mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 19:24
Maradona10 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 19:19
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 19:08
Srbadiji uzvratiti istom mjerom,mozete famflat u savezu ako nesi ruke ne dignu,uskoro ce Bojac niz vodu ovo vam je zadnja sansa,Vico ce morat niz vodu da vas pusti za svoju fotelju mada za boljeg ni niste to vam je mjera
Vasi dizu i ruke i noge za rucak kod Brajlovica, zato se ti ne brini za "Bojca". Kad zagusti samo dignemo cifru, lako ćemo mi sa vama , opste poznato je ono "vjeru za veceru" a da nece neku pisljivu utakmicu prodati... E moj mosarajvosa, za svoje godine si poprilično zaostao.
Vidjeces sto ce dizat sad su izbori u savezu a mora se ispostovat i nacionalni kljuc,red je na bosnjacki klub da bude sampion,zaostao sam,nemam hljeba da jedem,mucim se u zivotu sta da ti kazem. Kad ti iz RS pecinski ljudi kazu da si zaostao hahaha to je kompliment jbte. Vjeru za veceru barem su srbi po tom poznati Kosovo je dokaz,Vucic je dokaz okrenuo se protiv Rusa itd itd vi prodajete zene,majke za veceru vidi se pp vasem Bojcu i koliko je u 2 ligi bio zbog mesetarenja i prodaje
Nemoj se previse nadati tom "ključu". Izbori u savezu su formalnost, zna se ko obnavlja mandat. Znaš kako, kada se na sportskom forumu pocnu spominjati majke, djeca i slično, to vec prevazilazi granice normale, ali ajde valjda ces uspjeti dokazati da Darvin nije bio u pravu, neki majmuni jednostavno samo ostanu majmuni.