nista od ovog, pucaju kondomi, pogresan mentos

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nista od ovog, pucaju kondomi, pogresan mentos
Ma to mi nije problem, vec mi treba malo love sa strane da bi lakse dosao do vecih poslova. Jbg i u svijetu funkcionise sve tako , 2-3% ispod Stola und projekat je tvoj
Došla žena da traže
ko mu je ovaj Jamal sto ih je uzeo i na kraju njima gadjao neku vjevericu
Ma bratakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 22:42
ko mu je ovaj Jamal sto ih je uzeo i na kraju njima gadjao neku vjevericu![]()
**** mater frajer neki dan šalterski radnik plače ovdje sad odjednom biznismen, svegami malo je forumaša tj ljudi kojima želim sve najgore ti si jedan od njih.
Možeš napraviti cesiju sa sobom i na kraju fiskalne godine prilikom isplate dobiti "vratiti" te pareGG3 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 20:50Ma nije Problem platit porez,kraljttbvb je napisao/la: ↑13 nov 2023, 20:46Ne mozes nista dignuti, a cak ne mozes uzeti ni npr. milju da za to uzmes sitan novac (feninzi, pola marke, marka, dvije, pet) koji ti trebaju da normalno radis![]()
![]()
Mozes iskazati dobit na kraju godine i na to platiti 10% poreza na dobit i to mozes uzeti kao zaradu (prijavis poreskoj npr. 10 000 KM dobiti, platis milju i uzmes 9).
Dzaba ti da imas milion maraka na racunu, kad ih ne mozes uzimati kako hoces. Ne da drzava![]()
al znaci samo na kraju godine ako imas dobit mozes to podignuti? Nema veze koliko? Recimo imam 100.000 dobiti platim porez i to mogu podignuti?
Nah
Glupan treba pokvasit kosu i glavu
Neznam care da me nisi zamjenio?Marsal je napisao/la: ↑13 nov 2023, 22:43**** mater frajer neki dan šalterski radnik plače ovdje sad odjednom biznismen, svegami malo je forumaša tj ljudi kojima želim sve najgore ti si jedan od njih.
Džaba čovjeku poželi sve najgore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.