Postao nam je kljucan u build upu i najbolji nam je playmaker.
On i Enzo su kljucni u gradnji napada posebno pod presingom.
Inace Enzo igra dublje sada yebiga malo je zrtva ekipe ali bez njega se desi Brentford ovisimo o njemu drama iako se ne vidi na statistici toliko.
Ljudi moji samo sabura morate malo strpljiviji biti.
Konstantno govorim opet smo doveli dosta igraca na ljeto od kojih 2 jako dobra jos nisu ni zaigrali.
Ova godina je uigravanje i stvaranje hemije u ekipi uradili smo nesto sto niko ne radi da zamijenis komplet ekipu za godinu.
Ne rade to upravo da se ne bi desavale ovolike oscilacije.
Na to sve najmladja ekipa u ligi samim tim i neiskusna.
Nama je ogroman problem game managment.
Postajemo bolji i u tom segmentu.
2 tekme 8 golova tako da i napad dolazi na svoje.
Idu 3 teske tekme ili smo bi mi rekli lagane i onda dolaze niski blokovi i teske tekme
Bice jos nekh divljih poraza ali ja zadovoljan za sada radom Pocha.
Kako smo svi ispuhali nakon one pobjede protiv Koka ova utakmica nas je kolektivno digla.
I jos nesto pogledajte koliko je problema Kloppov Liverpool imao sa niskim blokom u pocetku.
Isto ovako ko mi igrali odlicno u jacim tekmama end to end i onda corak protiv malih.
Samo treba vremena da se postave sabloni da se stvori hemija i da malo sazriju momci zajedno.
Puno se suska oko Osimhena na podcastu sa obi Mikelom rekao da je bilo izmedju nas i Uniteda i valjda smo u kontaktu sa njim stalno.
Ne znam sta tu raditi.
Jackson iako lose zna igrati daje koliko toliko golova i konstantno je u prilikama.
Da li raditi na njemu ili dovesti Osimhena odmah koji ce kostati 150 milki