Ma svi ste vi svojevremeno imali dobru podrsku od saveza i sudija, nemoj da se lazemo i prosipamo ovdje demagogiju neku.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 nov 2023, 16:29antisisoja1919 je napisao/la: ↑25 nov 2023, 16:24Hajde druze ne seri, da se drugacije ne izrazim.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 nov 2023, 16:19Tisina, evo Vrapcicana da nam objasne neke stvari.
Hajmo biti licemjerni i kad imamo korist od saveza presutit cemo i slavit cemo ih (klanjat cemo Zelji dzenazu usput). Ali kad ne ide u nasu korist hajmo pokusati ulizati se sa drugim bosnjackim klubovima da ih sklonimo.
Balijska posla, sutite i trpite.
Vi to nemate koristi?
**** i tebe i tvoje razmisljanje.
Umjesto da svi razmisljamo kako zajednicki da se rijesimo ovog lopovluka, da spasimo ligaški i reprezentativni fudbal, nadje se takav ko ti da prebacuje lopticu na drugog. A sustina problema ide u drugi plan.
Ne. Sustina problema je apsolutno ista kao sto je bila na pocetku. Samo sto su se tad samo navijaci Zeljeznicara culi i prozivali a drugi likovali i slavili. Sada imas situaciju gdje su se oni ulizali sa pola drzave da dodju do cilja pa kao sad je drugacije idemo za dobrobit fudbala. Da se stalo na samom pocetku onda bismo pricali realno. Ponavljam, balijska posla.
Al nikad niko, kao sto borac ima ovih par godina.
Eto mozda je ovo najgluplja izjava, al ja bih sad halalio nas povratak u PL, ako cemo zauzvrat dobit normalan savez.
Mada nama, navijacama Slobode, na kraju i nije bitno ko je u savezu. Jer nikad ni od jednih nista nismo dobili, nit nam je sta poklonjeno.
Vjecno smo svima bili pod nogama i uvijek su svi gledali kako da nas jebu. Tako da nam po tom pitanju nista me znaci ko je "vrh" saveza.
Al me boli ovo svjesno unistavanje fudbala, reprezentacije i drzave. Jer je kod nas sport mozda i najveci ambasador drzave.
A vi sto gledate sto Sarajevo il Velez imaju neku korist, bolje bi bilo da gledate malo dublje u problem.
Barem ne ruse drzavu i ne pljuju po njoj.