Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Anel Bećirović bio je osuđen na tri mjeseca zatvora zbog nasilja nad ženom koju je jučer ubio
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Baš sam htio prokomentarisati ovo, imaš osjećaš da je ovo nasilje u DNK prosječnog Bošnje, jer kakav si ti muškarac ako malo ne polomiš od batina svoju ženu, ona nema pravo da živi i da donosi svoje odluke. Većina džibera se i odluči na nasilje, jer su ljubomorni. Zamisli, toliko si nesiguran u sebe i toliko ti je povrijedila ego da to ne možeš da podneseš. Država klasično ništa ne radi, a koji je ovo već slučaj u par mjeseci? Još ovaj papčić nekako odudara od one klasične grupe steroidaša, izgleda ko tetkica kakva, što i ima smisla - moraju se muda na ženi pokazati.
Majmunčina koji se za pravo da vidi svoje dijete izborio tako što mu je ubio majku i od svoje krvi napravio siroče. Ma mrš ba.Dijete je prisustvovalo činu ubistva, rekao nam je Mehmedašić.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ima li neko upucen da zna sta je najavljeno sto se tice snijega ove godine, da li ga nema u decembru kao i prosle ili ipak bi moglo bit?
Negdje sam gledao ono TV analizu, mislim na hrvatskom RTLu, da neki veći snijeg prije druge polovine januara ne treba očekivati.RollingPaper je napisao/la: ↑14 nov 2023, 11:52Ima li neko upucen da zna sta je najavljeno sto se tice snijega ove godine, da li ga nema u decembru kao i prosle ili ipak bi moglo bit?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Jel neko citao o ovome da sarajevski aerodrom prodaje izgubljene kofere koji su tu preko 6 mj za 1€?
Citam komentare fol ljudi uzimali i nailazili na razlicite, nerijetko vrijedne stvari
EDIT: patka

EDIT: patka

1946-1987
-
- Kontakt:
Ne mora znaciti da je patka. U Svicarskoj imas aukcije gdje se prodaju izgubljene stvari, doduse samo na brodovima znam da je takva praksa.
Tj.vecinom zaposlenici otkupe te stvari
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Prvi komentar na klixu:" NiJe BiJo FeMiCiD"Surreal je napisao/la: ↑14 nov 2023, 11:03Baš sam htio prokomentarisati ovo, imaš osjećaš da je ovo nasilje u DNK prosječnog Bošnje, jer kakav si ti muškarac ako malo ne polomiš od batina svoju ženu, ona nema pravo da živi i da donosi svoje odluke. Većina džibera se i odluči na nasilje, jer su ljubomorni. Zamisli, toliko si nesiguran u sebe i toliko ti je povrijedila ego da to ne možeš da podneseš. Država klasično ništa ne radi, a koji je ovo već slučaj u par mjeseci? Još ovaj papčić nekako odudara od one klasične grupe steroidaša, izgleda ko tetkica kakva, što i ima smisla - moraju se muda na ženi pokazati.
Majmunčina koji se za pravo da vidi svoje dijete izborio tako što mu je ubio majku i od svoje krvi napravio siroče. Ma mrš ba.Dijete je prisustvovalo činu ubistva, rekao nam je Mehmedašić.

naprijed rejal
retardirana smo nacija majke mi, pola komentara u fazonu sta fali i ja svoju zenu odalamimSveti je napisao/la: ↑14 nov 2023, 13:57Prvi komentar na klixu:" NiJe BiJo FeMiCiD"Surreal je napisao/la: ↑14 nov 2023, 11:03Baš sam htio prokomentarisati ovo, imaš osjećaš da je ovo nasilje u DNK prosječnog Bošnje, jer kakav si ti muškarac ako malo ne polomiš od batina svoju ženu, ona nema pravo da živi i da donosi svoje odluke. Većina džibera se i odluči na nasilje, jer su ljubomorni. Zamisli, toliko si nesiguran u sebe i toliko ti je povrijedila ego da to ne možeš da podneseš. Država klasično ništa ne radi, a koji je ovo već slučaj u par mjeseci? Još ovaj papčić nekako odudara od one klasične grupe steroidaša, izgleda ko tetkica kakva, što i ima smisla - moraju se muda na ženi pokazati.
Majmunčina koji se za pravo da vidi svoje dijete izborio tako što mu je ubio majku i od svoje krvi napravio siroče. Ma mrš ba.Dijete je prisustvovalo činu ubistva, rekao nam je Mehmedašić.![]()

Ma nije to sve bas crno i bijelo, kako ti mislis. Eto drug mi je ovdje (nas), 2 metra, 110 kila, mrcina, zena mu bivsa jarane gadjala ga predmetina, nastrala, razbijala mu stvari, udarala itd. I coj'k nakon 28 hiljada puta kad je nasrnula na njeg uzme i odalami (a sve se sudrzavo ono nece zensko), i bum policija on u zatvor, ona zrtva nasilja.Robust je napisao/la: ↑14 nov 2023, 14:34retardirana smo nacija majke mi, pola komentara u fazonu sta fali i ja svoju zenu odalamimSveti je napisao/la: ↑14 nov 2023, 13:57Prvi komentar na klixu:" NiJe BiJo FeMiCiD"Surreal je napisao/la: ↑14 nov 2023, 11:03
Baš sam htio prokomentarisati ovo, imaš osjećaš da je ovo nasilje u DNK prosječnog Bošnje, jer kakav si ti muškarac ako malo ne polomiš od batina svoju ženu, ona nema pravo da živi i da donosi svoje odluke. Većina džibera se i odluči na nasilje, jer su ljubomorni. Zamisli, toliko si nesiguran u sebe i toliko ti je povrijedila ego da to ne možeš da podneseš. Država klasično ništa ne radi, a koji je ovo već slučaj u par mjeseci? Još ovaj papčić nekako odudara od one klasične grupe steroidaša, izgleda ko tetkica kakva, što i ima smisla - moraju se muda na ženi pokazati.
Majmunčina koji se za pravo da vidi svoje dijete izborio tako što mu je ubio majku i od svoje krvi napravio siroče. Ma mrš ba.![]()
![]()
a takve binde ne smiju drugog muškarca pogledati u oci, kad ih se nagazi
A de mi reci, šta će država uraditi? Evo dajte konkretan primjer da vidimo kako biste vi riješili taj problem.Surreal je napisao/la: ↑14 nov 2023, 11:03Baš sam htio prokomentarisati ovo, imaš osjećaš da je ovo nasilje u DNK prosječnog Bošnje, jer kakav si ti muškarac ako malo ne polomiš od batina svoju ženu, ona nema pravo da živi i da donosi svoje odluke. Većina džibera se i odluči na nasilje, jer su ljubomorni. Zamisli, toliko si nesiguran u sebe i toliko ti je povrijedila ego da to ne možeš da podneseš. Država klasično ništa ne radi, a koji je ovo već slučaj u par mjeseci? Još ovaj papčić nekako odudara od one klasične grupe steroidaša, izgleda ko tetkica kakva, što i ima smisla - moraju se muda na ženi pokazati.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- VensanKasel
- Kontakt:
Jeste kod vas , jer žene kod vas gutaju tablete raznorazne kao haribo bombone , slično je i moj drug prošao .alemsa je napisao/la: ↑14 nov 2023, 15:03Ma nije to sve bas crno i bijelo, kako ti mislis. Eto drug mi je ovdje (nas), 2 metra, 110 kila, mrcina, zena mu bivsa jarane gadjala ga predmetina, nastrala, razbijala mu stvari, udarala itd. I coj'k nakon 28 hiljada puta kad je nasrnula na njeg uzme i odalami (a sve se sudrzavo ono nece zensko), i bum policija on u zatvor, ona zrtva nasilja.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Amnestirati zene osudjenih koje likvidiraju budale pri sljedecem pojavljivanju.MoodyHank je napisao/la: ↑14 nov 2023, 15:07A de mi reci, šta će država uraditi? Evo dajte konkretan primjer da vidimo kako biste vi riješili taj problem.Surreal je napisao/la: ↑14 nov 2023, 11:03Baš sam htio prokomentarisati ovo, imaš osjećaš da je ovo nasilje u DNK prosječnog Bošnje, jer kakav si ti muškarac ako malo ne polomiš od batina svoju ženu, ona nema pravo da živi i da donosi svoje odluke. Većina džibera se i odluči na nasilje, jer su ljubomorni. Zamisli, toliko si nesiguran u sebe i toliko ti je povrijedila ego da to ne možeš da podneseš. Država klasično ništa ne radi, a koji je ovo već slučaj u par mjeseci? Još ovaj papčić nekako odudara od one klasične grupe steroidaša, izgleda ko tetkica kakva, što i ima smisla - moraju se muda na ženi pokazati.
Dobro, preformulisaću pitanje. Šta država može uraditi, a da je realno?samoposmatram je napisao/la: ↑14 nov 2023, 15:12Amnestirati zene osudjenih koje likvidiraju budale pri sljedecem pojavljivanju.MoodyHank je napisao/la: ↑14 nov 2023, 15:07A de mi reci, šta će država uraditi? Evo dajte konkretan primjer da vidimo kako biste vi riješili taj problem.Surreal je napisao/la: ↑14 nov 2023, 11:03
Majmunčina koji se za pravo da vidi svoje dijete izborio tako što mu je ubio majku i od svoje krvi napravio siroče. Ma mrš ba.
-
- Kontakt:
Ovo sto sam vec jednom napisao.MoodyHank je napisao/la: ↑14 nov 2023, 15:20Dobro, preformulisaću pitanje. Šta država može uraditi, a da je realno?samoposmatram je napisao/la: ↑14 nov 2023, 15:12Amnestirati zene osudjenih koje likvidiraju budale pri sljedecem pojavljivanju.
Ma ima toga svugdje samo se ne prica o tome, ima i zena nasilnih ali to je ono haj raji smijesno, i ne cuje se za to dok joj ne uzvrati i odma se ponistava sve prije tiga i on ispadne nasilnik. Taj lik se opet ozenio ima 3 djece s drugom zenom, od te prve nea mira ni dan danas, dolazi mu kuci je.be grebe, a 10 godina proslo.VensanKasel je napisao/la: ↑14 nov 2023, 15:10
Jeste kod vas , jer žene kod vas gutaju tablete raznorazne kao haribo bombone , slično je i moj drug prošao .
To nije realno i nigdje u svijetu ne bi prošao takav zakon.samoposmatram je napisao/la: ↑14 nov 2023, 15:28Ovo sto sam vec jednom napisao.MoodyHank je napisao/la: ↑14 nov 2023, 15:20Dobro, preformulisaću pitanje. Šta država može uraditi, a da je realno?samoposmatram je napisao/la: ↑14 nov 2023, 15:12
Amnestirati zene osudjenih koje likvidiraju budale pri sljedecem pojavljivanju.
-
- Kontakt:
Svaka zemlja ima clanak u krivicnom zakoni o olaksavajucim okolnostima ili o djelima pocinjenim u samoodbrani ili da se odbrani drugo lice ili privatna ili javna dobra. Ovakav zakon bi samo bio u okviru postojecih, a dao bi zrtvama mogucnost bolje odbrane a I upozorenje budalama, da se kane corava posla.MoodyHank je napisao/la: ↑14 nov 2023, 15:31To nije realno i nigdje u svijetu ne bi prošao takav zakon.
To bi se i uzelo kao olakšavajuća okolnost, ali amnestirati u potpunosti je ludilo, osim ako nije zaista počinjeno u nužnoj odbrani.samoposmatram je napisao/la: ↑14 nov 2023, 15:35Svaka zemlja ima clanak u krivicnom zakoni o olaksavajucim okolnostima ili o djelima pocinjenim u samoodbrani ili da se odbrani drugo lice ili privatna ili javna dobra. Ovakav zakon bi samo bio u okviru postojecih, a dao bi zrtvama mogucnost bolje odbrane a I upozorenje budalama, da se kane corava posla.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Giuseppe1, Jabroni, jasmin10 i 14 gostiju.