Suspenzija
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Drug djeca su to, onda to im je posao, zamisliš sebe, neko ti psuje na poslu... Nejse, nisam ni ja za njega, meni je pojeo džigericu više neko Čomor.napoleon72 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 17:21Psuje se na svim stadionima na svijetu. Terry je pricao kako mu stari i stric psuju s tribina dok je igrao za Chelsea, pa rasisticki povici sirom Evrope itd. A ni taj istok nece psovat nikom ko se bori i trudi. Ziljkicu se psuje jer nece da potrci, a evo i Renan je u losoj formi pa mu niko ne psuje, ili Avramovskom. Jer ginu i trude se.Torino je napisao/la: ↑23 nov 2023, 12:29Tu imaš navijače kao no1 krivce. Niko neće da mu istok psuje majku. Pidro je imao našu ponudu da se vrati, momak neće da čuje. On mi lično govori. Druga stvar, evo Rendulić primjer o njihovom strpljenju.bordobijeli je napisao/la: ↑23 nov 2023, 11:39
Nisam hvalio Ramica nego me fascinira kako Zrinjski ima strpljenja s igracima i to im donosi rezultate. Uopšte ne mislim da su Rustemovic, Bekici, Ramić, Memija, Jukić itd neke igracine al jednostavno imaju dobar ambijent i po meni je to razlog zašto imaju vise titula u BiH nego FKS. Oni od osrednjih Igraca naprave dobre, od dobrih naprave odlične.
Do psihe igrača, bojkota i td. Ako je tanak psihički tu mu podrška puno znači, ako je bojkot onda treba psovanje pa i presretanje na cesti. Pogubljeni smo što se tiče navijačke svijesti. Jedan cigo sa Gorice ti podere dres i baci ga, ti ga opravdavaš jer je dobar, mora da napravi niz sranja da bi ga napali.
Gubili smo poluvrijeme jedno i u toku izlaska sve tri tribine zagrmišen igraj bordo bijeli ole. Izašli na drugo, pokidali, startova more, poginuli na terenu. To se od nas traži, a ne da se **** nekom majka i td. Pa ni ja ne bi davao sve od sebe, a ne neki plaćenik.
A Pidro ce s tim stavom daleko dogurat. Ako ti slusas sta ti par mongoloida s jedne tribine na stadionu dovikuju i zbog tog glavom nisi na terenu, yebo ti svoju karijeru.
🇵🇸
Al' sto je Heba znao jesti dzigericu, sa uzivanjem, to niko drugi tako kvalitetno nije radio...Torino je napisao/la: ↑23 nov 2023, 17:35Drug djeca su to, onda to im je posao, zamisliš sebe, neko ti psuje na poslu... Nejse, nisam ni ja za njega, meni je pojeo džigericu više neko Čomor.napoleon72 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 17:21Psuje se na svim stadionima na svijetu. Terry je pricao kako mu stari i stric psuju s tribina dok je igrao za Chelsea, pa rasisticki povici sirom Evrope itd. A ni taj istok nece psovat nikom ko se bori i trudi. Ziljkicu se psuje jer nece da potrci, a evo i Renan je u losoj formi pa mu niko ne psuje, ili Avramovskom. Jer ginu i trude se.Torino je napisao/la: ↑23 nov 2023, 12:29
Tu imaš navijače kao no1 krivce. Niko neće da mu istok psuje majku. Pidro je imao našu ponudu da se vrati, momak neće da čuje. On mi lično govori. Druga stvar, evo Rendulić primjer o njihovom strpljenju.
Do psihe igrača, bojkota i td. Ako je tanak psihički tu mu podrška puno znači, ako je bojkot onda treba psovanje pa i presretanje na cesti. Pogubljeni smo što se tiče navijačke svijesti. Jedan cigo sa Gorice ti podere dres i baci ga, ti ga opravdavaš jer je dobar, mora da napravi niz sranja da bi ga napali.
Gubili smo poluvrijeme jedno i u toku izlaska sve tri tribine zagrmišen igraj bordo bijeli ole. Izašli na drugo, pokidali, startova more, poginuli na terenu. To se od nas traži, a ne da se **** nekom majka i td. Pa ni ja ne bi davao sve od sebe, a ne neki plaćenik.
A Pidro ce s tim stavom daleko dogurat. Ako ti slusas sta ti par mongoloida s jedne tribine na stadionu dovikuju i zbog tog glavom nisi na terenu, yebo ti svoju karijeru.

Jedino se kod nas tako morbidno psuje pogotovo na istočnoj tribini na kojoj nafake nema. Jeb7o Engleze kojima je najjača psovka for fu7ck sake, kakvih boleština sam se ja naslušao na toj tribini naslušao. Primjer (NEBITNA) zadnja utakmica protiv Igmana prosle sezone kad smo izgubili tu od prve do zadnje minute nisu psovke stajale i to što vrijeme više ide to su bolesnije psovke. A igrači tu uvijek prolaze i moraju čut i logično da će to ljudima smetat. Samo zamisli da si na njegovom mjestu, 90% raje bi se potuklo a igrači kao to trebaju da trpe jer sam ja platio kartu 8km... Ko što Bale kaže kad je upao u lošu formu sve je dublje padao zbog navijača, ljudi toga nisu svjestni i psuje majke, djecu, sestre, pomrle, itd. Da Bog sačuva.napoleon72 je napisao/la: ↑23 nov 2023, 17:21Psuje se na svim stadionima na svijetu. Terry je pricao kako mu stari i stric psuju s tribina dok je igrao za Chelsea, pa rasisticki povici sirom Evrope itd. A ni taj istok nece psovat nikom ko se bori i trudi. Ziljkicu se psuje jer nece da potrci, a evo i Renan je u losoj formi pa mu niko ne psuje, ili Avramovskom. Jer ginu i trude se.Torino je napisao/la: ↑23 nov 2023, 12:29Tu imaš navijače kao no1 krivce. Niko neće da mu istok psuje majku. Pidro je imao našu ponudu da se vrati, momak neće da čuje. On mi lično govori. Druga stvar, evo Rendulić primjer o njihovom strpljenju.bordobijeli je napisao/la: ↑23 nov 2023, 11:39
Nisam hvalio Ramica nego me fascinira kako Zrinjski ima strpljenja s igracima i to im donosi rezultate. Uopšte ne mislim da su Rustemovic, Bekici, Ramić, Memija, Jukić itd neke igracine al jednostavno imaju dobar ambijent i po meni je to razlog zašto imaju vise titula u BiH nego FKS. Oni od osrednjih Igraca naprave dobre, od dobrih naprave odlične.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Menalo je blizu dolaska
- BegovicRamiz
- Kontakt:
kako li se uspio vratiti povrijedjen iz reprezentacije samo mi nije jasno
- luckystrike
- Kontakt:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Upgrade u odnosu na kapitena, skoro svaku sezonu imao je 30+ odigranih utakmica, ove slabo igra, dobro bi mu dosao dolazak kod nas, a i nama, ozbiljan je igrac Menalo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
I ja evo sad pregledo press i baš se isto pitam.BegovicRamiz je napisao/la: ↑23 nov 2023, 19:11kako li se uspio vratiti povrijedjen iz reprezentacije samo mi nije jasno
Izgleda da je on završio svoje ja Sarajevom.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- luckystrike
- Kontakt:
šta šta je, je*em ti
18K kazna
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- skullcrusher
- Kontakt:
Zbog svega toga Disciplinska komisija žestoko je kaznila bordo klub. U pitanju je novčana kazna od 18.000 KM, ali i uslovna kazna od šest mjeseci koja se odnosi na stadion.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Lik molio da se prestane sa laserom jesti **** i et, neka malo i Horde ohane za bakljadama.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Treba odma ispucat ovaj uslov za iducu protiv Goška,svakako nema šanse da izguramo 6 mjeseci bez nekog sranja koliko traje uslovna.
Naime, ukoliko se u narednih šest mjeseci ponove incidenti na Koševu onda će stadion biti suspendovan, odnosno najmanje jedna utakmica Sarajeva će biti odigrana pred praznim tribinama.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo jedno dobronamjerno pitanje. Jel nam ovo stvarno potrebno, baklje i ostala sr.nja ? Evo svaki naredni incident je prazne tribine i puni kasu lopovskom savezu.
Bravo Horde za najavu.
I onda prođe Gošk, na narednoj domaćoj opet neka veća kazna. Dobra ideja, nema šta. 

- BegovicRamiz
- Kontakt:
buraz sve ide u tom pravcuAVNOJ je napisao/la: ↑23 nov 2023, 20:59I ja evo sad pregledo press i baš se isto pitam.BegovicRamiz je napisao/la: ↑23 nov 2023, 19:11kako li se uspio vratiti povrijedjen iz reprezentacije samo mi nije jasno
Izgleda da je on završio svoje ja Sarajevom.
prvo sto je usao u igru zadnjih 5,6 minuta da je bio povrijedjen do tad ne bi ga ni ubacivali
drugo normalno zavrsio utakmicu ni duela ni pada nit ista
ufatila ga loža kad je vezao pertle
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, NeSamSafetee, supervizor i 39 gostiju.