BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)

Post Postao/la soko » 23 nov 2023, 19:40

Deen je napisao/la:
23 nov 2023, 19:21
DamirT je napisao/la:
23 nov 2023, 18:50
Sto Barbarez ne krene makar djecu voditi, pa da ima neki razlog da ga se dovede kao selektora? Lik nece apsolutno da trenira, ali uredno se nudi kao selektor. Ma bjezi, na stranu i Savo i Rukfas. Makar su oni nekoga vodili, ovaj igra poker jedino.
Ma treba neki stranac koji nema ovaj balkanski mentalitet. Neko ko je ozbiljan i koji nece dozvolit kriminaluk. Neko ko ima moderan sistem i zna da reaguje u 40 minuti kad mu neide. Neko ko bi pozvao dzeko sad protiv luksemburg, da ima najjaci sastav a ne da pravi eksperiment pred barazom. Svi ovi treneri su legende iz 1960 do 2000, sta ces tu ocekivat? Treba nam neki mlad trener poput tedesco ili onaj albert iz celje. Ali savez to nece dozvolit jer savez ne voli uspijeh. Jer da voli uspijeh sve bi ovo drugacije bilo. Ja bi prije dao sansu jednom treneru koji je mlad i perspektivan i koji ima moderan sistem igre.
Oni vole pare, a za dobre pare treba uspijeh. Uspijeh se polako stice zalaganjem, radom i ucenjem. E posto oni ne vole raditi, onda jedino dodje ova druga opcija, lopovluk daj sta das.
Nama treba stranac, samo malo koji stranac(ovi iz zapadne europe) zeli da suradjuje sa nasim ljudima. Dno dna. Jedini izlaz su ovi timovi iz nase lige da promjene mentalitet rada za bolju buducnost pa ce onda nesto biti. Ovako cekamo ove momke iz dijaspore da nesto naprave.

BHFreak
Kontakt:

Post Postao/la BHFreak » 23 nov 2023, 19:55

Ja bih zamolio navijace koji planiraju doci na stadion da bi Vici psovali mater i derali se Savez napolje da ne dolaze, vec da se spreme i idu pred savez i da traze sta vec hoce. Igracima treba sva podrska sa tribina a ne da slusaju Vico ****.
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 nov 2023, 20:00

Evander je napisao/la:
23 nov 2023, 18:52
galia95 je napisao/la:
23 nov 2023, 17:54
tutankamon1905 je napisao/la:
23 nov 2023, 17:46

ahjoj usracu se
Prozvakana prica. Kad kurcem mrdne i pokaze zelju da nekog vodi onda nek ocekuje nesto. Dotad su domet twiter i poker.
Nikakav on meni nije trn u oku. Dapace i volio sam ga sve dok nije kreno s preseravanjem
Nek je zato trenerčina Savo Milošević, koji je izbačen naglavačke iz Partizana i Olimpije. Diletant, neznalica, šupljator i demagog, a uz to i chetalj sa dna kace, baš kao i njegove gazde Vico i Dodik koji su ga i doveli na klupu Bosne i Hercegovine.

Pokeraš i twitteraš Sergej, bez dana trenerskog iskustva, ne bi izgubio 4-1 od yebenog Luksemburga i 100% bi bolje vodio ovu nesretnu reprezentaciju od velikosrpskog chetaljskog šljama koji je okupirao savez i uništava bh. fudbal.
Hebo ga vise ova prica o cetaljima. Ne znam vise kako moderacija ovo dozvoljava. Jaraneeee, rat zavrsio 95!!!!
Jesi toliki fasista da svako ko se zove ovako ili onako, da ga ti deklarises kako tebi odgovara, pritom da ga po tvojim kriterijima, vrijedjas na nacionalnoj osnovi?
Na kojoj ba ti planini zivis?
Onaj cetnik, onaj ustasa, onaj balija, onaj ovo, onaj ono...
I to sve na sportskom forumu?

P.S. Prtitom, za vrijeme igrackih dana, veceg smrada od Barbareza bilo nije u reprezentaciji. Malo se raspitaj sta se sve tad desavalo. Hebala vas suplja patriotska od njega. Daj da stavimo za selektora nekog generala iz rata, zasluznije od Barbareza 100 puta.
Rat nije nikad zavrsio, samo je pauziran. To sto neko odbija da vidi neke stvari ne znaci da se one ne desavajur

I jedni i drugi nisu milimetra maknuli ni mentalno niti bilo kako drugo..jedina je razlika sto ne pucaju po tebi i ne vode te iz stana/kuce...a kako razmisljano i kakvog smo stanja svijesti nije iskljuceno da nam se i to desi

Umjesto da kazes hebo majku kakvi debili nakon 30 godina nece da mrdnu milimetra tebi "problem" ovi sto ukazuju na to
=\_1921_/=

Mow
Kontakt:

Post Postao/la Mow » 23 nov 2023, 20:09

Pronadji razliku ;)

slika

slika
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

TheClown
Kontakt:

Post Postao/la TheClown » 23 nov 2023, 20:12

Deen je napisao/la:
23 nov 2023, 18:46
galia95 je napisao/la:
23 nov 2023, 18:28
Deen je napisao/la:
23 nov 2023, 18:24

https://sportsport.ba/fudbal/reprezenta ... fra/463234

Neznam jeli ovo sad 100% tacno, ali ako ima istine, nadam se da ce ukrajina pobjedit 3-0. Jer ovo je sramota. Igraci moraju platit novac da bi igrali? Gdje to ima? jeli u Kongo mozda?
Bruka i Sramota. I sto je najgore ako bi BiH uspijela (licno mislim da nemaju sanse nikako) lopovi bi se spasili za svoj nerad i svoj kriminaluk. Nadam se da BiH nece uspijet i to zbog lopova u savezu. Oni svi moraju u Den Haag.

Trazit novac da bi neko igrao za reprezentaciju, koji je to kriminaluk sunce ti drago. Daj Boze da nas Uefa izbaci na 100 godina, samo da se rijesimo lopova, jer sami neznamo kao narod da rijesavamo stvari. Svako ko ono vidi, zna koliko je sati u BiH. Sta smo kao narod sebi dopustili, ovo smo i zasluzili, jer neznamo za bolje.

Sad ce neko pisat to je normalno da se trazi novac, jer normalno je biti lopov u nasoj drzavi. A nenormalno je biti dobar insan. Sve naopako u ovoj drzavi...
Nažalost, vjerovatno ima istine u tome. O tome se pisalo maltene otkad zvanično postoji reprezentacija BiH. Sjeti se samo priče o Zlatanu Ibrahimoviću čijeg oca je navodno odbio naš savez jer nije želio da plati da igra za BiH itd.
I onda pored takvi stvari, mi nesto ocekujemo dobro i kukamo sto nemamo srece u barazu i tako dalje? Sve dok je takav kriminaluk u sportu i u svim segmentima drzave, nema od nas nista. Dzabe se nadati bilo cemu, kad je takav kriminaluk normalan. Jeli Luksemburg, finska i island imaju takav kriminaluk? Ovo je bruka i sramota. Mi se smijemo africkim drzavama, a mi smo kao nacija 100 puta gori od kongo i somalija. Nevjerovatno moras platit, da bi igrao za drzavu. I kaze narod budi ponosan na drzavu ili su oni mislili budi ponosan na kriminaluk, covjece koja bruka.
I pored svega ovoga opet se piše "svi na stadion" da se podrži kriminaluk? Da se podrži kriminalna reprezentacija?
Da se podrži jedan "kapiten" koji radije ide na kupanje nego da igra za repku? Za mene su debili svi koji plate kartu i daju direktnu podršku ovoj kriminalnoj bagri!

:kafa:
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."

"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 23 nov 2023, 20:15

Kad sklopimo reprezentaciju za Las Vegas zovemo Sergeja.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 23 nov 2023, 20:20

invincible1921 je napisao/la:
23 nov 2023, 20:00
Evander je napisao/la:
23 nov 2023, 18:52
galia95 je napisao/la:
23 nov 2023, 17:54

Nek je zato trenerčina Savo Milošević, koji je izbačen naglavačke iz Partizana i Olimpije. Diletant, neznalica, šupljator i demagog, a uz to i chetalj sa dna kace, baš kao i njegove gazde Vico i Dodik koji su ga i doveli na klupu Bosne i Hercegovine.

Pokeraš i twitteraš Sergej, bez dana trenerskog iskustva, ne bi izgubio 4-1 od yebenog Luksemburga i 100% bi bolje vodio ovu nesretnu reprezentaciju od velikosrpskog chetaljskog šljama koji je okupirao savez i uništava bh. fudbal.
Hebo ga vise ova prica o cetaljima. Ne znam vise kako moderacija ovo dozvoljava. Jaraneeee, rat zavrsio 95!!!!
Jesi toliki fasista da svako ko se zove ovako ili onako, da ga ti deklarises kako tebi odgovara, pritom da ga po tvojim kriterijima, vrijedjas na nacionalnoj osnovi?
Na kojoj ba ti planini zivis?
Onaj cetnik, onaj ustasa, onaj balija, onaj ovo, onaj ono...
I to sve na sportskom forumu?

P.S. Prtitom, za vrijeme igrackih dana, veceg smrada od Barbareza bilo nije u reprezentaciji. Malo se raspitaj sta se sve tad desavalo. Hebala vas suplja patriotska od njega. Daj da stavimo za selektora nekog generala iz rata, zasluznije od Barbareza 100 puta.
Rat nije nikad zavrsio, samo je pauziran. To sto neko odbija da vidi neke stvari ne znaci da se one ne desavajur

I jedni i drugi nisu milimetra maknuli ni mentalno niti bilo kako drugo..jedina je razlika sto ne pucaju po tebi i ne vode te iz stana/kuce...a kako razmisljano i kakvog smo stanja svijesti nije iskljuceno da nam se i to desi

Umjesto da kazes hebo majku kakvi debili nakon 30 godina nece da mrdnu milimetra tebi "problem" ovi sto ukazuju na to
Upravo tako! 👍

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 23 nov 2023, 20:22

Ja ne vjerujem samo jednu stvar koliko ljudi površno poznaju fudbal, a svaki dan taj isti sport gledaju.
Pričaju o Mudryku, o Tsygankovu i sličnim, kako su u lošoj formi, ne mogu meda..
Fudbal je timska igra. Mi smo timski najlošija reprezentacija trenutno. Sve u rasulu, od saveza, selektora, do igrača koji "mrze" doći u takvu situaciju, na takva okupljanja, gdje ih svi pljuju.
Nas Finska redovno trpa sa jednim Pukkijem, jer više timski igraju, poznaju se, nema loših odnosa unutar tima, stručnog štaba, saveza i navijača.
Luxemburg nas dva puta dobije.
Budite malo realni, nikad gora situacija u reprezentaciji nije bila.
Vicina zadaća vrhunski odrađena. Syebo nas je za sva vremena. Nema sad Ivice Osima da nas vrati na pravi put..

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 23 nov 2023, 20:26

P.S. I bolje bi igrali da smo na nekom neutralnom 'gostujućem' terenu, nego u Zenici, gdje se skupi sva moguća seljadija iz čitave zemlje, koja od prve minute utakmice napravi koridu.
Ja sam u to siguran 1000%.

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 23 nov 2023, 20:57

TheClown je napisao/la:
23 nov 2023, 20:12
Deen je napisao/la:
23 nov 2023, 18:46
galia95 je napisao/la:

Nažalost, vjerovatno ima istine u tome. O tome se pisalo maltene otkad zvanično postoji reprezentacija BiH. Sjeti se samo priče o Zlatanu Ibrahimoviću čijeg oca je navodno odbio naš savez jer nije želio da plati da igra za BiH itd.
I onda pored takvi stvari, mi nesto ocekujemo dobro i kukamo sto nemamo srece u barazu i tako dalje? Sve dok je takav kriminaluk u sportu i u svim segmentima drzave, nema od nas nista. Dzabe se nadati bilo cemu, kad je takav kriminaluk normalan. Jeli Luksemburg, finska i island imaju takav kriminaluk? Ovo je bruka i sramota. Mi se smijemo africkim drzavama, a mi smo kao nacija 100 puta gori od kongo i somalija. Nevjerovatno moras platit, da bi igrao za drzavu. I kaze narod budi ponosan na drzavu ili su oni mislili budi ponosan na kriminaluk, covjece koja bruka.
I pored svega ovoga opet se piše "svi na stadion" da se podrži kriminaluk? Da se podrži kriminalna reprezentacija?
Da se podrži jedan "kapiten" koji radije ide na kupanje nego da igra za repku? Za mene su debili svi koji plate kartu i daju direktnu podršku ovoj kriminalnoj bagri!

:kafa:
Pa napisao sam i prije, bojkot ili da narod pravi proteste protiv lopova i to ispred zgrade nfsbih. Udaraj gdje ih najvise boli a to je novac. Svako voli novac cak i lopovi iz saveza.
Kriminaluk nece tako lako nestat bez da se narod digne.

Znas u svakoj normalnoj drzavi, da jedna reprezentacija ovako lose odigra, ljudi u savezu bi dali ostavku. Javnost bi svaki dan pravila pritisak da se nesto promjeni. A kod nas nista. Sve je to normalno, sta ces ovo je BiH bude izgovor za neuspijeh. Ili najlakse reci mi nemamo igrace.

Nemamo mi timsku igru a ni neki sistem. Mi imamo igrace ali nismo tim. Covjece slovenija ima samo 3 do 4 igrace u prvi 11 koji su iz lige petice kao i mi isto. Ali ljudi imaju tim, normalan savez i trenera kek, koji 2 put odveo sloveniju na veliko takmicenje. Moldavija i luksemburg isto, nemaju top 11 igraca ali imaju sistem, plan i timsku igru i naravno normalne okolnosti (savez)

Nismo mi toliko losi, koliko nam je savez kriminalan.
Nismo mi toliko losi, koliko nam fali timska igra koja ima glavu i rep.
Nismo mi toliko losi, koliko nam fali pobjednicki mentalitet.

Ali eto najlakse reci mi nemamo igrace, a tamo neki luksemburg ima. Kad imamo takav luzerski mentalitet netrebamo ni igrati baraz jer eto svi su jaci i svi imaju bolje igrace od nas. Sa takvim mentalitetom necemo nigdje ici. Najlakse je biti ko onaj luzer nedim, i unaprijed se spremat na poraz jer eto svi imaju jaku ekipu osim nas. Velika steta, moglo je puno puno bolje da bude ali eto novac i licni interes su bitnije nego da budemo uspijesni u fudbalu. Zalostno...
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

Jurica95
Kontakt:

Post Postao/la Jurica95 » 23 nov 2023, 21:04

Poznavajući naš mentalitet ne bi bilo nikakvo čudo da proradi naš inat i nekim čudom dobijemo Ukrajinu. Nakon toga ide provjereni scenario, narod, mediji, igrači svi su u transu, u fazonu imal ko jači, prvaci smo Svijeta itd. U finalnoj utakmici slijedi otrežnjenje i bolno spuštanje na zemlju. Ko god bude finalist otreśće nas ko seljak slinu :mrgreen:

moreno123
Kontakt:

Post Postao/la moreno123 » 23 nov 2023, 21:05

Ljudi ja mislim da bi nama isti **** bio da smo dobili i Finsku jer smo prosto toliko losi da je i Finska za nas fudbalska velesila. Nas trpa Luksemburg a mi pricamo o tome kako nismo imali srece sto smo dobili Ukrajinu. Ukrajina je odlicna i uigrana ekipa, imaju neke igrace koji su obecavali ali su dosta podbacili u zadnjih godinu dana okvirno i koji su u losijoj formi, to su Mudryk, Tsygankov, Yaremchuk i Malinovsky ali to nema veze kad igras protiv nase repke, svi ti takvi obicno ozive formu na utakmicama protiv nas. S druge strane tu su dobri igraci protiv Zinchenka, onoga spica sto trpa u Gironi, onih igraca iz Sahtara... Lista igraca koji se kvalitetom ne bi trebali zvati bi trebala biti duza ali oni koje ni pod razno ne bi trebali biti pozvani su: Sehic, Piric, Mujakic, Cimirot, Hamula i Prevljak(stavio bih i Demirovica al nema ko bolji umjesto njega). Mislim da su nam sanse za prolaz ravne nuli, ja kao igrac repke bi vjerovao da ih mozemo pobijediti ali kao navijac nemam nikakvog otpimizma. Nadam se da ce se utakmice igrati barem na Grbavici.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 23 nov 2023, 21:10

avalPacidoroP je napisao/la:
23 nov 2023, 20:26
P.S. I bolje bi igrali da smo na nekom neutralnom 'gostujućem' terenu, nego u Zenici, gdje se skupi sva moguća seljadija iz čitave zemlje, koja od prve minute utakmice napravi koridu.
Kako bi tek bilo u Njemačkoj?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

AnelMid
Kontakt:

Post Postao/la AnelMid » 23 nov 2023, 21:25

Deen je napisao/la:
23 nov 2023, 19:28
AnelMid je napisao/la:
23 nov 2023, 19:07
galia95 je napisao/la:

Pa jel ti misliš da je ovo 1996 godina , čovječe prošla su vremena kad si se mogao preko repke prodati, sada svaki ozbiljni klub ima svoje Scoute i milion statistika u vezi jednog igrača , da se to dešava u mlađim kategorijama u17,u19,u21 e tu bi se složio Stobom !!

Glupost !! Zašto bi jedan Demirovic , Dzeko , Tabakovic, Tajirovic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Pjanic , Sehic , Itd Itd plaćali da igraju za repku absolutno nema nikakve logike !! Jer vi nekontate da se hoće da napravi losa atmosfera izvani!!
Mislis civic, sanicanin i mesanovic isto nisu platili? Sanicanin neigra u svoj klub, a kod nas je uvjek igrao. Kako to? Mesanovic bio jednom i nema ga vise. Ziljkic takođe, znaci oni svi nisu platili, dosli su tu jer su dobri. Slabo poznajes nas savez druze. Nas savez je kriminalan do bola i nebi me iznenadilo da ima istine da su par igraca platili da bi igrali. Naravno nebi rekao da su svi, ali imas neki igraca poput sanicanin i mesanovic gdje moze biti da su platili.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 23 nov 2023, 21:28

Nema tu druze Bosanaca ni 5%. 95% dijaspora.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 23 nov 2023, 21:31

BHFreak je napisao/la:
23 nov 2023, 19:55
Ja bih zamolio navijace koji planiraju doci na stadion da bi Vici psovali mater i derali se Savez napolje da ne dolaze, vec da se spreme i idu pred savez i da traze sta vec hoce. Igracima treba sva podrska sa tribina a ne da slusaju Vico ****.
Da bi imao atmosferu koja pravi prednost kao nekada do odlaska u Brazil potrebno je da na utakmicu ljudi ne dovode ženu i djecu turistički.

Nakon plasmana u Brazil sve se promjenilo. Do tada je potpuno druga struktura publike bila na Bilinom Polju od tada reprezentacija na Bilinom postaje mjesto gdje 80% publike dolazi turistički da izvede djevojku, da dovede dijete da doživi eto uživo Bosnu da gleda..sada jos navala influensera i tiktokera i tiktokerki...valjda takva vremena.

Ne znam je li moguce vratiti za baraž fudbalsku publiku, jedino nekim saopstenjem kao za ljiljane od BHF ali opet kako to izvesti da ne zvuci diskriminirajuce.

Ne vodite, žene, djecu, ljubavnice na utakmicu nego dodjite navijački naouruzani sa prijateljima :rol:

Ili da savez poveca one rezervirane ulaznice za navijačke grupe pa da svi dobiju duplo više.

A onda kad navijači i fudbalska publika odrade svoj posao i poguraju igrače, neka idu turistički i influeserski u Njemačku na EP. :D

Kad se sjetim, Rumunije, Grčke, Belgije nekada kako im je publika uvaljivala golove pod pritiskom da ne govorim ove sto nas sada deru poput Lux, Latvije, Estonije i sličnih 3:0, max 25 minuta. :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 23 nov 2023, 21:33

zeljovac21 je napisao/la:
23 nov 2023, 21:28
Nema tu druze Bosanaca ni 5%. 95% dijaspora.
Ma nije istina evo ja znam iz jednog malog mjesta u Krajini skoro svaku utakmicu idu 2 Autobusa sve domaci, a takvih je mnogo.

Ima i dijaspore al ispade da kao da ovi domaci ne idu, pa nemamo mi stadion od 50.000 da ga je tesko napuniti vec 12-15.000, to nije nista.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 nov 2023, 21:43

Ako nam je ikakva utjeha to je da losije od ovoga nema sanse da odigramo.
Itekako mi imamo i sad igraca u dobroj ili solidnoj formi i dobrom minutazom, cak mozda i napokon da vise igraca ima dobru minutazu, ali kad se skupe za reprezentaciju to ne funkcionise. Do selektora je, do same atmosfere u i oko reprezentacije je i usljivog Saveza, najmanji problem je forma samih igraca.
Kamo srece da se samo uspiju motivisati za baraz i posloziti kockice na terenu, i dalje mi imamo solidan kvalitet i bazu da bi nas jedan Luksemburg derao, npr.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 23 nov 2023, 21:47

Begović

Kolašinac Ahmethodžić, bekovi
Gojković, Jakovljević, Hrkač štoperi
Barišić Hadžikadunić Zolotić z. vezni

Rahmanović

Džeko Đurić

Klupa: Hadžikić, Višća, M.Ramić, Suljo Killer, H. Barišić, Kvržić, Hrelja, I. Šehić, Đjokanović, Bešić, Đumić, Dedić

Poslušaj me Savao....samo prekidi, ne treba trčat

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 23 nov 2023, 21:50

avenija je napisao/la:
23 nov 2023, 21:31
BHFreak je napisao/la:
23 nov 2023, 19:55
Da bi imao atmosferu koja pravi prednost kao nekada do odlaska u Brazil potrebno je da na utakmicu ljudi ne dovode ženu i djecu turistički.

Nakon plasmana u Brazil sve se promjenilo. Do tada je potpuno druga struktura publike bila na Bilinom Polju od tada reprezentacija na Bilinom postaje mjesto gdje 80% publike dolazi turistički da izvede djevojku, da dovede dijete da doživi eto uživo Bosnu da gleda..sada jos navala influensera i tiktokera i tiktokerki...valjda takva vremena.

Ne znam je li moguce vratiti za baraž fudbalsku publiku, jedino nekim saopstenjem kao za ljiljane od BHF ali opet kako to izvesti da ne zvuci diskriminirajuce.

Ne vodite, žene, djecu, ljubavnice na utakmicu nego dodjite navijački naouruzani sa prijateljima :rol:

Ili da savez poveca one rezervirane ulaznice za navijačke grupe pa da svi dobiju duplo više.

A onda kad navijači i fudbalska publika odrade svoj posao i poguraju igrače, neka idu turistički i influeserski u Njemačku na EP. :D

Kad se sjetim, Rumunije, Grčke, Belgije nekada kako im je publika uvaljivala golove pod pritiskom da ne govorim ove sto nas sada deru poput Lux, Latvije, Estonije i sličnih 3:0, max 25 minuta. :mrgreen:
Pa upravo je to bio cilj. Da se izbace grupe navijača klubova iz domace lige. Prije je stvarno dosta bilo momaka sa tribine od Robije, RA, Manijaka, Hordaša...
Sad je to sve slabo ili cak nikako.
BHF je tu al su i oni momacki grohnuli. Presusio je i njihov izvor momaka iz dijaspore koji prate repku. Ostale grupe nije vrijedno ni spominjati.

Prije je naša repka bila jedna od rijetkih koju prate bas Ultras navijači. Ovo je sad familijarno sve, uz 10 min navijanja na cijeloj tekmi, dok je prije grmilo svih 90.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.