Ma ja govorim za ove kvazi teologe i kako zaslužuju batine jer baš često guraju nos gdje mu nije mjesto. Zadnji Ramazan sam zamalo jednog sličnog izdegenečio.. jer mi je ženi (koja je inače baš fina i svakoga sasluša) nešto trabunjao da sam kao ćafir (jer ko biva isto gledam Muslimane i druge vjernike, a i puno kritikujem i ne dam pare ovim našim mafijašima iz IZ). Spasilo ga je hiljadu sadaka..alemsa je napisao/la: ↑21 nov 2023, 18:34
Ma roknut ce ga neko, nije mu vjerovatno prvi put, a i vjerovatno nece stati, to je tako od pamtivijeka u ljudskom rodu da se za to zna glava izgubiti (jimi hendrix - hey joe). No, iz svoje perspektive ne bi, jedino da ih ufatis na kamari, tad niko ne zna kako bi reagovo (moze govoriti sta hice - ja bi ovo ono), a ovako da saznas, razvod je 1000% ionako, i jos dodatno da lezim torza zbog fukse ne bih =L-L. Ali eto svako je drugaciji, jebga citav svijet ti se srusi, djeca vamo tamo, je bene su to stvari.
To za prevaru se skroz slažem. Razvod i nema tu šta. Glupost bi bila još i murije zaglaviti.
Opasne su ba ove moderne bule. To se taslači svijetla obraza.