Nije stvar u jednom porazu, pisu se iste stvari od pocetka. Rezultat nas je mazio i onda se sve i smirilo malo, ali kad tad svi minusi opet izadju na vidjelo.
Pa nas je sami Bog pogledao da ne zavrsimo europsku avanturu vec protiv urartua za ovu sezonu zbog transfer politike i odlicnog vodjenja utakmice...kasnije sta se izdesavalo mozes film snimit i opet bit

sta se ovo desilo?
Trener koji ti pred derbi prica o umoru i izvede opet 7-8 istih igraca koji disu na skrge..maglica od prve minute..ramic( nagrada za izgubljene bodove proslo kolo?), jukic nagrada za promasene zicere?)
na klupi trune hrvanovic, prskalo, kis( on je jedino umoran od zagrijavanja na svakoj utakmici 40 minuta)..pa i taj sabljic bar je pokazo malo znakove zivota u zadnjih par utakmica..ima ih jos
sta je izgovor..mozda kruno zna nesto sto mi ne znamo....zna qrac moj, to moze proc jednom-dvaput, ne moze uvijek
Jedini o kojeg sam se ogrjesio na pocetku sezone je Maric..Ima u njemu vise zelje i znanja od mnogih na terenu. Savrsen nije, ali kad se sjetim nakon svih transfera da smo i dalje o njemu pricali da se ne smije u sezonu s takvim golmanom...