Toliko kafa popijem za pet dana

Šalu na stranu, ja kad kafu poslije 6-7 popijem iz nekog razloga kroz koji sat dobijam osjećaj nelagodnosti, strah neki preplavi ne daj Bože nikome, nešto kao anksiozni poremećaj. A inače mogu par dana da je ne popijem.
Isto imam problem sa šećerom, još kako idem na fakultet samo slatko rokam. Kažem sebi neću više ali malo sutra neću, ujutro nabrzaka namažem krema cent a hljeb pola centa fazonBolivia je napisao/la: ↑17 nov 2023, 21:14Zvuči mi poznato.xaviesta je napisao/la: ↑17 nov 2023, 20:43Nema do sarajevskog spidaalemsa je napisao/la: ↑17 nov 2023, 17:33
Kad spomenu taj spid, ja s rodjakom u Bosni 2010-e, otisli kod jarana bilo nas je 4, i haj cuga, malo remija po koju marku, mjuza i lagano, oni poceli vuci taj spid, mene nikad droga nije interesovala, oko 4 legnem spavat, oni ostali, ustanem u 8, i dalje sjede, odem do granapa uzmem gajbu pive, i s njima opet do 12-1, ja zakovo opet, ustanem u 6-7 poslijepodne likovi i dalje u istom polozaju, do opet poslije ponoci. Kad su legli spavat jarane, je.bo sve ako nisu 18 sati spavali, niko niti ustaje da pisha niti nista, reko zaje.banog sporta jebte![]()
Jednostavno uzimanje energije unaprijed, bude dobro nema šta. Samo kasnije vratiš sa kamatama, depresija anksioznost i koja ispala plomba.![]()
Prvo se skino s toga, pa sa trave, pa cigara, sad se skidam sa šećera, yebeš mi sve ako nije najteže, ubio bi nekoga za kinder maxi king kad me spuca kriza za slatkim.