Neces se pokajati, pogotovo na kraju viber slike
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ja jos nmg sebi doci sta sam procitao
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Procitao sam bjezi necu nista da pricam ostati cu korektan mada je vjerovatno svima jasno sto se ovo desilo. 

Mene samo interesuje donese li Tule šipku i zaplesa li Enisa s njom..
The saddest thing in life is wasted talent.
Ali onaj video sa vjencanja, stvarno apsurdistan I sprdanje s vjerom. Tacno bi mogao reci da su svi ondje komotno izisli iz vjere zbog sprdanja s istom.
Ako su ikada i bili.Sta ces ti tu kad se mala s maramom se ne protivi da mu zaplese oko sipke.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ne razumijem bas sve ove arapske rijeci ali po njenom nece da ceka neki period kad mu nije dozvoljena ili sta
?

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma roknut ce ga neko, nije mu vjerovatno prvi put, a i vjerovatno nece stati, to je tako od pamtivijeka u ljudskom rodu da se za to zna glava izgubiti (jimi hendrix - hey joe). No, iz svoje perspektive ne bi, jedino da ih ufatis na kamari, tad niko ne zna kako bi reagovo (moze govoriti sta hice - ja bi ovo ono), a ovako da saznas, razvod je 1000% ionako, i jos dodatno da lezim torza zbog fukse ne bih =L-L. Ali eto svako je drugaciji, jebga citav svijet ti se srusi, djeca vamo tamo, je bene su to stvari.scholsey je napisao/la: ↑21 nov 2023, 18:11Ma sve okej, nisu ni ovi čisti, sva je ta bagra u pet deka.
Nego ja mislim na ovo qrčenje.. on će fol nekog silovati, ubiti, šta već. Vidiš da se osilila futa. Samo na pravog treba naletiti da mu i Ilmihal zgadi. Kak'a policija, kak'e pčke materine.![]()
@stevie
Ni ja to nisam skonto.
Sretan brak petero djece.coelho41 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:14Šta forumska ulema kaže o ovom slučaju?
https://www.facebook.com/damir.muharemo ... ybfdGMTw2l

Ostatak priče.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Arvid je napisao/la: ↑21 nov 2023, 18:35Sretan brak petero djece.coelho41 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:14Šta forumska ulema kaže o ovom slučaju?
Ostatak priče.
Haman svi krivi, samo zena nistacoelho41 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:14Šta forumska ulema kaže o ovom slučaju?

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Čekaj lik je cca 20 žena ovako pokupio?
Pa lik je cheat code psihologije, rio šalji mi knjige na pp.
Pa lik je cheat code psihologije, rio šalji mi knjige na pp.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ko bi reko da se ove vjernice ovako lahko daju, odoh kačit hadise po instagramu 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma ja govorim za ove kvazi teologe i kako zaslužuju batine jer baš često guraju nos gdje mu nije mjesto. Zadnji Ramazan sam zamalo jednog sličnog izdegenečio.. jer mi je ženi (koja je inače baš fina i svakoga sasluša) nešto trabunjao da sam kao ćafir (jer ko biva isto gledam Muslimane i druge vjernike, a i puno kritikujem i ne dam pare ovim našim mafijašima iz IZ). Spasilo ga je hiljadu sadaka..alemsa je napisao/la: ↑21 nov 2023, 18:34
Ma roknut ce ga neko, nije mu vjerovatno prvi put, a i vjerovatno nece stati, to je tako od pamtivijeka u ljudskom rodu da se za to zna glava izgubiti (jimi hendrix - hey joe). No, iz svoje perspektive ne bi, jedino da ih ufatis na kamari, tad niko ne zna kako bi reagovo (moze govoriti sta hice - ja bi ovo ono), a ovako da saznas, razvod je 1000% ionako, i jos dodatno da lezim torza zbog fukse ne bih =L-L. Ali eto svako je drugaciji, jebga citav svijet ti se srusi, djeca vamo tamo, je bene su to stvari.
To za prevaru se skroz slažem. Razvod i nema tu šta. Glupost bi bila još i murije zaglaviti.
Opasne su ba ove moderne bule. To se taslači svijetla obraza.
The saddest thing in life is wasted talent.
Tule je crackhead, change my mind. Tulepotting.
Svi kod Tule na casove

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Jest kad bi kod islamskih fanatika razvod bio tako lagana stvar, valjda imaš samo par situacija gdje se kao bračni par može razvesti.
Btw @FoSte, mislim da je vrijeme da se javiš Tuli, ubrat ćeš i hrvaticu sigran sam
Btw @FoSte, mislim da je vrijeme da se javiš Tuli, ubrat ćeš i hrvaticu sigran sam

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Recite mi da nije scenario dostojan Hollywooda
Miraj Grbic kao Tule, who says no

Miraj Grbic kao Tule, who says no
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.