Mi smo prava reprezentacija za Anela. On je svakako navikao da ga buše u Premiershipu, tako da mu to nista cudno ne bi bilo ni u kvalifikacijama sa repkom
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Pa nije Sava povredžen nego AnelPozitivanstav je napisao/la: ↑18 nov 2023, 15:54Vidim da potenciras pravopis pa imaj na umu da Savo nije POVRIJEÐEN...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nije povredžen!Pozitivanstav je napisao/la: ↑18 nov 2023, 15:54Vidim da potenciras pravopis pa imaj na umu da Savo nije POVRIJEÐEN...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Petev obezbedijo baraz i slozijo ekipu

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Kako je moguće da je čovjek koji je odrastao u Sarajevo ovoliko nepismen?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Bitno da ima kvacicu na profilu 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
naprijed rejal
-

Zadnja izmjena: carobnjacic, dana/u 07 jan 2024, 07:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta je to Sarajevo mjerena jedinica za pismenost haha
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Zamalo da pomislim da si mirsocarobnjacic je napisao/la: ↑19 nov 2023, 12:13Ja i imas sta protiv niko te nije ista pito ako zelis sta reci komentarisat ako imas muda reci predamnom a ne preko ovog sranja.Ne odnosi se samo za tebe nego i za ostale ove supke ljubomorne Respekt za one normalne koji su normalni koji ne komentarisu gluposti ko vi Bolje vam je zaobidzite se od mene i familije Ahmedhodzic koji ne podrzavaju Ne diram vas nit komentarisem zamolio bih vas zaobidzite nas vi negativci nemate sta drugo da laprdate u tudze privatne stvari
naprijed rejal
Ej, Mirsaga!Sveti je napisao/la: ↑19 nov 2023, 12:52Zamalo da pomislim da si mirsocarobnjacic je napisao/la: ↑19 nov 2023, 12:13Ja i imas sta protiv niko te nije ista pito ako zelis sta reci komentarisat ako imas muda reci predamnom a ne preko ovog sranja.Ne odnosi se samo za tebe nego i za ostale ove supke ljubomorne Respekt za one normalne koji su normalni koji ne komentarisu gluposti ko vi Bolje vam je zaobidzite se od mene i familije Ahmedhodzic koji ne podrzavaju Ne diram vas nit komentarisem zamolio bih vas zaobidzite nas vi negativci nemate sta drugo da laprdate u tudze privatne stvari
Koji ti je snaha istetovirala kalas?
Jel AKC-47 ili AK-74M?
Ajd provjeri za raju.

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
carobnjacic je napisao/la: ↑19 nov 2023, 12:13Ja i imas sta protiv niko te nije ista pito ako zelis sta reci komentarisat ako imas muda reci predamnom a ne preko ovog sranja.Ne odnosi se samo za tebe nego i za ostale ove supke ljubomorne Respekt za one normalne koji su normalni koji ne komentarisu gluposti ko vi Bolje vam je zaobidzite se od mene i familije Ahmedhodzic koji ne podrzavaju Ne diram vas nit komentarisem zamolio bih vas zaobidzite nas vi negativci nemate sta drugo da laprdate u tudze privatne stvari

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Kakvi debili pisu po ovim forumima.
Ljudinama poput Mirse mozete samo obalit reprodukitvni alat. Covjek je od svog sina napravio igrača za Premijer lige Engleske i reprezentatica države, a ovdje mu se debili iz podruma izruguju radi gramatike. Čovjek godinama radi i živi i to veoma dobro u Švedskoj. Sigurno je da priča i taj jezik.
Kakve konkretne koristi od vas što pišete ispravno kada samo gluposti valjate?!
Ljudinama poput Mirse mozete samo obalit reprodukitvni alat. Covjek je od svog sina napravio igrača za Premijer lige Engleske i reprezentatica države, a ovdje mu se debili iz podruma izruguju radi gramatike. Čovjek godinama radi i živi i to veoma dobro u Švedskoj. Sigurno je da priča i taj jezik.
- PointBlank
- Kontakt:
Ma seljadija bolan, kupilo kompjuter preko nanine penzije i sad misle ko su ko onih1a2s3o4 je napisao/la: ↑19 nov 2023, 13:39Kakvi debili pisu po ovim forumima.
Bravo, Mirso dokazani Bošnjak i patriotah1a2s3o4 je napisao/la: ↑19 nov 2023, 13:39Kakvi debili pisu po ovim forumima.
Walk on
I jos pocnu komentarisati izgled Anelove zene, nema vece bagre na citavom forumu od ovih par ovdje sto sprdaju covjekaPointBlank je napisao/la: ↑19 nov 2023, 14:57Ma seljadija bolan, kupilo kompjuter preko nanine penzije i sad misle ko su ko onih1a2s3o4 je napisao/la: ↑19 nov 2023, 13:39Kakvi debili pisu po ovim forumima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.