I ja sam cuo u brijacnici gdje dolazi brat od strica Mirvicev da nam dolaze Carlos Valderama i Ivica Šurjak

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Šteta što nije malo više pričao o Sarajevu, po meni dosta bitnih stvari je rekao;
Legenda !benko21 je napisao/la: ↑22 nov 2023, 21:09https://www.bordovremeplov.ba/vijest/details?id=266
Rahmet ti dusi
Prvo ne vrijedjas kad pises da nebi dobio isti odgovor samo ce bit bas ruzno ako krenem sa uvredama. Takvih kao taj imas na svakom koraku i nije cilj nije dovoditi njega kad mozes duplo bolje jer imas novac.eccehomo je napisao/la: ↑22 nov 2023, 20:05Ofucan si ti u glavi jarane! Čuj, ofucan ti momak koga svi hvale. U19 reprezentativac i to najmlađi u našoj selekciji, prošao našu i Dinamovu školu. Uostalom, sa ovakvim možeš samo profitirati.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 nov 2023, 19:36Nas narod je bolestan,cim vidi da Zrinjski trazi nekog ili Zeljo odma treba reagovat. Ko je taj lik,niko i nista iskreno. Nema potrebe dovoditi te ofucane igrace vise,proslo je vrijeme kad si bio prinudjen na to sad imas HR,Srb,Slo i takvih igraca na izvoz samo dobar skauting i finansije,ovaj moze da bude samo na tribinama. Ovako su za Ramica plakali lik veze nema ali Zrinjski istrpi igraca i nakon kardinalnih greski.
Ja stručnjaka na ovom forumu da te Bog sačuva.
Samo budite mirni. Sve cete saznati.Devedesetka je napisao/la: ↑22 nov 2023, 22:57Plašim se i pitati
Allah rahmetile našem Lavubenko21 je napisao/la: ↑22 nov 2023, 21:09https://www.bordovremeplov.ba/vijest/details?id=266
Rahmet ti dusi
Nije u mojoj prirodi da vrijeđam, ali ne mogu preći preko toga da za nekoga ko ima 19 godina i uz to najmlađi čla naše U19 repke, kažeš da je ofucan.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 nov 2023, 22:44Prvo ne vrijedjas kad pises da nebi dobio isti odgovor samo ce bit bas ruzno ako krenem sa uvredama. Takvih kao taj imas na svakom koraku i nije cilj nije dovoditi njega kad mozes duplo bolje jer imas novac.eccehomo je napisao/la: ↑22 nov 2023, 20:05Ofucan si ti u glavi jarane! Čuj, ofucan ti momak koga svi hvale. U19 reprezentativac i to najmlađi u našoj selekciji, prošao našu i Dinamovu školu. Uostalom, sa ovakvim možeš samo profitirati.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 nov 2023, 19:36
Nas narod je bolestan,cim vidi da Zrinjski trazi nekog ili Zeljo odma treba reagovat. Ko je taj lik,niko i nista iskreno. Nema potrebe dovoditi te ofucane igrace vise,proslo je vrijeme kad si bio prinudjen na to sad imas HR,Srb,Slo i takvih igraca na izvoz samo dobar skauting i finansije,ovaj moze da bude samo na tribinama. Ovako su za Ramica plakali lik veze nema ali Zrinjski istrpi igraca i nakon kardinalnih greski.
Ja stručnjaka na ovom forumu da te Bog sačuva.