FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E cuj "krehnut". Kresni, staru ti kresnem papak.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kako neki ponosno šupljiraju... Protiv Borca je bio neki frajer 3-4 reda iznad mene na sjeveru i nije prestajao sa laserom. Više puta su ga opominjali, ali džabe.FCUM je napisao/la: ↑24 nov 2023, 11:38100 posto laser dolazi van stadiona. Provjerena informacija sigurno. Sprijeciti nikako ne mozesAVNOJ je napisao/la: ↑24 nov 2023, 11:27@napoleon @galileo
Na derbiju i protiv borca pokušavao sam da odgonetnem odakle dolazi laser i u jednom momentu dok je bio dim od baklji jasno se je mogao vidjeti snop svjetlosti od lasera koji je skroz dolazio preko stadiona između sjeverne i istočne tribine da li sa onih nebodera pored ili čak gore iz onog naselja Stara Breka ili kako se več zove. Kasnije sam malo guglao i vidim da ima tih lasera sa dometom od 10 kilometara. Zato kažem da sam ubjeđen 100% da je bio van stadiona.
Ako je bio još neki idiot na stadionu i da je legitimisan onda super za svaku pohvalu.
- feniksptica
- Kontakt:
Kad je rad kluba tad se moze nac greska i kiritikovat.
Kad je "rad" grupe tad cemo se još više zainatit pa bit jos gori. Samo smo mi pravi navijači
Kad je "rad" grupe tad cemo se još više zainatit pa bit jos gori. Samo smo mi pravi navijači
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nego, kako se obuc braco, jaknu ili duks pa preko prsluk 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Najprikladnije

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
U vezi lasera samo kažem šta sam primjetio obratio sam pažnju par puta baš na to i vidio i ubjeđen sam da je bio van stadiona. Protiv toga se ne možemo boriti a ako neki idiot sa tribina to radi onda smo sami sebi najveći neprijatelji. Ne znam samo koji kuraac to radi i šta dobija sa tim.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Znači tebi je bitno zbog inata, hajde fino, svaka čast.AvannGardaa46 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 12:38Ma ide jedna bengalka vcrs na tartan stazu, u inat ovim "nasim" primadonama sa istoka i zapada.

Tako je, samo sjever dolazi, mi ostali dođemo 3-4 puta godišnje.AvannGardaa46 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 14:14Puno vi serete za nekog kome treba mobilizacija da dolazi na utakmice FKS
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 24 nov 2023, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
- AvannGardaa46
Pisam ti se po kostima mrtvih, kad vec psujes...
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
-
- Kontakt:
SVI! HAJMO MOMCI PREKO 5 K!
- luckystrike
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Budel Penaranda u prvoj dolazim pjehe sa malim , dijete ga bas zavolio 

-
- Kontakt:
Izradila me raja zbog male kišice, nema veze SVI NA SJEVER!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Nema posao, nema djeca u vrticu, nema kisa pada, ima pobjec s posla, ima zenu poslat po djecu i ima kisobran ponijeti.
Vidimo se na Koševu
Vrijeme krenuti
Vidimo se na Koševu
Vrijeme krenuti

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Igra li Zarko Karamatic ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Jos malo i sastavi, neka nervoza majku mu... nadam se da cemo ovjeriti 3 bobare 

Ovo su rijetki momenti kad žalim što radim na Ilidži. Brate gužva prema gradu, ko da je sve džaba yebo li ih crni petak.
Evo i kise 

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, fks74, HordasDolacMalta, jurisicduska, mire971, r3m1, riki46, tajsamja i 60 gostiju.