Kleli se u nabildanog, neki srednjoškolci iz Zenice nas poslije škole nadtrčali i dobili.

Bojkoti su posebna priča. Evo ovaj u pozadini slike već konta "neće me vala niko j.ebavati za 800 stoja, pa taman da mi je iz oka ispao".

Kleli se u nabildanog, neki srednjoškolci iz Zenice nas poslije škole nadtrčali i dobili.
Ama isto Dudic ...scholsey je napisao/la: ↑15 nov 2023, 23:47Kleli se u nabildanog, neki srednjoškolci iz Zenice nas poslije škole nadtrčali i dobili.![]()
Bojkoti su posebna priča. Evo ovaj u pozadini slike već konta "neće me vala niko j.ebavati za 800 stoja, pa taman da mi je iz oka ispao".![]()
scholsey je napisao/la: ↑15 nov 2023, 23:47Kleli se u nabildanog, neki srednjoškolci iz Zenice nas poslije škole nadtrčali i dobili.![]()
Bojkoti su posebna priča. Evo ovaj u pozadini slike već konta "neće me vala niko j.ebavati za 800 stoja, pa taman da mi je iz oka ispao".![]()
Jbga kad ljudi pojma nemaju o spremi,kad nikad nisu nista trenirali. Jedino ispravno je ovo sto Rozman radi,dozira treninge,ko je bilo sta trenirao zna da ako nisi spreman ili nisi nesto radio neces uci u teretanu i paklen trening odraditi tj optimalan,neces ako ne trcis redovno moci istrcat maraton,doce do povreda 100 posto,upala itdEspiritosanto je napisao/la: ↑16 nov 2023, 00:09
![]()
Željo slavi remije protiv nas već duže vrijeme.TurkishAirlines je napisao/la: ↑15 nov 2023, 21:12Ovako ce i navijaci zelje za par godina slaviti pobjede protiv Sarajeva, kao navijaci Veleza protiv zrinjskog.
Bit ce pobjeda kao titula. Jer titula je nedostizna a borba za evropu realnost.
2 ujutro, još nemaš sna od derbija
Koliko znam, i vi i Velezovci ste tek sad pobijedili gradakog rivala nakon dosta utakmica...TurkishAirlines je napisao/la: ↑15 nov 2023, 21:12Ovako ce i navijaci zelje za par godina slaviti pobjede protiv Sarajeva, kao navijaci Veleza protiv zrinjskog.
Bit ce pobjeda kao titula. Jer titula je nedostizna a borba za evropu realnost.
Zbog ovakvih i ne mozemo Luksemburg pobjedit, gledaj prcije od repke sta uradise fujj
Erdogane najjaci siTurkishAirlines je napisao/la: ↑15 nov 2023, 21:12Ovako ce i navijaci zelje za par godina slaviti pobjede protiv Sarajeva, kao navijaci Veleza protiv zrinjskog.
Konobar Devedesetkatabba77 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 22:11Imaš sreće pa nisi batine dobioAVNOJ je napisao/la: ↑15 nov 2023, 20:55Moram ovde napisat majke mi....
Danas na pauzi onako odem na kafu listam čitam forum bezveze valanate gluposti kao inače kako.mi konobar donosi kafu skontam ga da mi je zrakno na tel al ništa ne govori kad nakon par minuta reče jel to čitas forum na sport.ba...ma ja.reko onako pišu ljudi svasta pa se nekad sminem kaže frajer ma i ja ponekad i nesto napišem. I tu završi priča. Krenem da platim kad on a koji si ti nick na forumu a ja ne znam.sta mi bi...reko VIRTUAL.![]()
![]()
sjeba se frajko tacna mu ispade.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A zamisli da je bio Meraba pa da mu priča na albanskomKamaga11 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 08:46Konobar Devedesetkatabba77 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 22:11Imaš sreće pa nisi batine dobioAVNOJ je napisao/la: ↑15 nov 2023, 20:55Moram ovde napisat majke mi....
Danas na pauzi onako odem na kafu listam čitam forum bezveze valanate gluposti kao inače kako.mi konobar donosi kafu skontam ga da mi je zrakno na tel al ništa ne govori kad nakon par minuta reče jel to čitas forum na sport.ba...ma ja.reko onako pišu ljudi svasta pa se nekad sminem kaže frajer ma i ja ponekad i nesto napišem. I tu završi priča. Krenem da platim kad on a koji si ti nick na forumu a ja ne znam.sta mi bi...reko VIRTUAL.![]()
![]()
sjeba se frajko tacna mu ispade.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drzava pati kompletna.
konta u pozadini, moze on za 30.000 skakatischolsey je napisao/la: ↑15 nov 2023, 23:47Kleli se u nabildanog, neki srednjoškolci iz Zenice nas poslije škole nadtrčali i dobili.![]()
budi ga nocna mora, pocinje ponistenim golom njegovog tima a na drugoj strani, u magli bakljade sa sjevera i uz ritmove popularne argentinske trube, leteci Hamza dovrsava "ubicu divova"
Meni još uvijek nije jasno što su poništili gol, nisu morali, bez obzira na offside.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 nov 2023, 09:21budi ga nocna mora, pocinje ponistenim golom njegovog tima a na drugoj strani, u magli bakljade sa sjevera i uz ritmove popularne argentinske trube, leteci Hamza dovrsava "ubicu divova"... uu pa i ja bi se budio, sav u goloj vodi
![]()
![]()