PORODICA VELEZ

Gr0hot je napisao/la: ↑20 okt 2023, 15:15OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 okt 2023, 08:45Ma ne riseGr0hot je napisao/la: ↑20 okt 2023, 07:30
Tako je. Mi u fazi napada imamo samo Haskica na spicu i tu bekovi ili krila moraju biti ekstremno precizni da bi pogodila Nermina za neku sansu ili gol. Dok kod ovih smecara imas tri u liniji i par njih jos odmah iza. Mnogo veca i realnija sansa za neki gol nego kod nas. Plus sto kod nas odbrana skripi sa samim Zvonketom koji je klasicni, ograniceni (kiks) igrac a evo pokazuje se i da je Mahmic ponekad takav. Tu jos imamo cesto ozljedjenog, ali vecinski protiv hrvatski klubova igraca u vidu Hrkaca koji inace gine u nekim drugim utakmicama dok u ovim prvo navedenim ili ne igra ili izlazi ozljedjen u prvim minutama utakmice. Nama treba cvrsca odbrana kako bi igrali vise otvoren fudbal i naravno jaca ekipa uz ili odma iza Haskica za neke vece i bolje prilike u ovakim utakmicama. Brat bratu da udjose one Haskiceve stative/odbrane golmana iz prvog i drugog, utakmica je mogla imati i drugaciji scenarij. Nismo mi toliko daleko od cilja koliko se to nama cini. Serbecic umjesto Hrkaca pardon Zvonica i neko manje ogranicen od Vehabovica bi napravilo vec neku razliku a kamoli da jos par izmjena dodatni se odradi u rosteru nase ekipe.
U prosloj polusezoni je mozda i najbolje odigrao protiv susjeda.
Od Februara do danas nije igrao protiv:
Sloga x2
Tuzla C
Igman K
Posusje
GOSK
Zrinjski
Bosna V
Sta bola ne rise?
Kao prvo ne obracaj se tako a kao drugo sacekj pa ces viditi kada ti se potvrdi.
Mi inace imamo tendenciju da smo naivna teleca skupina ljudi koja vjeruje svemu i tezimo da smo tolerantni svemu.
Hrkac daleko od toga da je los igrac ali izostaje redovno sa navedeni utakmica.
Red Army su se baš potrudili oko sadržaja večeras, vrhunski
Nepotreban komentar i prije svega nejasan. Dijete od 17 godina debituje na gradskom derbiju i u par minuta na terenu treba nekome slomiti nogu. Čemu to, zašto to, pusti momka yeboteJimmyPage je napisao/la: ↑14 nov 2023, 00:28Nije mi u cilju da kritikujem bilo koga al brate ovaj mali Đuliman kad je ušao ne kontam mu stav.
Imaš priliku da se pokažeš makar te 3 minute koje si dobio, još te spiker onako najavi i ti trčkaraš po terenu pa poštenog sprinta nije napravio. Brate ja bi digao nekoga u zrak makar žuti da mi se upiše.
Možda bezveze komentar s moje strane al eto
Nevezano za Djulimana, radije nek im lome noge uvijek nego da se ljube i grle s njima poslije prijasnjih poraza. Zato nisam zamjerio Edi onaj zuti na pocetku, u kost odmah nek zna ciganija gdje je dosla. Nije nikakva kritika, samo moje misljenje da im uvijek i svugdje treba yebati mater.Balorda je napisao/la: ↑14 nov 2023, 00:34Nepotreban komentar i prije svega nejasan. Dijete od 17 godina debituje na gradskom derbiju i u par minuta na terenu treba nekome slomiti nogu. Čemu to, zašto to, pusti momka yeboteJimmyPage je napisao/la: ↑14 nov 2023, 00:28Nije mi u cilju da kritikujem bilo koga al brate ovaj mali Đuliman kad je ušao ne kontam mu stav.
Imaš priliku da se pokažeš makar te 3 minute koje si dobio, još te spiker onako najavi i ti trčkaraš po terenu pa poštenog sprinta nije napravio. Brate ja bi digao nekoga u zrak makar žuti da mi se upiše.
Možda bezveze komentar s moje strane al eto![]()
Nego šta nego u kost, nijedan derbi na svijetu se ne može drugačije igrati, posebno u startu utakmice da se zna gdje su došli.Cernica22 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 00:38Nevezano za Djulimana, radije nek im lome noge uvijek nego da se ljube i grle s njima poslije prijasnjih poraza. Zato nisam zamjerio Edi onaj zuti na pocetku, u kost odmah nek zna ciganija gdje je dosla. Nije nikakva kritika, samo moje misljenje da im uvijek i svugdje treba yebati mater.Balorda je napisao/la: ↑14 nov 2023, 00:34Nepotreban komentar i prije svega nejasan. Dijete od 17 godina debituje na gradskom derbiju i u par minuta na terenu treba nekome slomiti nogu. Čemu to, zašto to, pusti momka yeboteJimmyPage je napisao/la: ↑14 nov 2023, 00:28Nije mi u cilju da kritikujem bilo koga al brate ovaj mali Đuliman kad je ušao ne kontam mu stav.
Možda bezveze komentar s moje strane al eto![]()
Naravno, ali priznat ces da je u posljednjih par derbija bilo bas pickasto s nase strane. Kad vidim da se ljube i glre i pricaju s njima, a ovi im dvicu vec uvalili ja bih kosu sebi pocupao. Danas je bio drugaciji pristup, s mudima jako od starta zato rezultar i jeste tu.Balorda je napisao/la: ↑14 nov 2023, 00:41Nego šta nego u kost, nijedan derbi na svijetu se ne može drugačije igrati, posebno u startu utakmice da se zna gdje su došli.Cernica22 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 00:38Nevezano za Djulimana, radije nek im lome noge uvijek nego da se ljube i grle s njima poslije prijasnjih poraza. Zato nisam zamjerio Edi onaj zuti na pocetku, u kost odmah nek zna ciganija gdje je dosla. Nije nikakva kritika, samo moje misljenje da im uvijek i svugdje treba yebati mater.
S druge strane, na 3-0 kad je posao gotov, moraš uključiti razum i završiti pametno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.