Koje su patrone ?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Smrdi ti iz usta , kvariš zube , yebeš pluća , daješ pare da se truješ i uništavaš svoje tijelo iz dana u dan ... Samo uključiš logiku , daješ pare svaki dan da se truješ , ako ti to nije dovoljan razlog da prestaneš onda yebi ga ...bodi123 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 17:55Ma najlakši su ti prvi dani tipa 4-5 dana prvih valjda jer nikotin ostaje u organizmu pa te još drži, al poslije tipa sedmice, desetak i više dana kad ga nestane to su muke neviđeneFinn je napisao/la: ↑17 nov 2023, 15:26Zajebano brate, ko god kaže lako je, nije bio ozb pušač. Ono što ti garantovano mogu reći, nakon tipa 3 mjeseca, prođe te ta potreba, kao da nikad nisi pušio, živiš sasvim normalno i ne razmišljaš o cigarama. Ako se plašiš kako se navići, navikne se čovjek bez cigara ko što se i navikao na njih. Ali prva 2, eto možda i 3 mjeseca nakon prestanka, gadno je jbg, trpiš realno, čekaš da prođe, i prođe na kraju.Centre forward je napisao/la: ↑17 nov 2023, 15:20To mi je otp jedini porok u životu, ono baš. Počelo je u gimnaziji i traje i dan danas.
Ovi momci koji su se kurtarisali tog smeća, kako ste uspjeli? Vrijedi li ono, zgužvam kutiju i par komada u njoj i neću više nikad.
Ja sam jednom im'o kratak prekid, baš gadn'o kašljo. Jest mi bilo ljepše na neki način, al' opet ta neka potreba za njom ubija insana.
Pokušao sam tako jednom dvaput izdržim par dana i onda jedno jutro kad se probudim nema šanse ne zapalit uz kafu
Danas kutija i po dnevno, nema spasa džaba je
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ovisnost ne bi bila ovisnost da sebi tako jednostavno mozes pomoci logickim zakljucicima i odjednom prestati.VensanKasel je napisao/la: ↑17 nov 2023, 19:03Smrdi ti iz usta , kvariš zube , yebeš pluća , daješ pare da se truješ i uništavaš svoje tijelo iz dana u dan ... Samo uključiš logiku , daješ pare svaki dan da se truješ , ako ti to nije dovoljan razlog da prestaneš onda yebi ga ...bodi123 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 17:55Ma najlakši su ti prvi dani tipa 4-5 dana prvih valjda jer nikotin ostaje u organizmu pa te još drži, al poslije tipa sedmice, desetak i više dana kad ga nestane to su muke neviđeneFinn je napisao/la: ↑17 nov 2023, 15:26
Zajebano brate, ko god kaže lako je, nije bio ozb pušač. Ono što ti garantovano mogu reći, nakon tipa 3 mjeseca, prođe te ta potreba, kao da nikad nisi pušio, živiš sasvim normalno i ne razmišljaš o cigarama. Ako se plašiš kako se navići, navikne se čovjek bez cigara ko što se i navikao na njih. Ali prva 2, eto možda i 3 mjeseca nakon prestanka, gadno je jbg, trpiš realno, čekaš da prođe, i prođe na kraju.
Pokušao sam tako jednom dvaput izdržim par dana i onda jedno jutro kad se probudim nema šanse ne zapalit uz kafu
Danas kutija i po dnevno, nema spasa džaba je
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Dalje,The U.S. dollar's share of global currency reserves reported to the International Monetary Fund was 58.9% in the second quarter, unchanged from the first three months of the year, IMF data showed on Friday.
Claims in U.S. dollars rose 0.8% to $6.576 trillion in the second quarter, but were down 1% from a year earlier.
The euro's share edged up slightly to 19.9% in the second quarter, from 19.8% the previous three months. Euro claims grew 1% in the quarter and increased 2% from a year earlier.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Nema do sarajevskog spidaalemsa je napisao/la: ↑17 nov 2023, 17:33
Kad spomenu taj spid, ja s rodjakom u Bosni 2010-e, otisli kod jarana bilo nas je 4, i haj cuga, malo remija po koju marku, mjuza i lagano, oni poceli vuci taj spid, mene nikad droga nije interesovala, oko 4 legnem spavat, oni ostali, ustanem u 8, i dalje sjede, odem do granapa uzmem gajbu pive, i s njima opet do 12-1, ja zakovo opet, ustanem u 6-7 poslijepodne likovi i dalje u istom polozaju, do opet poslije ponoci. Kad su legli spavat jarane, je.bo sve ako nisu 18 sati spavali, niko niti ustaje da pisha niti nista, reko zaje.banog sporta jebte

Jednostavno uzimanje energije unaprijed, bude dobro nema šta. Samo kasnije vratiš sa kamatama, depresija anksioznost i koja ispala plomba.
Don't hate what you don't understand.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Smrdi otprilike kao da je neko prno.

Rokam vec dvije godine tchibo, jeftino zbavio njihov aparat i odgovara mi njihova kafa ljetos na sniženju u Beču uzeo 150 komada espresso i ove sa okusima pa miksam stalno, nije im losa kafa espresso im je bas pofin i odgovara mi, imam i nespresso na poslu tamo rokam lavazu isto sranje drugo pakovanje
Zvuči mi poznato.xaviesta je napisao/la: ↑17 nov 2023, 20:43Nema do sarajevskog spidaalemsa je napisao/la: ↑17 nov 2023, 17:33
Kad spomenu taj spid, ja s rodjakom u Bosni 2010-e, otisli kod jarana bilo nas je 4, i haj cuga, malo remija po koju marku, mjuza i lagano, oni poceli vuci taj spid, mene nikad droga nije interesovala, oko 4 legnem spavat, oni ostali, ustanem u 8, i dalje sjede, odem do granapa uzmem gajbu pive, i s njima opet do 12-1, ja zakovo opet, ustanem u 6-7 poslijepodne likovi i dalje u istom polozaju, do opet poslije ponoci. Kad su legli spavat jarane, je.bo sve ako nisu 18 sati spavali, niko niti ustaje da pisha niti nista, reko zaje.banog sporta jebte![]()
Jednostavno uzimanje energije unaprijed, bude dobro nema šta. Samo kasnije vratiš sa kamatama, depresija anksioznost i koja ispala plomba.

Prvo se skino s toga, pa sa trave, pa cigara, sad se skidam sa šećera, yebeš mi sve ako nije najteže, ubio bi nekoga za kinder maxi king kad me spuca kriza za slatkim.
Ma ja bih je zapalio da kaze doktor iduca ce te dokrajciti. Da osjete ovi nepusaci merak kad je sprzis ujutro uz prvu kafu i usput te natjera na sracku, tukli bi i ratni Gales ako nema sta drugo.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
pisaka
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
miljacka ljeti na vilsu al količina raje koja ono koristi jeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 nov 2023, 21:19pisaka

Bogami

Ja s 24 zapalio prvi put, znaci nikad nije kasno

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
To mi je zadnja faza bila taj iqos, i onda sam skontao da je jedno od vecih gej stvari koju mozes raditi. Pusikat iz aparatica.Robust je napisao/la: ↑17 nov 2023, 21:28miljacka ljeti na vilsu al količina raje koja ono koristi je![]()
⚜️~⚜️~⚜️
Bukvalno jedan od najgorih smradova koji sam osjetioDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 nov 2023, 21:19pisaka
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- muhamedhulk
- Kontakt:
alkohol i droge nisam nikad probao, cigare onako, u osnovnoj sa drustvom, u srednjoj kad izadjem jednu, slicno i na faksu. onaj osjecaj je bas los, jos ja nisam uvlacio... inace mi smeta dim za oci plus nemam krajnike i ovako hraknem
sta bi bilo da pusim...
kolega sa posla pusi ono ekeltricno ****, smrdi ko kad neko ima zadah iz usta..

kolega sa posla pusi ono ekeltricno ****, smrdi ko kad neko ima zadah iz usta..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Okusi strah, bol, mrznju i barut
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- akisarajevo92
- Kontakt:
pa ja, tako je i najavio, dvije pjesme blizanke, jedna solo i jedna u verziji sa Louisom
slicna stvar kao sa Krive karte i Kako da ti kazem, ista pjesma obucena u dva ruha
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.