Ne zivim od federacije sigurno, to je prvo. Drugo, moze moze da ti ogadi bilo ko. Ne znam kom taboru pripadas, ali danas sutra kad Vicko ode, dodje neko ko se opet kosi tvojima, identicna prica ce biti. Znas ti to vrlo dobro. Ali doce i momenat kad ce neko vas sjesti u fotelju, pa cemo citati ovdje razne price.TNT je napisao/la: ↑25 nov 2023, 16:06Sto ce vas tangirat kad zivite od Federacije.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑25 nov 2023, 15:57Mislim da ti i vecina vas imate mnogooo vise problema u svom dvoristu nego sto su to Borac, Republika Srpska i sve vezano za to. Kako nas ne tangira ni sarajevo, ni bosna.. zabole nas penis za sve to vase. Guramo svoje, bilo to ispravno ili ne, ali guramo.TNT je napisao/la: ↑25 nov 2023, 15:52
Vi ne samo da ste ogadili ljudima sport u ovoj napacenoj drzavi vec i taj neki zajednicki zivot sto se furo od devedeseti.
Mislim da 90% ljudi iz Federacije s vama nezeli da ima ista zajednicko i da bi najsretniji bili da udare neki zid i da vas vise nikad nevide.
U ekonomskom i financijskom smislu vi RS ste rak ove drzave.
A za fudbal, vidjecemo kad necijih drugih 5 minuta dodje kome ce se gaditi fudbal i to.
Vi ste ko ovi uhljebi kad se nabace na drzavnu sisu.
A nogomet ili ti fudbal mislim da nemoze niko ogadit nikad ko sto mozete vi iz BL.
Vi kao narod imate vijecnu potrebu za otimacinom.
A narod ko narod.. nismo cvjecke ali nismo ni najgori. Iskoristimo max ono sto se nudi, ne moze nas svako tek tako zajebati. Opet kazem, guramo svoje bilo to ispravno ili ne.