Dzaba vam titule i mjesta prva............Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:48Ko-kad-ste-ozbiljna-momcad![]()
![]()
![]()

Dzaba vam titule i mjesta prva............Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:48Ko-kad-ste-ozbiljna-momcad![]()
![]()
![]()
Tako je, sto bi susjedi rekli: "Neka pati koga smeta".KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:30Po mojoj skromnoj procjeni negdje oko 1874 navijaca na Kosevu.
Kad ste Tanova fufica jeftina.
Dobit će ,al po guziciLik je napisao/la: ↑24 nov 2023, 19:04Tako je, sto bi susjedi rekli: "Neka pati koga smeta".KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:30Po mojoj skromnoj procjeni negdje oko 1874 navijaca na Kosevu.
Drz se ti Posusja i moli boga da dobijete![]()
Srbadiji uzvratiti istom mjerom,mozete famflat u savezu ako nesi ruke ne dignu,uskoro ce Bojac niz vodu ovo vam je zadnja sansa,Vico ce morat niz vodu da vas pusti za svoju fotelju mada za boljeg ni niste to vam je mjeraMaradona10 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:52Zašto bi se mi nadali vasem kiksu ako je kako vec tvrdite titula namjestena Borcu već? Nesto sa vama ne stima, znaci vi igrate sad iz inata da budete sto blize Borcu ili?!?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:46Tako je mi smo lopovi,ovo su zbog nas cucali na terenu hahah kako hocete svojim vanago da namazete druge. Ponadali ste se da ce nam uzet bodove,idete kod vasih izvesce juniore Sloga opet kad ono kurko nema danas iznenadjenja
Ovo kad Vico sapne Ceferinu, neko ce da najebe![]()
Najrealniji brat na forumu sto postotutankamon1905 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 19:11bh liga, 4:1 rezultat u 36. minuti...vrlo sumnjivo ili je bosanski dinamo prejak u odnosu na sve ostaleNadam se da ce uefa uzeti jedno slobodno popodne pa nakon zrinjski-siroki pogledati i ovu utakmicu
Vasi dizu i ruke i noge za rucak kod Brajlovica, zato se ti ne brini za "Bojca". Kad zagusti samo dignemo cifru, lako ćemo mi sa vama , opste poznato je ono "vjeru za veceru" a da nece neku pisljivu utakmicu prodati... E moj mosarajvosa, za svoje godine si poprilično zaostao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 19:08Srbadiji uzvratiti istom mjerom,mozete famflat u savezu ako nesi ruke ne dignu,uskoro ce Bojac niz vodu ovo vam je zadnja sansa,Vico ce morat niz vodu da vas pusti za svoju fotelju mada za boljeg ni niste to vam je mjeraMaradona10 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:52Zašto bi se mi nadali vasem kiksu ako je kako vec tvrdite titula namjestena Borcu već? Nesto sa vama ne stima, znaci vi igrate sad iz inata da budete sto blize Borcu ili?!?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:46
Tako je mi smo lopovi,ovo su zbog nas cucali na terenu hahah kako hocete svojim vanago da namazete druge. Ponadali ste se da ce nam uzet bodove,idete kod vasih izvesce juniore Sloga opet kad ono kurko nema danas iznenadjenja
Vazda protiv srba i njihovog kriminala,svako pametan i iskusan zna kako sa vama,istim metodama vasim u kost kao kosovari inace dobijete ku.rchenje level pro a obicne ckapi ste vazda bili,evo kontam vas da pitam da pisem ovdje haha muka vam koliko ste jadni jos vas javno svi prozivaju,na svakom koraku vas i vas klub treba hebat
02.12
Vidjeces sto ce dizat sad su izbori u savezu a mora se ispostovat i nacionalni kljuc,red je na bosnjacki klub da bude sampion,zaostao sam,nemam hljeba da jedem,mucim se u zivotu sta da ti kazem. Kad ti iz RS pecinski ljudi kazu da si zaostao hahaha to je kompliment jbte. Vjeru za veceru barem su srbi po tom poznati Kosovo je dokaz,Vucic je dokaz okrenuo se protiv Rusa itd itd vi prodajete zene,majke za veceru vidi se pp vasem Bojcu i koliko je u 2 ligi bio zbog mesetarenja i prodajeMaradona10 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 19:19Vasi dizu i ruke i noge za rucak kod Brajlovica, zato se ti ne brini za "Bojca". Kad zagusti samo dignemo cifru, lako ćemo mi sa vama , opste poznato je ono "vjeru za veceru" a da nece neku pisljivu utakmicu prodati... E moj mosarajvosa, za svoje godine si poprilično zaostao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 19:08Srbadiji uzvratiti istom mjerom,mozete famflat u savezu ako nesi ruke ne dignu,uskoro ce Bojac niz vodu ovo vam je zadnja sansa,Vico ce morat niz vodu da vas pusti za svoju fotelju mada za boljeg ni niste to vam je mjeraMaradona10 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:52
Zašto bi se mi nadali vasem kiksu ako je kako vec tvrdite titula namjestena Borcu već? Nesto sa vama ne stima, znaci vi igrate sad iz inata da budete sto blize Borcu ili?!?
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, Direktorcic, ledesma, mosarajvosa83, MostarReds22, Tihi i 27 gostiju.