FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sto nije Serbecic na klupi to nema veze za kvalitetom.
Mirvić
Koliko smo mi zapravo profesionalan klub, znam da zvuči ironično, ali pogledajte našu okolinu. Komšije koji sami sebe tješe da će nekako otići na pravi put, Zrinjski koji se isto polahko gubi sa transferima, a čini se da gube i kompas, o Borcu ne treba ni govoriti.
Svaki segment kluba je u rangu sa najjačim u regionu. Od marketinga, stručnog štaba, opreme, navijača, pa i igrača. Nekako uvijek bi se ovdje sekirali kad bi se bližio prelazni rok, sad sam nekako toliko opušten, jer znam da o tome odlučuju ozbiljni ljudi. Na kraju dana, ispade da je Ayla tu bila samo Mirvićeva "desna, a možda i lijeva ruka"

Koliko smo mi zapravo profesionalan klub, znam da zvuči ironično, ali pogledajte našu okolinu. Komšije koji sami sebe tješe da će nekako otići na pravi put, Zrinjski koji se isto polahko gubi sa transferima, a čini se da gube i kompas, o Borcu ne treba ni govoriti.
Svaki segment kluba je u rangu sa najjačim u regionu. Od marketinga, stručnog štaba, opreme, navijača, pa i igrača. Nekako uvijek bi se ovdje sekirali kad bi se bližio prelazni rok, sad sam nekako toliko opušten, jer znam da o tome odlučuju ozbiljni ljudi. Na kraju dana, ispade da je Ayla tu bila samo Mirvićeva "desna, a možda i lijeva ruka"

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Puno lijepih vijesti u posljednje vrijeme, ali svakako bi kao najbolje poteze izdvojio radove u TC, i odlazak Dogana.
Što se tiče Butmira i radova, šteta što zvanična ne uradi neki kratki video, da ne moramo na osnovu slika sa treninga nagađati dokle se stiglo
Što se tiče Butmira i radova, šteta što zvanična ne uradi neki kratki video, da ne moramo na osnovu slika sa treninga nagađati dokle se stiglo

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Al zato kad se teretana napravi bit cemo ko Bayern duse mi 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Jbg fudbal ko i svaki biznis i ulaganje,moze da ti se isplati a i ne mora.Ako otvoris restoran moze raditi 24/7 a moze i dvoje ljudi da ti udje na dan.MortemHz je napisao/la: ↑19 nov 2023, 13:56Pogledat ću ovo poslije, hvala na linkovima.HordasOdMalena je napisao/la: ↑19 nov 2023, 13:22Hrvatski menadžer, Mirsad Kerić, spominje kako ga je Mirvić angažovao prošlu zimu da mu posloži skauting službu i napravi plan za naredne dvije godine koji tip igrača da dovodi, zanimljivo. Kaže da je napravio dobar potez dovođenjem Rožmana i Ibričića.
Mirvić nije kupovao igrače i ovaj mu savjetovao Renana da dovede. Kaže da sad vrijedi dva miliona eura.![]()
https://www.youtube.com/live/oSQyezCNdO ... dCGy-pz5W7
Upravo to, 170K eura je ništa za najboljeg strijelca lige i tu smo baš baš dobro prošli. Uporedi njega i Šerbečića kojeg smo i više platili, čovjek ne može izboriti mjesto na klupi.
Pisao sam to prije 2-3 godine,napadac koji nije star,koji je u formi i koji dolazi iz priblizno jake lige ne moze da ti se ne isplati.Ako ne isplati to je do tebe a ne do njega.Renana si platio 170k sto je smijesna cifra za najboljeg strijelca jedne lige koji ima 25-26 god.Od njega ces dobiti 30ak golova,10ak asistencija i prodat ga za 8x vecu cijenu nego sto si ga kupio.
Dok si npr zbog Serbecica u gubitku pola miliona KM vec jos ako bude trazio za raskid...
Treba paziti i sa odstetama ne razbacivati se.Ofanzivni igraci kao Renan,Hasic,Guliashvili ce se uvijek isplatiti.Fanimo bi se isplatio da nije glup ko qurac,Ziljkic bi se isplatio da nije kurcobolja.Uglavnom sa ofanzivcem koji je provjeren i u formi sanse da budes u minusu su minimalne.Kod igraca iz odbrane dobro treba paziti i selektirati.Djurickovic nije star,mozes ga ako ovako nastavi uvijek gurnuti u Tursku ili negdje za finu cifru,Julardzija i Beganovic po 23 godine imaju.Samo jak skauting i momci koji su zeljni da napreduju.
Uglavnom bitno je da se ne stedi i da bar u tom smislu drasticno napredujemo.Do dolaska Mirvica pojam je bio ako se jednom u 3 god za nekog igraca plati 30k.Ako hoces zaradu moras uloziti,sa slobodnim igracima to vrlo tesko ide.Sto?Da valjaju i da su u formi ne bi bili pola godine slobodni.Onda hoces li ti nekome ozivjeti karijeru ili ne to je vec upitno.Bolje platiti odstetu nego davati TSS masnu platu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ukoliko Velez izbori Evropu, on tu ostaje. iz njegovih usta. Lijepo mu je, a izlog ce biti za njega manje vise isti. O parama ne razmislja bar sto se tice nase lige.
Bio sam prošli vikend, tek su temelji urađeni biliGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 nov 2023, 14:47Puno lijepih vijesti u posljednje vrijeme, ali svakako bi kao najbolje poteze izdvojio radove u TC, i odlazak Dogana.
Što se tiče Butmira i radova, šteta što zvanična ne uradi neki kratki video, da ne moramo na osnovu slika sa treninga nagađati dokle se stiglo![]()
Ima dosta mladi dobri igraca u Sloveniji. sigurno prati Ibricic to.
Nista ovo ne bi bilo moguce bez borbe naseg sjevera. Sreca pa ispadosmo od torpeda, 15 hiljada prodanih dusa bi nastavilo pljuvati sjever i dolaziti na utakmice.Surreal je napisao/la: ↑19 nov 2023, 14:19Mirvić![]()
![]()
Svaki segment kluba je u rangu sa najjačim u regionu. Od marketinga, stručnog štaba, opreme, navijača, pa i igrača. Nekako uvijek bi se ovdje sekirali kad bi se bližio prelazni rok, sad sam nekako toliko opušten, jer znam da o tome odlučuju ozbiljni ljudi. Na kraju dana, ispade da je Ayla tu bila samo Mirvićeva "desna, a možda i lijeva ruka"![]()
Ljunitelji besplatnih ulaznica!
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Ko?Direktorcic je napisao/la: ↑19 nov 2023, 15:14Ukoliko Velez izbori Evropu, on tu ostaje. iz njegovih usta. Lijepo mu je, a izlog ce biti za njega manje vise isti. O parama ne razmislja bar sto se tice nase lige.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
HadzikicNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 nov 2023, 16:03Ko?Direktorcic je napisao/la: ↑19 nov 2023, 15:14Ukoliko Velez izbori Evropu, on tu ostaje. iz njegovih usta. Lijepo mu je, a izlog ce biti za njega manje vise isti. O parama ne razmislja bar sto se tice nase lige.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Ja kontam za Gulishu,reko sta prica ovaj hahahabenko21 je napisao/la: ↑19 nov 2023, 16:05HadzikicNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 nov 2023, 16:03Ko?Direktorcic je napisao/la: ↑19 nov 2023, 15:14Ukoliko Velez izbori Evropu, on tu ostaje. iz njegovih usta. Lijepo mu je, a izlog ce biti za njega manje vise isti. O parama ne razmislja bar sto se tice nase lige.
Treba nam golman na zimu kako god,bio to Hadzikic ili neko drugi.Sahinovic prva ponuda
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ma Šahu u Rakow prodati. Pustite tog Quagliarellu, zar nemamo mi nekoga iz Juventusa? 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa može se reći da je iz Juvea.bordobijelisampion je napisao/la: ↑19 nov 2023, 16:13Ma Šahu u Rakow prodati. Pustite tog Quagliarellu, zar nemamo mi nekoga iz Juventusa?![]()
Konkretnije rečeno - Juventus Next Gen

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
povrijedi se Mijatovic na utakmici s Madjarskom
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- luckystrike
- Kontakt:
Sta mu je?
- BegovicRamiz
- Kontakt:
crnogorci u 4 termina izvrsili izmjene
jel neka greska mozda na rezultatima il ima neko pravilo drugo mozda golman il nesto
jel neka greska mozda na rezultatima il ima neko pravilo drugo mozda golman il nesto
Treba pratiti golmana Tuzle Lolica , 19 mu je godina , stasit momak dobar refleks , pravi golman .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Ma jeste to furka dovesti Muharemovića iz Juventusa, ali opet je on veliki znak pitanja, nismo ga još vidjeli u seniorskom fudbalu. Pretpostavljam da bi bila posudba u pitanju. Sigurno da bih ga volio vidjeti u ekipi, ali na leđima bi imao poprilično veliki pritisak i očekivanja.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Je li on bio u Francuskoj ili sam ga zamijenio sa nekim?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ado-hz, Aduka87, Amcho1, Amidzaa, benko21, boki86, broj6, EastMadness, ErosViverosViv, Ferroviere1987, Hajdeee, Haksss, James1987, laznokrilo, mire971, mnon46, MSOZ101, N3R3D, OsmanhodzicBuco, PapakIzSa, QUARESMA 18<<<, Rajvosa4ever, riki46, sekac, skoJaa, Tarapi, Vanja8 i 384 gosta.