Premijer liga BiH - aktuelno

antisisoja1919
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la antisisoja1919 » 25 nov 2023, 16:38

KONTRASVIH je napisao/la:
25 nov 2023, 16:29
antisisoja1919 je napisao/la:
25 nov 2023, 16:24
25 nov 2023, 16:19
Tisina, evo Vrapcicana da nam objasne neke stvari.
Hajmo biti licemjerni i kad imamo korist od saveza presutit cemo i slavit cemo ih (klanjat cemo Zelji dzenazu usput). Ali kad ne ide u nasu korist hajmo pokusati ulizati se sa drugim bosnjackim klubovima da ih sklonimo.

Balijska posla, sutite i trpite.
Hajde druze ne seri, da se drugacije ne izrazim.
Vi to nemate koristi?
**** i tebe i tvoje razmisljanje.
Umjesto da svi razmisljamo kako zajednicki da se rijesimo ovog lopovluka, da spasimo ligaški i reprezentativni fudbal, nadje se takav ko ti da prebacuje lopticu na drugog. A sustina problema ide u drugi plan.

Ne. Sustina problema je apsolutno ista kao sto je bila na pocetku. Samo sto su se tad samo navijaci Zeljeznicara culi i prozivali a drugi likovali i slavili. Sada imas situaciju gdje su se oni ulizali sa pola drzave da dodju do cilja pa kao sad je drugacije idemo za dobrobit fudbala. Da se stalo na samom pocetku onda bismo pricali realno. Ponavljam, balijska posla.
Ma svi ste vi svojevremeno imali dobru podrsku od saveza i sudija, nemoj da se lazemo i prosipamo ovdje demagogiju neku.
Al nikad niko, kao sto borac ima ovih par godina.
Eto mozda je ovo najgluplja izjava, al ja bih sad halalio nas povratak u PL, ako cemo zauzvrat dobit normalan savez.
Mada nama, navijacama Slobode, na kraju i nije bitno ko je u savezu. Jer nikad ni od jednih nista nismo dobili, nit nam je sta poklonjeno.
Vjecno smo svima bili pod nogama i uvijek su svi gledali kako da nas jebu. Tako da nam po tom pitanju nista me znaci ko je "vrh" saveza.
Al me boli ovo svjesno unistavanje fudbala, reprezentacije i drzave. Jer je kod nas sport mozda i najveci ambasador drzave.
A vi sto gledate sto Sarajevo il Velez imaju neku korist, bolje bi bilo da gledate malo dublje u problem.
Barem ne ruse drzavu i ne pljuju po njoj.
Volim tebe, više od sebe

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 25 nov 2023, 16:39

Alminjo99 je napisao/la:
25 nov 2023, 15:41
Na stranu sve, nije se nista drugo ocekivalo danas u Konjicu.
Ali, ovaj 'faul u napadu' u nadonkadi :tokralju: je novi level. Ovo sezonu bojac jednostavno mora uzeti titulu.
Čak mislim da nije svirao ni faul, nego nekakvo igranje rukom.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 25 nov 2023, 16:44

Utakmice produzena 4 minuta, prekid nastaje u 91:09, prekid traje sve do 94:06 i u 94:11 Kazlagic svira kraj. I igrači Borca gledaju zbunjeno koliko je skratio utakmicu.. :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 25 nov 2023, 16:45

let3 je napisao/la:
25 nov 2023, 16:22
Hajmo biti licemjerni i kad imamo korist od saveza presutit cemo i slavit cemo ih (klanjat cemo Zelji dzenazu usput). Ali kad ne ide u nasu korist hajmo pokusati ulizati se sa drugim bosnjackim klubovima da ih sklonimo.

:lol: :clap:
Gledaj brace, sto se podrzavaju :kafa:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 25 nov 2023, 16:46

25 nov 2023, 16:38
25 nov 2023, 16:24

Hajde druze ne seri, da se drugacije ne izrazim.
Vi to nemate koristi?
**** i tebe i tvoje razmisljanje.
Umjesto da svi razmisljamo kako zajednicki da se rijesimo ovog lopovluka, da spasimo ligaški i reprezentativni fudbal, nadje se takav ko ti da prebacuje lopticu na drugog. A sustina problema ide u drugi plan.

Ne. Sustina problema je apsolutno ista kao sto je bila na pocetku. Samo sto su se tad samo navijaci Zeljeznicara culi i prozivali a drugi likovali i slavili. Sada imas situaciju gdje su se oni ulizali sa pola drzave da dodju do cilja pa kao sad je drugacije idemo za dobrobit fudbala. Da se stalo na samom pocetku onda bismo pricali realno. Ponavljam, balijska posla.
Ma svi ste vi svojevremeno imali dobru podrsku od saveza i sudija, nemoj da se lazemo i prosipamo ovdje demagogiju neku.
Eto mozda je ovo najgluplja izjava, al ja bih sad halalio nas povratak u PL, ako cemo zauzvrat dobit normalan savez.
Mada nama, navijacama Slobode, na kraju i nije bitno ko je u savezu. Jer nikad ni od jednih nista nismo dobili, nit nam je sta poklonjeno.
Vjecno smo svima bili pod nogama i uvijek su svi gledali kako da nas jebu. Tako da nam po tom pitanju nista me znaci ko je "vrh" saveza.
Al me boli ovo svjesno unistavanje fudbala, reprezentacije i drzave. Jer je kod nas sport mozda i najveci ambasador drzave.
A vi sto gledate sto Sarajevo il Velez imaju neku korist, bolje bi bilo da gledate malo dublje u problem.
Sto te nije bolilo kad su im isti ovi poklonili kup kada su izveli juniore u finalu kupa i time se popisali po takmicenju samim tim i drzavi. Ili kada su jedini u Evropi dobili titulu na -3 i gle cuda, slavili u sred Korone. Ili kada je Dzemidzic (njihov covjek u savezu) dirigovo smijesnim odlukama oko pravila nastavka sve u cilju da se prvenstvo prekine.

Licemjerstvo na nivou. Jedino rjesenje jeste da se istrpi ovaj njihov period i to je to, nemojte lazno moralisati i glumiti neke advokate.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 nov 2023, 16:46

25 nov 2023, 16:10
Meni je sve jasno, al da Zeljovci nakon svake lakrdije u korist borca prozivaju Pitare, e taj mi mentalni sklop nije jasan.
Ovo sto se radi u korist borca je nezapamceno. Jer im se konstantno stima, svaku **** utakmicu.
Pa da Sloboda ima upola sudijsku naklonjenost ko sto ova prcija ima, imala bi dvije titule do sad barem. A da ne pricamo da ne bi nikad ispala.
Tesko je taj level bolesti objasniti,kad izgube ili pobijede uvijek im je Sarajevo krivo,bukvalno za sve im je krivo Sarajevo hahah jedino su im ova sto.ka iz RS tj Sumske konkurencija.

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 25 nov 2023, 16:47

Balorda je napisao/la:
25 nov 2023, 16:10
Ne bi Igman dao gol da se igralo još dva dana, potpuno bezopasni.

Kazlagić je kriminalac, zločinac, sitni jeftini klošar i treba ga tretirati Sabrijinim poučkom, ne zbog ovoga danas jer je bila kamilica, nego zbog ranijih radova.

Ne kažem da mu treba oduzeti život, ali malo ga opržiti je sasvim ok i opravdano. Biće prilike, naletiće, i on i ostali.
Svaka čast svim sudijama koje ovako rade na oči sviju, i ne boje se za sebe.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 nov 2023, 16:48

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
25 nov 2023, 16:45
let3 je napisao/la:
25 nov 2023, 16:22

:lol: :clap:
Gledaj brace, sto se podrzavaju :kafa:
Mi smo vama dzneazu klanjali bez bilo cije podrske dalabu,nemamo se mi sta lizat jer svakom bosnjackom klubu je isti interes,sad drugo je sto ste vi prodana k.uja

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 25 nov 2023, 16:49

slika
Daj bolesni osmijeh
Za ljekova ih trosio kazlaga

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 nov 2023, 16:50

Pa ne znam što vas čudi opsesija plave fekalije prema FKS.
Ne traje to priželjkivanje da drugi uzmu titulu samo da to ne bude Sarajevo od neki dan. Ne mora se puno u prošlost otići i sjetiti se čuvene izreke:” Bolje Zrinjski, nego cigani”.
I naravno, svakodnevno računanje koliko smo dužni Mirviću, i evo već desetogodišnja priča kako ćemo propasti kad investitor digne ruke od kluba :kafa:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 25 nov 2023, 16:51

Miljacka je napisao/la:
25 nov 2023, 04:35
Cuspajz je napisao/la:
24 nov 2023, 23:52
Bgm spadose horde na 10 redova i na 1 ulaz uz cirkus koreografiju brzo su pregorili :D
Uvijek objektivni Cuspajz :kralj:

I onda im čudno što ih zoveš mitomanima. Čak zna i koliko je ulaza bilo otvoreno :lol:
Sta moram biti objektivan kad ste smijesni bl 100 ljudi ,posusje 70 kop ,kop na kosevu uvijek opticke varke izmedzu tri ulaza ,preskakanje 15 redova i lupanje nekih brojki ,koregrafija u rangu predskolskog odgoja a a rezultati vrhunac

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 25 nov 2023, 16:52

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
25 nov 2023, 16:31
Borac silji, otima Boga oca ovi se nas nesto uhvatili :bow:

Da smo u kombinacijama za titulu pa hajde. Kakva opsesija dan te yebo.
Mi bliži borbi za opstanak oni od nas traže da nešto pokrećemo. :urnebes:
Ono misle, hajte vi pa ćemo i mi za vama :urnebes:
Eto vas tamo i koljite se. Ako mognemo zapet ćemo pitarima da ne budu prvaci i to je to. :kafa:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 nov 2023, 16:53

Kad nisi nikome bitan,kad nisi nikakav faktor onda lajes i hvata te bjesnilo eto to su nase kone i tako godinama

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 25 nov 2023, 16:53

25 nov 2023, 16:46
25 nov 2023, 16:38

Sto te nije bolilo kad su im isti ovi poklonili kup kada su izveli juniore u finalu kupa i time se popisali po takmicenju samim tim i drzavi. Ili kada su jedini u Evropi dobili titulu na -3 i gle cuda, slavili u sred Korone. Ili kada je Dzemidzic (njihov covjek u savezu) dirigovo smijesnim odlukama oko pravila nastavka sve u cilju da se prvenstvo prekine.

Licemjerstvo na nivou. Jedino rjesenje jeste da se istrpi ovaj njihov period i to je to, nemojte lazno moralisati i glumiti neke advokate.
A da vratimo film na Trebinje iz 2012. i sklanjanje vas tad?
Rekao sam, ne blamiraj se bezveze, jer vi itekako znate sta se radili u proslosti.
Al opet svi ovdje smatramo da su ti periodi kamilica za ovo sad sta se radi.
A itekako i vi imate podrsku od vice i saveza, nemoj da se lazemo.
Samo sto vi ovdje jedini prozivate i Velez i Sarajevo u trenucima kad stvari nemaju veze s njima.
Nisam niciji advokat, vec neko ko gleda na ovo objektivno. Neko ko nema korist ni od jednih, ni drugih, ni trecih.
Volim tebe, više od sebe

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 25 nov 2023, 16:55

U sta ste fudbal pretvorili.
Cuj bosnjacki klubovi, ljudi dragi nije 1914ta :tokralju:

Od kad klub ima pripadnost naciji?

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 25 nov 2023, 16:55

AvantiBL je napisao/la:
25 nov 2023, 16:39
Alminjo99 je napisao/la:
25 nov 2023, 15:41
Na stranu sve, nije se nista drugo ocekivalo danas u Konjicu.
Ali, ovaj 'faul u napadu' u nadonkadi :tokralju: je novi level. Ovo sezonu bojac jednostavno mora uzeti titulu.
Čak mislim da nije svirao ni faul, nego nekakvo igranje rukom.
Borac ima kvalitet da se bori za titulu. Niko ni ne ocekuje da vico nece malo pogurati, uvijek je bilo takvih satelita. Ali to treba neofirno, ponekad, a ne ovako da otvoreno pravis ljude budalama. Bas seljacki, bez casti.
I kako su lesinari prihvatili da im je Tegeltija predsjednik, covjek koji je zbog dokazanog mita i korupcije prebacen iz vrha politike da vodi klub.
Cast i ugled Borca je na marginama.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 25 nov 2023, 16:59

RatoborniMrmot je napisao/la:
25 nov 2023, 16:52
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
25 nov 2023, 16:31
Borac silji, otima Boga oca ovi se nas nesto uhvatili :bow:

Da smo u kombinacijama za titulu pa hajde. Kakva opsesija dan te yebo.
Mi bliži borbi za opstanak oni od nas traže da nešto pokrećemo. :urnebes:
Ono misle, hajte vi pa ćemo i mi za vama :urnebes:
Eto vas tamo i koljite se. Ako mognemo zapet ćemo pitarima da ne budu prvaci i to je to. :kafa:
E čuj ono će zapeti :urnebes: :urnebes: :urnebes: drži se borbe sa Posušjem i Goškom i moli boga da Vico pokloni licencu,inače slijedi Goražde,Bratstvo,Sim Bau...

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 25 nov 2023, 17:04

Nisam skontao ovo zapet cemo da pitari ne budu prvaci ? Drugim rijecima sklonit ce se Zrinjskom i Borcu 😲

Jeli ovo onaj sto je slikao saobracajnu od skode kodiaq i postavljao na forum :rol:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 25 nov 2023, 17:09

Cuspajz je napisao/la:
25 nov 2023, 16:51
Miljacka je napisao/la:
25 nov 2023, 04:35
Cuspajz je napisao/la:
24 nov 2023, 23:52
Bgm spadose horde na 10 redova i na 1 ulaz uz cirkus koreografiju brzo su pregorili :D
Uvijek objektivni Cuspajz :kralj:

I onda im čudno što ih zoveš mitomanima. Čak zna i koliko je ulaza bilo otvoreno :lol:
Sta moram biti objektivan kad ste smijesni bl 100 ljudi ,posusje 70 kop ,kop na kosevu uvijek opticke varke izmedzu tri ulaza ,preskakanje 15 redova i lupanje nekih brojki ,koregrafija u rangu predskolskog odgoja a a rezultati vrhunac
Te optičke varke vidiš samo ti koji si opsjednut očigledno. Ako nije na svakoj, onda je na 90% domaćih utakmica ove sezone veći broj bio kod Hordi nego kod Manijaka. Banjaluka je bila radni dan, preko 100 ljudi je sasvim ok broj po meni.

I u predškolskom odgoju znaju da se piše "između", a ne "izmedžu". Na tim stvarima i vidim s kim se raspravljam. :lol:
Spadoše na 10 redova i jedan ulaz :kuknjava:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 25 nov 2023, 17:18

slika

Da cestitam sam sebi Dan Državnosti moje voljene BiH
Odbranio sam Metropolu a tako i voljenu BiH

GOLEM Si DESETARU IZ SVRAKINA SELA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Combattente87 i 22 gosta.