Da ti bude duhovni vođa lik koji prijeti da će silovati i ubiti svoju ženu ?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kaže da mu je žena 8 brakova rasturila...VensanKasel je napisao/la: ↑21 nov 2023, 21:40Da ti bude duhovni vođa lik koji prijeti da će silovati i ubiti svoju ženu ?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Jednom je Omar Mehmedbasic, advokat, nekadašnji muzicar, pričao u nekoj emisiji o sličnim stvarima sa suda. I on kaže da se uglavnom žene upale, a muškarci su normalniji.
Priča za neku otisla sa mužem i djecom u Dubrovnik, tamo nasla nekog mladjeg momka, koji je bubao.
Kad su se vratili u Sarajevo, ona hoće razvod. I dobije ga. Otisla opet u Dubrovnik da nadje ovog dečka, kad ga je našla ovaj joj rekao jesi li normalna, kakva ljubav, veza, brak, ja se ispraznio i to je to

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ali oplako sam na ovaj chat.
Tule: Sta hoces?
Kurava: Toplinu.
Tule: Popij caj.

- Marsal
- Kontakt:
Suze su me danas oblile na ovaj dio chataAshburtonG je napisao/la: ↑21 nov 2023, 21:51Ali oplako sam na ovaj chat.
![]()
![]()
![]()

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AshburtonG
- Kontakt:
Ja kako sam na kraju shvatio, ovaj caj se odnosi na pisanje u usta, gutanje sperme ili emocije. S obzirom koliko je hardcore, mislim da je treca opcija manje vjerovatna. 
Ma ja, 80% razvoda pokrenu zene, musko ce trpiti, i biti nesretan i gurat jer gleda vecu sliku (posebno djecu), jedino kad ne moze vise durat. Dok zensko poleti i ode.kraljttbvb je napisao/la: ↑21 nov 2023, 21:45Jednom je Omar Mehmedbasic, advokat, nekadašnji muzicar, pričao u nekoj emisiji o sličnim stvarima sa suda. I on kaže da se uglavnom žene upale, a muškarci su normalniji.
Priča za neku otisla sa mužem i djecom u Dubrovnik, tamo nasla nekog mladjeg momka, koji je bubao.
Kad su se vratili u Sarajevo, ona hoće razvod. I dobije ga. Otisla opet u Dubrovnik da nadje ovog dečka, kad ga je našla ovaj joj rekao jesi li normalna, kakva ljubav, veza, brak, ja se ispraznio i to je to![]()
Ma hoce da joj ga metne a on hladno popij caj, da nije ofiran, ima slifa likAshburtonG je napisao/la: ↑21 nov 2023, 22:00Ja kako sam na kraju shvatio, ovaj caj se odnosi na pisanje u usta, gutanje sperme ili emocije. S obzirom koliko je hardcore, mislim da je treca opcija manje vjerovatna.![]()

- Marsal
- Kontakt:
Nisam se iskreno ni trudio da shvatim, lik je očito namazanko, a ona pomalo retardirana i zaljubljena do Boga.AshburtonG je napisao/la: ↑21 nov 2023, 22:00Ja kako sam na kraju shvatio, ovaj caj se odnosi na pisanje u usta, gutanje sperme ili emocije. S obzirom koliko je hardcore, mislim da je treca opcija manje vjerovatna.![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najveci krivac je njen covjek koji zove policiju jer ga je zena prevarila. 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Fkt djeluje kao da nije bas sva svojaMarsal je napisao/la: ↑21 nov 2023, 22:05Nisam se iskreno ni trudio da shvatim, lik je očito namazanko, a ona pomalo retardirana i zaljubljena do Boga.AshburtonG je napisao/la: ↑21 nov 2023, 22:00Ja kako sam na kraju shvatio, ovaj caj se odnosi na pisanje u usta, gutanje sperme ili emocije. S obzirom koliko je hardcore, mislim da je treca opcija manje vjerovatna.![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- muhamedhulk
- Kontakt:
kaze ovaj frajer, damir, radim dva posla, do 1 navecer...ne treba dalje citati. + nije htio ici sa njom na savjetovanje - zbog posla. 
kako zena nece biti u depri, 5 djece, cojk samo radi...
kako kazu, kako posijes tako ces i poznjeti.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Frajer naklepao petero djece, treba to hraniti, pa se zarobio sa 2 posla. Ni za sta drugo nije imao vremena.StevieG8 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 22:16Fkt djeluje kao da nije bas sva svojaMarsal je napisao/la: ↑21 nov 2023, 22:05Nisam se iskreno ni trudio da shvatim, lik je očito namazanko, a ona pomalo retardirana i zaljubljena do Boga.AshburtonG je napisao/la: ↑21 nov 2023, 22:00Ja kako sam na kraju shvatio, ovaj caj se odnosi na pisanje u usta, gutanje sperme ili emocije. S obzirom koliko je hardcore, mislim da je treca opcija manje vjerovatna.![]()
Sa druge strane njoj vise čuvanja djece na vrh glave, treba to sve hraniti, okupati, obuci, spremiti...
Ovaj naletio i bacio joj malo šuplje i slatkih riječi, a ona se upalila ko kakva tinejdžerica.
Evo i Hulk isto misli

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Da imaju preko 6ero djece, radio bi 20 satimuhamedhulk je napisao/la: ↑21 nov 2023, 22:21kaze ovaj frajer, damir, radim dva posla, do 1 navecer...ne treba dalje citati. + nije htio ici sa njom na savjetovanje - zbog posla.

Ja sam 3 mjeseca radio po 17 sati, nikad vise

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Nema nikakvih vijesti za ovu ravu? Tule obećao zaštitu pa se ispalio za Švicu.. ona ostala suha qrca i mokrih opanaka.
Joj majmuna majko draga.

Joj majmuna majko draga.

The saddest thing in life is wasted talent.
Meni je još patetičnije što je eto on sad sve to objavio da svi vide kako on radi 2 posla, a ona ovakva ili onakva.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Red pill teorija da ako joj sklepaš petero djece ona nema vremena da nađe drugog je pala u vodu 
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.