nekom ultimativno cilj prvo mjesto. Ljudi se nadaju, sve nebili. I vi se nadate Evropi al Bogami bliži ste borbi za opstanak.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:19Samo budala nije skontala da je vama maksimum trece mjesto ove sezone. Sto iz fudbalskih, sto iz nekih drugih razloga, ali kad vam to neko kaze vi kontate podjebava vas. Zrinjski i Borac ce se boriti za titulu. Zrinjski ima kvalitet, a i ne moze ih se tek tako krasti, dok Borac ima sve ostalo.
-
- Kontakt:
Naravno samo sto ovdje to ne pije vode,skupi ste i vi i nebi ni treci bili da je sve kako treba pa nikom nista,ovdje je bitnija politika,da smo jos 5 pita skuplji dzaba,u prevodu poruka da svako ko zeli da ulozi u sport ovdje da je budala,Vico ce mu odrediti koji smije da bude na tabeli. Nikad se nije desilo da Vico predsjednik Bojca dodje na celo saveza,kao npr da Mirvic sad bude predsjednik saveza hahah
-
- Kontakt:
Naravno da se nadamo tituli i vi da uvezete sad pobjede do polusezone sve nadali bi se tituli nemojte da se lažemo. Dok god postoji šansa teorijska nadat ćemo se i jedni i drugi i za Europu i za titulu.
Jok eto zadovoljit ćemo se trećim mjestom ili nečim takvim.
A i to Sarajevo je skup ekipa. Jbga ima dosta promašaja u Sarajevu. Nadoći će. Kad zadržimo trenera 2 sezone neće bit tako.
Jok eto zadovoljit ćemo se trećim mjestom ili nečim takvim.
A i to Sarajevo je skup ekipa. Jbga ima dosta promašaja u Sarajevu. Nadoći će. Kad zadržimo trenera 2 sezone neće bit tako.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ma nadace se oni tituli sve dok postoje sanse, kao i mi Europi. Sve je to navijacki, ali treba biti realan. Nama ide u prilog sto Velez nije bio u stanju da kako treba iskoristi ove nase kikseve. Oni su razocarenje, mislio sam da ce biti dosta bolji. Siroki cini mi se ni nema ambicija da ide u Europi, vec da razvija igrace. Ipak, kako trenutno stvari stoje, Velez je najblizi tom cetvrtom mjestu, ne bukvalno samo gledajuci bodove, nego sve ukupno do kraja sezone.jasta je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:21Tačno. Mada nisam ni vidio da je nekom ultimativno cilj prvo mjesto. Ljudi se nadaju, sve nebili. I vi se nadate Evropi al Bogami bliži ste borbi za opstanak.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:19Samo budala nije skontala da je vama maksimum trece mjesto ove sezone. Sto iz fudbalskih, sto iz nekih drugih razloga, ali kad vam to neko kaze vi kontate podjebava vas. Zrinjski i Borac ce se boriti za titulu. Zrinjski ima kvalitet, a i ne moze ih se tek tako krasti, dok Borac ima sve ostalo.
1921
Gdje ćeš im to reći.
Krivi su savez i Mirza Varešanović.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
Velez ide u evropu kao treci na kraju tako da bolje vam je pratite pitare mada su pojedini danas navijali za vas kao nadaju se tituli a ne mogu Slogi i Posusju po golu opalitAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:26Ma nadace se oni tituli sve dok postoje sanse, kao i mi Europi. Sve je to navijacki, ali treba biti realan. Nama ide u prilog sto Velez nije bio u stanju da kako treba iskoristi ove nase kikseve. Oni su razocarenje, mislio sam da ce biti dosta bolji. Siroki cini mi se ni nema ambicija da ide u Europi, vec da razvija igrace. Ipak, kako trenutno stvari stoje, Velez je najblizi tom cetvrtom mjestu, ne bukvalno samo gledajuci bodove, nego sve ukupno do kraja sezone.jasta je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:21Tačno. Mada nisam ni vidio da je nekom ultimativno cilj prvo mjesto. Ljudi se nadaju, sve nebili. I vi se nadate Evropi al Bogami bliži ste borbi za opstanak.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:19Samo budala nije skontala da je vama maksimum trece mjesto ove sezone. Sto iz fudbalskih, sto iz nekih drugih razloga, ali kad vam to neko kaze vi kontate podjebava vas. Zrinjski i Borac ce se boriti za titulu. Zrinjski ima kvalitet, a i ne moze ih se tek tako krasti, dok Borac ima sve ostalo.

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Fudbalmozak2, laszlo, MokraKifla, Proximic, Varijantas8 i 21 gost.