Trebat će moderatora

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tipičan kokuz moj Aleme.. i to mislim kao karakternu osobinu (prazan, neostvaren), da pojedini ne pomisle da se fol qrčim ili da kroz to gledam ljude.
Ma izaziva reakcije pa se smije, imo si nekad 18 godinascholsey je napisao/la: ↑26 nov 2023, 16:32Tipičan kokuz moj Aleme.. i to mislim kao karakternu osobinu (prazan, neostvaren), da pojedini ne pomisle da se fol qrčim ili da kroz to gledam ljude.
Ma Morto je normalna, gradska raja. Navikao momak argumentovano diskutovati. Samo je to nemoguće sa likovima kojima je 2+2=oko 4.
Ovoga puta te nece moci izignorisati
K'o i ti na NBA , naletiš jednom u godinu i gluposti valjašalemsa je napisao/la: ↑26 nov 2023, 16:18Ma stipu @borca naleti jednom u 2 mjeseca i samo o bebamascholsey je napisao/la: ↑26 nov 2023, 16:14Ma vjeruj da uopšte ne čitam. Znam da je svaki jbni post u nekom procentu neistina.
Fascinantno da ljudi nemaju neku drugu temu za razgovor. Vazda neke nacionalističke analize, obećavajuće brojke, napredak.. a nema ih ker za šta ujesti. Valjda pokušavaju nekoga prepasti ili šta već..
Al nebitno, razumijem ih. Bio sam i ja nekad kokuz i mislio da je cijeli svijet protiv mene - jbn je bio taj zimski raspust u 6. razredu.
Meni jedino nisu jasni ljudi koji im odgovaraju i naglabaju se s njima. Samo im daju mogućnost da iznose svoje nebuloze.lozi, samo ga loziti nazad, ako mu se vec odgovara, mada @morte hoce ozbiljom da ga ubjedi. Za mjesec ce isto, tako da nea fajde
Moram vas malo pokrenuti, umrtvili ste tamo, samo tweetove postavljateVensanKasel je napisao/la: ↑26 nov 2023, 17:29K'o i ti na NBA , naletiš jednom u godinu i gluposti valjašalemsa je napisao/la: ↑26 nov 2023, 16:18Ma stipu @borca naleti jednom u 2 mjeseca i samo o bebamascholsey je napisao/la: ↑26 nov 2023, 16:14
Ma vjeruj da uopšte ne čitam. Znam da je svaki jbni post u nekom procentu neistina.
Fascinantno da ljudi nemaju neku drugu temu za razgovor. Vazda neke nacionalističke analize, obećavajuće brojke, napredak.. a nema ih ker za šta ujesti. Valjda pokušavaju nekoga prepasti ili šta već..
Al nebitno, razumijem ih. Bio sam i ja nekad kokuz i mislio da je cijeli svijet protiv mene - jbn je bio taj zimski raspust u 6. razredu.
Meni jedino nisu jasni ljudi koji im odgovaraju i naglabaju se s njima. Samo im daju mogućnost da iznose svoje nebuloze.lozi, samo ga loziti nazad, ako mu se vec odgovara, mada @morte hoce ozbiljom da ga ubjedi. Za mjesec ce isto, tako da nea fajde
![]()
Istina
A jest poredjenje ono, ko garantuje da ne bi danasnji granatirali, da budu u prilici/ratu? Mislim ono nigdje veze bruda.
Ne kažem da ne bi. Ali evo da si ovdje, ko je usrao sve živo u ovim državama, upravo ove generacije koje se busaju u prsa.
Ne mos tako burazeru, raspadala se drzava, sta da se raspadala 2020e krivi ti i ja? Ono jebga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.