FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

Senner
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Senner » 12 nov 2023, 21:54

AVNOJ je napisao/la:
12 nov 2023, 19:51
Na zimu teško da če biti novih igrača, zadatak Ibričića kao SD je riješavanje ovi otposanih igrača s tim da je moguče da još 1-2 odu što svojom što Rožmanovom voljom.
Ide ovo što si napisao tj. sa ovima bi se trebali poselamiti:
Avramovski, Ziljkić ako ga neko hoće, Šahinović ako ga neko hoće, Šerbečić, Balta, Zeljković, Kerymah i par miliona za pojačanja u zimskom prelaznom roku 😉 ali fakat.

Biće interesantno na zimskom prelaznom roku 😉

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 12 nov 2023, 22:25

Prvo Dulja je javno govorio da navija za zelji znaci nije ni p od pitara.

Sto si tice srbina iz sandzaka mene i kad he dobro igrao nije bio neka placketina i neznam koja budala dava japitenske trake mekuscima tipa ziljkic ahmet dal itd, traku treba dat tipovima Rahmanovic ratko zukic dedic, u danasnjem rosteru niko nije za traku jer su svi mekusci, al eto moze Djuricko covjek je nov igra stndardno (mekusac je najmanje)

Ali Ziljkica treba podrzat nebih ga tjero jer on je dobar da zacepljarupe. Nece se bunit jer mu niko nece davat platu koju kod nas ima svjestan je da ima kvalitet al da ima u ekipi bolji od njeg. Ako nista nije zasluzio da mu se zvizdi ako mozes podrzat podrzi ako ne budi neutralan

Traka posudit velezu
Sehu prodat
Avramovskog NE produzavat
Anicica. NE PRODUZAVAT

DOVEST GOLMANA I STOPERA

IZ AKADEMIJE MINUTE DAVAT SAMO BEKOVIMA I DEF VEZNIM jer i kad grijese ne izbivaju bodove iz naseg dzepa, stopere i golmane ako sta valja poslat na igman da ih isprobamo niposto u bordo dresu

Spiceve to netreba ni upisivat u pjetlice cim kaze hoce 9tku da igra odma knjizicu u ruke i zabrana ulazak u opstinu butmir..

kogmagie46
Kontakt:

Post Postao/la kogmagie46 » 12 nov 2023, 22:48

Braćo, ima li neko da se razumije u shop, uzeo sam dres na poklon ali nemam racun, hoce li mi moci zamijeniti isti dres samo drugu veličinu bez računa?

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 12 nov 2023, 22:51

Pitar6785 je napisao/la:
12 nov 2023, 22:25
Prvo Dulja je javno govorio da navija za zelji znaci nije ni p od pitara.

Sto si tice srbina iz sandzaka mene i kad he dobro igrao nije bio neka placketina i neznam koja budala dava japitenske trake mekuscima tipa ziljkic ahmet dal itd, traku treba dat tipovima Rahmanovic ratko zukic dedic, u danasnjem rosteru niko nije za traku jer su svi mekusci, al eto moze Djuricko covjek je nov igra stndardno (mekusac je najmanje)

Ali Ziljkica treba podrzat nebih ga tjero jer on je dobar da zacepljarupe. Nece se bunit jer mu niko nece davat platu koju kod nas ima svjestan je da ima kvalitet al da ima u ekipi bolji od njeg. Ako nista nije zasluzio da mu se zvizdi ako mozes podrzat podrzi ako ne budi neutralan

Traka posudit velezu
Sehu prodat
Avramovskog NE produzavat
Anicica. NE PRODUZAVAT

DOVEST GOLMANA I STOPERA

IZ AKADEMIJE MINUTE DAVAT SAMO BEKOVIMA I DEF VEZNIM jer i kad grijese ne izbivaju bodove iz naseg dzepa, stopere i golmane ako sta valja poslat na igman da ih isprobamo niposto u bordo dresu

Spiceve to netreba ni upisivat u pjetlice cim kaze hoce 9tku da igra odma knjizicu u ruke i zabrana ulazak u opstinu butmir..
Zar se nije pisalo da saljemo Serbecica u filijalu, a oni nama Hadzikica? Po tome je pitanje golmana rijeseno. Nije top klasa, ali svakako veliki upgrade u odnosu na Sahu. I nemoj brate zvat Ziljkica Srbinom, kad je covjek Bosnjak iz Sandzaka. Moze li se ikad kod nas kritikovati igrac bez vrijedjanja? Ali dobra ti je ova, Djuricko 😂 Vratice se rode, lagano ide u evidenciju kod @lobudarac. I opstina Butmir 😂 Brat moj, crncima je hladno, mojne njih samo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 nov 2023, 22:55

Treba procistiti ekipu,puno je igraca koji nista nisu dali a na platnom su spisku. Dovest 1 ili 2 al prava igraca,pojacanja. Zvezu ovu gledo neki dan,skrsili ogromne pare meda nemogu,Pancevo ih imalo do pred kraj tekme. Znaci samo sabura i polako. Gledo danas Rijeka-Dinamo,onaj Pjaca paklen igrac,da je nesto slicno dovest. Iz ove Rijeke svaki igrac bi nam top pojacanje bio. Kontam ritam tekme strasan,krila lete,igra se od orve bez peglanja,kontam nesto zamisli tu Ziljkica usporavo bi im napade za 70 posto

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 12 nov 2023, 23:08

Nisam mislio ga vrijedjat, ja bosanske pravoslace i bosanske katulike zovem isto ko ziljkica..

To sto je promjenio sportsko drzavljanstvo
Neznaci da nije sandzaklija..

Nebitno treba ga podrzat nebi ga otjero, moze odigrat, nikad mu zaboravit necu da je bolestan igrao kapa do poda. Al kapitensku traku jednostavno on nema kicme da nosi i traka ima kontra efekat na igrace kao sto je on..

Dal kako koja utakmica sve manje i manje minuta..

Izgleda od povratka rahmanovica nema nista Amerika digla ruke od ukraine, rusija ce ih prejahat za 6 mjeseci..

Covjek navija za slobodu al igro je sa modima i njemu je traka dizala kvalitet za 15-20% nije osjeco nikakav teret..

Mustafic da zna bosanski meni bi bio prvi pick

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 13 nov 2023, 00:34

Mislim da će Borac otići na zimsku pauzu sa barem 8 bodova više. Ne vidim ko im može u ova četiri kola uzeti boda, dok nama valja sa Veležom i Zrinjskim odigrati. Da smo ih dobili na Koševu i Željo danas odigrao x, druga bi priča bila.

Teško da možemo do titule, al eto daj nam tu evropu da dođemo bar do play offa KL i kup, dobro bi sezona ispala na kraju.

Volio bi da griješim.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 13 nov 2023, 00:38

MortemHz je napisao/la:
12 nov 2023, 21:48
Amcho1 je napisao/la:
12 nov 2023, 21:34
Neko tipa Djokanovic ili Cimi da drži sredinu i jedan Rahman da pita loptama i eto ti duple krune :opaopa:
I barem potpredsjednik u savezu :kafa:
To se slažem apsolutno, ali i bez toga bi bili level up, a posebno nam u trenutnom rosteru fali jedan jak igrač na sredini defanzivno orijentisan, koji zna smiriti loptu i organizovati napad. :roll:

Da se razumijemo Julardzija , Mustafić, Andjusic i Avramovski su ofanzivno orijentisani igrači. Vrančić je CM ali je čovjek na zalasku karijere i Buljubašić koji još treba da se gradi. Od DM ova imamo Baltu/koji se napio i Alisaha koji ne igraju. :bih:
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 nov 2023, 00:42

Zeko87 je napisao/la:
13 nov 2023, 00:34
Mislim da će Borac otići na zimsku pauzu sa barem 8 bodova više. Ne vidim ko im može u ova četiri kola uzeti boda, dok nama valja sa Veležom i Zrinjskim odigrati. Da smo ih dobili na Koševu i Željo danas odigrao x, druga bi priča bila.

Teško da možemo do titule, al eto daj nam tu evropu da dođemo bar do play offa KL i kup, dobro bi sezona ispala na kraju.

Volio bi da griješim.
Pa imaju jedan poraz eto toliko im navlace i to skoro sve tekme kuci igrali.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 13 nov 2023, 00:54

kogmagie46 je napisao/la:
12 nov 2023, 22:48
Braćo, ima li neko da se razumije u shop, uzeo sam dres na poklon ali nemam racun, hoce li mi moci zamijeniti isti dres samo drugu veličinu bez računa?
Ne znam kako ide to dres za poklon. Ja sam zamijenio ali sam imao racun i dres nije bio personaliziran (samo print lige i kantona) i bez problema sam zamijenio, poslao mail i otisao zamijeniti.

Imas li neku potvrdu bar na mailu, ako si uzeo online?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 13 nov 2023, 01:39

Naš novi golman ce biti Karic koji je strumf otisao na probu u Utd mislim, nesto se s vizom iskomplikovalo ali momak je trebao ostati tamo. Šahinovic ce biti prodan za oko 500 hiljada eura zbog toga se i gura ovoliko.
Hajduk je dobio odgovor za koliko moze dobiti Buljubasica :salut:
Bravo Mirvicu !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 13 nov 2023, 09:03

Kakav ba Karic sta ce ti on. Sutkovic je Buffon za njega.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 nov 2023, 09:21

Ako se uzme približno ta cifra za Šahu, onda svaka čast svima koji imaju veze sa tim poslom, ali mi zvuči nerealno skroz. Nema mi ništa mrže od ove jbne pauze za repke!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 13 nov 2023, 09:30

Šahu ako uvale za 100 milja, nek se svi kolektivno udaraju u guzzove. Samo nek ide, što prije, zbog nas i zbog njega. Možda njemu treba neka sredina gdje nema pritiska i očekivanja, jer ovdje ako ostane, završit će u UNISU. To je pokazatelj da se svaki mladi golman mora slati na kaljenje, mora, a ne iz juniora u prvu ekipu među stative, pa nisi Buffon jbte.

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 13 nov 2023, 09:31

Nece Šaha nidje. On ostaje na golu bar jos jednu sezonu sigurno. Pa nije se on trpio ovoliko da bi otiso tek tako. Sad kad je iskusniji bice to super. Uputno je dal ce na polusezoni otic 1 ili 2 igraca i doci mozda 1 2 Hvala Bogu kad se mahala ne pita i radi se konacno sistemski. Nema tjeranja nakon par losih partija jer je to fudbal a ne igrica. Povedi nas Rozmane!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 nov 2023, 09:39

bazen igraca interesantan nasem klubu, po forumu je tacno 15 :urnebes:

pa godinama jedni te isti igraci se provlace. Cuj dulja debeli da guzelja. Dosta je toga. To je nekad moglo, sad mi trazimo igraca tipa Dulje u formi kad je igrao kod nas i prodao se" da potpise pa da ga mi dalje proslijedimo. Primjer Renan.

Za Ziljkica. Niko ga ne pljuje. Kad te ne ide boris se, ako si bolestan javi treneru. Posto mi djeluje ili da je nesto bolestan ili da je bezobrazan.
On je dobar igrac. A primjer opet Renan kako izaci iz "krize". Bori se trci, uklizavaj, ako te ne ide, dodaj prvom do sebe dok, ne moras ti driblati onda.

Da se osvrnem na komentar, kako Ziljkica nismo htjeli prodati, najbolji igrac bla, bla. Pa u onoj konstalaciji i jeste bio najbolji igrac. Medjutim sad je malo drugacija prica u timu.

On kao kapiten treba da se stidi. Nazalost, ali je tako. Zna se sta je i ko je kapiten FK Sarajeva.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 nov 2023, 09:40

Riki10HZ je napisao/la:
13 nov 2023, 09:31
Nece Šaha nidje. On ostaje na golu bar jos jednu sezonu sigurno. Pa nije se on trpio ovoliko da bi otiso tek tako. Sad kad je iskusniji bice to super. Uputno je dal ce na polusezoni otic 1 ili 2 igraca i doci mozda 1 2 Hvala Bogu kad se mahala ne pita i radi se konacno sistemski. Nema tjeranja nakon par losih partija jer je to fudbal a ne igrica. Povedi nas Rozmane!
Kakva jos jedna sezona ba.Prodat ga na zimu prva ponuda sto signe.Ne mozes se s njim boriti za titulu sta vam je ljudi.Nadam se da je tacno da ide
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 nov 2023, 09:43

Riki10HZ je napisao/la:
13 nov 2023, 09:31
Baš super, tačno se vidi taj napredak kako postaje iskusniji.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 13 nov 2023, 09:47

Izvući.maksimalno koliko je moguće iz ove 4 preostale utakmice nadat se je 10 bodova ali sa 8 bi bio zadovoljan.
Pustiti Rozmana da odradi prave pripreme sa ekipom, ponovio je par puta danje zadovoljan trenutnim sastavom i da mu treba vremena i imat ce ga preko zimske pauze a ćemo odnda vidjet i bit će prostora za kritiku. Ovo sto je do sada napravio po meni daje nam nadu za konačno neki iskorak u toj Europi.
O tituli bezveze razišljamo jer sve vidimo šta se dešava.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.