COYB
A sad "na" Fulham...moja pretpostavka pobjeda EFC ili "u najgorem slučaju" x (ipak i oni i mi smo "majstori" za nerješene!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
i mi i oni majstori za neriješene, koda gledam 1-1obi-punk-kenobi je napisao/la:Odlično...hehe,dok sam našao forum sa o meni najdražem engleskom timu...gdje god zavirim-ili se "plača" (srbija)
ili je nekaktivan (hrvatska)
...koliko vidim-a i koliko sam pratio ovaj na SS.ba donedavno ga nije bilo.Evo sad je tu i nadam da je tu i da ostane-kako i zaslužuje ovaj tim sa svojom istorijom i značajem. Pozdrav "starim" EFC forumašima,kao i EvrtonFC koji je također se "novo-priključio"
![]()
kao i ostalim koji če doči.
![]()
COYB
A sad "na" Fulham...moja pretpostavka pobjeda EFC ili "u najgorem slučaju" x (ipak i oni i mi smo "majstori" za nerješene!)
da,znamo,no,bili smo i od Brummiesa pa ništa,ali naravno-"pobjeda jedina zadovoljština" a bilo bi i divna stvar da u 30.kolu Stoke-Newcastle i Sunderland-Liverpoodlians završe nerješenoNeToBoLa je napisao/la:Everton je duplo jači od Fulhama tako da se to rutinski dobija. Pustite te priče, majstori za neriješeno...
Nama treba kesa za titule. Mozemo mi mozda svako 10-15god. klepit neki kup u engleskoj i tjt ali za vece rezultate fali nam minimum 50 miliona eura extra svake sezone a raja ocigledno nema tih para.NeToBoLa je napisao/la:Što dalje te milijardere od Evertona ! Everton je klub raje a ne nečija privatna igračka.
NeToBoLa je napisao/la:Pa ako ti je do titula navijaj za Real Madrid, Manchester United, Barcelonu i slične.![]()
P.S. Everton ima 9 titula, a ti tajkunski klubovi moraju još mnogo, mnogo toga pokupovati na tržištu da bi se približili ovoj cifri. A dotad, Everton će stati na noge i biti ono što je bio osamdesetih.
Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS i 11 gostiju.