Postao/la sviunapad1010 » 19 nov 2023, 18:25
simonknows je napisao/la: ↑19 nov 2023, 15:33
BatistutA19 je napisao/la: ↑19 nov 2023, 14:56
nicaze95 je napisao/la: ↑19 nov 2023, 12:07
Vidi mu forica zivota ti haha pa njemu je ovaj forum zivot.
Bakterija na grbaci roditelja
Ma vrti istu pricu ae ok on podyebava razumijem ali unisti se tema i ovi sto bi pisali normalno nemas sta ni pisat a taman se pocelo pisat ,realno ne zna se ko je gori klub mi po rezultatima na terenu oni organizacijski i sad ti rec veliki klub a.Ne znas ni ko ti je u upravi ni sta rade sta petljaju i sta kad odu.Ja bi volio da Sloboda udje PL nego ista i tek da je spuca realnost da su klub nula i da ce bit sve isto a mi ni za 2 sezone necemo uci .Najzalosnije ako on ubijedjen da su veliki klub a kad mu Simon samo dio napise ne zna sta ce odg covjeku.
Bar da pise realno o transama,porezu ,reprogramu ,dugovima i prvi ce ih Jusic tuzit i Dilaver kad odu kao i nas sto su tuzili.Jusicu duzni 60000 i on ce oprostit a kraj mu karijere.
Ne znam za vaš odnos sa Emirom, ali s nama je krajnje korektan. Pitali su ga da oprosti, nije htio, ali je obećao da neće podići tužbu, i da mu vraćaju postepeno neke sitne pare dok ne isplate cijeli dug. Eldar Mehmedović oprostio lijepu svotu

Dženis Beganović oprostio pola duga

Adnan Golubović nikad nije podnio tužbu za 18 hiljada

Abid Mujagić isto kao i Golub, samo 30ak hiljada. Said uopšte nije upitan. Fedor Predragović isplaćen, kao i Mahir Karić. Od ranije Slavko Petrović očišćen. Sad smo pofino dužni i Saši Maksimoviću i treba pričati sa momkom da se to riješi jer je uvijek bio korektan. Isto tako onog jasmina osmića riješiti, samo što za njega nemam šta lijepo reći.
Dilaveru nismo dužni 0,05KM. Nema šta tražiti.
Mene sramota sto smo dužni Jusiću, ako je tačno. Čovjeku treba isplatiti svaki fening, jer je zaslužio to odnosom prema klubu i zalaganjem. Da bogdom ima vise takvih fudbalera.
A npr. Mahir Karić je stoka naplatio novac, a pobjegao iz kluba nije se pojavljivao mjesecima u javnosti, niti je zaradio to sto je naplatio.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...