Premijer liga BiH - aktuelno

Vanja8
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Vanja8 » 25 nov 2023, 16:05

Surreal je napisao/la:
25 nov 2023, 15:42
Hajde što mi koji i navijamo za Sarajevo nešto i napišemo, konkurentni smo za titulu i dalje, isto važi i za Zrinjski.

Zašto Željovci imaju šta pisat, pa klub totalno irelevantan, sanjaju ljudi Mirvića. Pa gdje su te velike stvari, milijarde, kraj kokuzluka, kavijar i klasni igrači? Dovoljno je reći da su oni bili zadovoljni porazom od Borca :)
Joj tebe, pa sve je krenulo od gradjevinske folije da prekriju teren...
Ulaganja su krenula... :rol:

Inace, folija je donacija vlasnika jedne firme ciji sin sjedi na klupi Zelje

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 25 nov 2023, 16:05

killafrommanilla je napisao/la:
25 nov 2023, 16:04
RatoborniMrmot je napisao/la:
25 nov 2023, 15:59
Najbolnije je ovo pitarima gledati. Uložili 15 miliona, najskuplja ekipa u istoriji lige, a završit će treći.
Mirvića jedino mogu izvući utakmice poput one jučer :kafa:
Ja ne znam gdje ste vi pokupili taj mentalitet da Borac moze doci zaklati vas sudijskim odlukama na sred Grbavice i da odete kuci pjevajuci jer Sarajevo nece biti prvak.

Nevjerovatno mi je u sta ste se pretvorili, i kao klub i kao navijaci. Bukvalno navijate da Borac pokrade sve do kraja samo da ne bude Sarajevo prvak. Tako veliki, a tako mali zapravo, tuzno, umjesto da prvi budete u obrani bh. fudbala :)
To ti iz iskustva kad ste vrištali na go Zrinjskog u Bijeljini, samo da nije Željo prvak :kafa:

objective
Kontakt:

Post Postao/la objective » 25 nov 2023, 16:05

Najbolnije je ovo pitarima gledati. Uložili 15 miliona, najskuplja ekipa u istoriji lige, a završit će treći.
uložio 150 miliona kakvih 15... i što je najcrnje tek je počeo sa ulaganjima, svaku priliku koristi da kaže kako nema nazad i kako ce samo jos vise ulagati ... mozes misliti kako je to tesko gledati kolektivu koji se na poziv VIK-a javlja sa "birani pretplatnik je trenutno nedostupan" :D

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 25 nov 2023, 16:06

LaHaineLaHaine je napisao/la:
25 nov 2023, 15:57
TNT je napisao/la:
25 nov 2023, 15:52
LaHaineLaHaine je napisao/la:
25 nov 2023, 15:42
Ja ne znam sto se lozite toliko, evo jos koja sezona i ode Vico, a sa njim i mi sve super. Mozete jos malo izdrzati.

A ovima sto djecu psuju i prizivaju pogibije igraca i familije, njima se posebno zahvaljujem sto po stoti put pokazuju ko su i sta su. Mozemo mi ukrasti 1000 utakmica, to ce proci i biti zaboravljeno nekad, ali glupan ostaje glupan i to zapisan.
Vi ne samo da ste ogadili ljudima sport u ovoj napacenoj drzavi vec i taj neki zajednicki zivot sto se furo od devedeseti.
Mislim da 90% ljudi iz Federacije s vama nezeli da ima ista zajednicko i da bi najsretniji bili da udare neki zid i da vas vise nikad nevide.
U ekonomskom i financijskom smislu vi RS ste rak ove drzave.
Mislim da ti i vecina vas imate mnogooo vise problema u svom dvoristu nego sto su to Borac, Republika Srpska i sve vezano za to. Kako nas ne tangira ni sarajevo, ni bosna.. zabole nas penis za sve to vase. Guramo svoje, bilo to ispravno ili ne, ali guramo.
A za fudbal, vidjecemo kad necijih drugih 5 minuta dodje kome ce se gaditi fudbal i to.
Sto ce vas tangirat kad zivite od Federacije.
Vi ste ko ovi uhljebi kad se nabace na drzavnu sisu.
A nogomet ili ti fudbal mislim da nemoze niko ogadit nikad ko sto mozete vi iz BL.
Vi kao narod imate vijecnu potrebu za otimacinom.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 nov 2023, 16:06

25 nov 2023, 16:05
Ja ne znam gdje ste vi pokupili taj mentalitet da Borac moze doci zaklati vas sudijskim odlukama na sred Grbavice i da odete kuci pjevajuci jer Sarajevo nece biti prvak.

Nevjerovatno mi je u sta ste se pretvorili, i kao klub i kao navijaci. Bukvalno navijate da Borac pokrade sve do kraja samo da ne bude Sarajevo prvak. Tako veliki, a tako mali zapravo, tuzno, umjesto da prvi budete u obrani bh. fudbala :)
To ti iz iskustva kad ste vrištali na go Zrinjskog u Bijeljini, samo da nije Željo prvak :kafa:
Hahahahah

Ma jasta smo, proslavili zajedno u istom kaficu :mrgreen: Moj brate, je li ti jasnije malo sad koliko tonete u nebitnost :D

PS. Samo pazite opstanak da ne bude zavisio od takvih situacija, Dodik ce sigurno narediti da se pusti Zeljo niz vodu kako bi krunisao jos jednu pobjedu nad Sarajevom kao gradom. I btw. Ja nikad ne bih bio sretan kad bi Zrinjski ispustio titulu od Borca na ovakav nacin, iako i oni znaju ukrast i pokrast itekako :)
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 25 nov 2023, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

objective
Kontakt:

Post Postao/la objective » 25 nov 2023, 16:07

Vrištali smo na pobjedu u derbiju zbog koje niste osvojili titulu .. razlika je ogromna .. i vi kada pobijedite Sarajevo pa tako Borac osvoji titulu, fakat imate pravo da se radujete ;)

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 25 nov 2023, 16:07

Mitomani, i vi nesto pisete :shock:

slika

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 25 nov 2023, 16:08

Pa deset puta su veci smradovi od svih znaci od svih ne u ligi nego na balkanu, pa niko nikog ne mrzi kao oni Sarajevo .. bolan zakolje ih sudija proslo kolo oni se raduju jer Sarajevo nece prvo biti. Vi ste jadni tacnije najjadniji ste u ligi i to zadnjih par sezona ne znam sta vam se desilo al Boga mi ne mogu da vjerujem kakvi ste bijednici i mitomani, srbi ne prave mitove kao vi. Uzas bas uzas
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 25 nov 2023, 16:10

Meni je sve jasno, al da Zeljovci nakon svake lakrdije u korist borca prozivaju Pitare, e taj mi mentalni sklop nije jasan.
Ovo sto se radi u korist borca je nezapamceno. Jer im se konstantno stima, svaku **** utakmicu.
Pa da Sloboda ima upola sudijsku naklonjenost ko sto ova prcija ima, imala bi dvije titule do sad barem. A da ne pricamo da ne bi nikad ispala.
Volim tebe, više od sebe

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 25 nov 2023, 16:10

skullcrusher je napisao/la:
25 nov 2023, 16:08

Pa deset puta su veci smradovi od svih znaci od svih ne u ligi nego na balkanu, pa niko nikog ne mrzi kao oni Sarajevo .. bolan zakolje ih sudija proslo kolo oni se raduju jer Sarajevo nece prvo biti. Vi ste jadni tacnije najjadniji ste u ligi i to zadnjih par sezona ne znam sta vam se desilo al Boga mi ne mogu da vjerujem kakvi ste bijednici i mitomani, srbi ne prave mitove kao vi. Uzas bas uzas
Stvarno je ono bilo nešto nevjerovatno za svjedociti zaklao ih sudija ( gol je bio cist ) primili go i vecini je bilo drago zbog toga jer Borac drzi prednost ispred Sarajeva.
Ni u najluđim snovima to nisam ocekivao od njih da mogu toliko nisko pasti.
Zadnja izmjena: Devedesetka, dana/u 25 nov 2023, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 25 nov 2023, 16:10

Ne bi Igman dao gol da se igralo još dva dana, potpuno bezopasni.

Kazlagić je kriminalac, zločinac, sitni jeftini klošar i treba ga tretirati Sabrijinim poučkom, ne zbog ovoga danas jer je bila kamilica, nego zbog ranijih radova.

Ne kažem da mu treba oduzeti život, ali malo ga opržiti je sasvim ok i opravdano. Biće prilike, naletiće, i on i ostali.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 25 nov 2023, 16:11

Vama je najbolnije što neko ima 15 miliona a vi sirotinja,deranje 3-0 i -12 u šeheru :wave:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 25 nov 2023, 16:11

objective je napisao/la:
25 nov 2023, 16:03
KONTRASVIH je napisao/la:
25 nov 2023, 15:54
objective je napisao/la:
25 nov 2023, 15:50

A tvoj je argument, pustili ste igmana (sa mirzom varesanovicem nismo morali nikada i nikoga da pustimo, pobijedio nas je svako ko bi poželio da pobijedi) ... ali isti taj poraz nazivate "bolji smo od vas, zavrsili smo ispred vas jer smo bolji" .. da dalje ne objasnjavam, ne vrijedi .. istina je da karijes i manjak zuba utiču na cjelokupno zdravlje a očigledno udara i na dosojanstvo ... navijaš za klub koji deceniju nista osvojio nije, klub koji vec godinama skuplja milostinju i imaš obraza relativizirati kriminal u ligi tvoje drzave jer nista plemenitije od "nek' komšiji umre krava" u tvoju jadnu krezavu glavu ući ne može .. žao mi te više od ovih jadova koji slave pobjede u sudijskoj režiji ;)
Opet se gubite. Ni obraza ni casti, zovite pomoc.
Hajmo ponovoti to jos 350x pa cemo zaboraviti da ste sa istim surovali malo ranije :kuknjava: :kuknjava:
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!
Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.
Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.
Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!
Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa

Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaa
Znamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad. Poy

slika
🤣🤣🤣
Ovo su argumenti ? :rol:
Pa prcala te raja u direktnim forumskim obračunima jer si jadovao zbog nasih uspjeha (opet karijes ucinio svoje) ... evo i sad mi smijesno kad vidim koliko ti tesko pada sto navijas za nk "charity " pa od svoga čemera moraš bodriti sudijske lakrdije ...
**** sve, i borac i ostalo ... nek se zna da ste vi najjadniji i da smo vas ispišali pred 21 k svjedoka, ne bi li ti od jada i to malo zuba poispadalo ;)
A ne, nisu. 🤣

Ne znam kako ne razumijes da me boli briga za evo konkretno danasnju utakmicu, nit sam je gledao nit me interesuje. Bole te cinjenice i boli te sto ne mozes kukati i jaditi (sa ovima sto ste pridobili), i u isto vrijeme dizati se protiv saveza da bi mogao ti doci do lp, a svjestan si da u ovom slucaju koliko god miliona ulozili to se nece ostvariti. Shvati da ce vam dohakati ona korona titula i poklonjeni kup, kad tad. Tad vam ovi isti nisu smetali, cak ste ih slavili i u isto vrijeme klanjali dzenazu Zelji.
Dzaba vam svi ovi lizaci iz Vrapcica, Zenice i Tuzle.

I opet iz vas to malogradjanstvo u komentarima, niti jedan da argumentovano i kulturno diskutuje.
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 25 nov 2023, 16:13, ukupno mijenjano 2 puta.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 25 nov 2023, 16:12

25 nov 2023, 16:06

Hahahahah

Ma jasta smo, proslavili zajedno u istom kaficu :mrgreen: Moj brate, je li ti jasnije malo sad koliko tonete u nebitnost :D
Pardon, ti si iz Mostara. Pa i vi ste isto slavili pobjedu nad Željom kojom je Zrinjski postao prvak koji vam je uzeo stadion.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 nov 2023, 16:13

antisisoja1919 je napisao/la:
25 nov 2023, 16:10
Meni je sve jasno, al da Zeljovci nakon svake lakrdije u korist borca prozivaju Pitare, e taj mi mentalni sklop nije jasan.
Ovo sto se radi u korist borca je nezapamceno. Jer im se konstantno stima, svaku **** utakmicu.
Pa da Sloboda ima upola sudijsku naklonjenost ko sto ova prcija ima, imala bi dvije titule do sad barem. A da ne pricamo da ne bi nikad ispala.
Pa to je i meni nevjerovatno, kazem bas cak i ako Zrinjski ne moze prici Borcu zbog ovoga, ne bi mi bilo drago. Ne bi jer upropastavaju kompletan fudbal, srozavaju ligu na najnize grane i ja bih se trebao radovati jer eto Zrinjski nije prvak?

Golemo, pregolemo

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 25 nov 2023, 16:13

Kome je još jasan a i bitan taj mentalni sklop?

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 25 nov 2023, 16:13

Stvarno ste najjadniji moram jos jednom napisati nemoguce je koliko se bavite Mirvicem i Sarajevom i hocemo li mi uloziti 15 miliona i to da ste zavrsili ispred nas prosle sezone prvo ste pisali da ste bolji bili i zato ispred nas ostali a sada pisete da je to jer smo Igmanu pustili, meni svejedno ne mrzim vas samo mi niste dragi ali svojim licemjerjem i tim da jedini ste u drzavi kojima ovo ne smeta znaci ... nema veze fakat sam se suzdrzavao da ne pisem a konstantno nesto pisete za nas i Mirvica i te milione i smijete se drago vam da ce Borac uzet uz kradje a mi toliko ulozili. Godinama vam je najveca radost nasi kiksevi, cast pojedincima ali brate mili odvratni postajete a sve kontam trolate al Bgm ovo je ...
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 25 nov 2023, 16:15

Skretničari i dalje kmeče jer smo slavili pobjedu protiv njih :rol: :tokralju:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 nov 2023, 16:15

25 nov 2023, 16:12
25 nov 2023, 16:06

Hahahahah

Pardon, ti si iz Mostara. Pa i vi ste isto slavili pobjedu nad Željom kojom je Zrinjski postao prvak koji vam je uzeo stadion.
Da brate, mi smo vam pjevali bit ce Zeljo k sampion jer smo vas fer i posteno dobili, a ne vjerujem da smo pjevali Zrinjskom. Nismo ukrali, nismo vas pokrali a vi ste odigrali ko pitscketine umjesto kao sampionska ekipa.

Jesmo mozda nakon pobjede svog kluba protiv dugogodisnjeg rivala trebali otici kuci tuzni jer se nekom tamo nesto poklopilo tom pobjedom? To samo vas mozak moze iskreirati.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 25 nov 2023, 16:16

25 nov 2023, 16:13
Pa to je i meni nevjerovatno, kazem bas cak i ako Zrinjski ne moze prici Borcu zbog ovoga, ne bi mi bilo drago. Ne bi jer upropastavaju kompletan fudbal, srozavaju ligu na najnize grane i ja bih se trebao radovati jer eto Zrinjski nije prvak?

Golemo, pregolemo
Ma za ispitivanja Bgm.
I onda se pitamo sto je ovako.
Pa eto nije ni cudo, jer sa ovakvim razmisljanjem samo nam moze biti jos gore.
Volim tebe, više od sebe

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AVNOJ i 14 gostiju.