Ma borac lagano dobija iduca dva gostovanja Sloga i Zvijezda. To je davno zavrseno
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hz1946 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 10:52Kada će se sigurno znati satnica za utakmicu protiv Veleža, nadam se da neće biti onaj preliminarni termin jer ako bude nažalost neću moći a baš želim da idem
Samo ne znam opet zašto se petak razmatra jer su ovi sinoć igrali pa opet za 5 dana valjda logičnije staviti Subotu mada kod nas nema ništa logike svakako
Prije 4 dana potvrđeno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Odlična ideja ljudi iz fan shopa sa ovom #bordosedmicom. Konačno je i web shop krenuo na bolje. Dodani su artikli iz fan shopa, riješena greška sa kreiranjem dresa po želji, evo sad i ovo. Jedino veličine pojedinih artikala fale, al to je vjerovatno problem s nabavkom. Sve u svemu ide na bolje, vrijedno hvale.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ima li neko link videa od N1 gdje je Mustafić gostovao?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Pa to je mozda znak da ne treba uzimati u obzir misljenja po forumu ovdje, jer su 99% ljudi casual pratioci fudbala
To su isti ljudi koji na Kosevu iz auta vicu ofsajd, a dolaze na utakmice godinama.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Čekaj, jesam li dobro razumio? Kada smo izgubili od Sloge, odmah kuknjava i kako nemamo kvalitet za titulu. Sad kad smo uzeli Tuzlu i utrpali im šest komada, onda to nije pravi ispit, već samo malo jača trening utakmica. 
Nikome danas nije lako utrpati šest komada, tako da ne podcjenjujte ovu ekipu.

Jel se pronaslo ko je Dedo koji je bio sa obiljezima FKS?? Zna li neko?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ja sam spomenuo da je trening tekma bila. Da li smo bili tako dominantni pa je to tako izgledalo, moguce.GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 nov 2023, 12:35Čekaj, jesam li dobro razumio? Kada smo izgubili od Sloge, odmah kuknjava i kako nemamo kvalitet za titulu. Sad kad smo uzeli Tuzlu i utrpali im šest komada, onda to nije pravi ispit, već samo malo jača trening utakmica.
A vidis i protiv Sloge nisam kukao. Tako da ni u pobjedi se ne zanosi previse ni u porazu ne ocajavaj..
ali najjaca od svih je kad nadju npr Zrinjskog koji je ubio Goska tamo a mi nismo pa se povlace paralele.
Hadzicikic, 5% bolji od Sahe samo radi malo jaceg iskustva. Sahi je minus sto nije imao neki Mrkonjic Grad.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
https://n1info.ba/sport-klub/nogomet/no ... om-mjestu/
Edit
Mirno spavajte jer necemo dovesti Vidica iz Sloge sto mi je i drago

ko jos gleda utakmicu na kosevu iz autavedinjo98 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 12:17Pa to je mozda znak da ne treba uzimati u obzir misljenja po forumu ovdje, jer su 99% ljudi casual pratioci fudbala
To su isti ljudi koji na Kosevu iz auta vicu ofsajd, a dolaze na utakmice godinama.

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Hvala i hvala.ado-hz je napisao/la: ↑27 nov 2023, 13:19https://n1info.ba/sport-klub/nogomet/no ... om-mjestu/
Edit
Mirno spavajte jer necemo dovesti Vidica iz Sloge sto mi je i drago![]()
Znači Kiš je meta

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Kad si već spomenuo Kiša, ne znam možda je još neko čuo, sad zadnju utakmicu na zapadu dva lika inače stari pitari dugo ih poznajem sa tibina pričaju ne znam.jel njihova šuplja ili nešto više znaju da ide klasična zamjena na zimu Ziljkić-Kiš. Sad et....pošto kupio poto prodo.H8Z7 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 14:23Hvala i hvala.ado-hz je napisao/la: ↑27 nov 2023, 13:19https://n1info.ba/sport-klub/nogomet/no ... om-mjestu/
Edit
Znači Kiš je meta![]()
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Porediti najboljeg golmana lige sa sahinovicem je bezobrazno. Volim sahu i probali smo ga istrpiti maksimalno ali jednostavno nekad treba imati granicu.
Naravno da ce ga Ismir probati izgurati i utusiti nekim turcima za milion, ali siguran sam da ce idalje patiti rezultati, a nama neki cilj grupna faza. Ako se misli napasti titula hadzikic je pod moranje u januaru.
Naravno da ce ga Ismir probati izgurati i utusiti nekim turcima za milion, ali siguran sam da ce idalje patiti rezultati, a nama neki cilj grupna faza. Ako se misli napasti titula hadzikic je pod moranje u januaru.
NEMA NAZAD
Samo mu još fali da šahovnicu poljubiAVNOJ je napisao/la: ↑27 nov 2023, 16:51Kad si već spomenuo Kiša, ne znam možda je još neko čuo, sad zadnju utakmicu na zapadu dva lika inače stari pitari dugo ih poznajem sa tibina pričaju ne znam.jel njihova šuplja ili nešto više znaju da ide klasična zamjena na zimu Ziljkić-Kiš. Sad et....pošto kupio poto prodo.H8Z7 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 14:23Hvala i hvala.ado-hz je napisao/la: ↑27 nov 2023, 13:19
Edit
Znači Kiš je meta![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Da se nacionalni ključ ispoštuje. 

Moguće da se u tome smjeru ide, ali ako Ziljkić ovdje nije mogao biti profesionalac i raditi šta trener traži od njega čisto sumnjam da će dole biti bolji. Ovdje se u njega gledalo kao u rijetko kog igrača, poštivanje, zahvalnost, ljubav prema njemu je bila od dosta navijača i sad nije mogao to uraditi.AVNOJ je napisao/la: ↑27 nov 2023, 16:51Kad si već spomenuo Kiša, ne znam možda je još neko čuo, sad zadnju utakmicu na zapadu dva lika inače stari pitari dugo ih poznajem sa tibina pričaju ne znam.jel njihova šuplja ili nešto više znaju da ide klasična zamjena na zimu Ziljkić-Kiš. Sad et....pošto kupio poto prodo.H8Z7 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 14:23Hvala i hvala.ado-hz je napisao/la: ↑27 nov 2023, 13:19
Edit
Znači Kiš je meta![]()
Mislim da bi mi bolje prošli u ovoj razmjeni jer oni imaju 5 napadača a dva lijeva krila od kojih je samo Ćuze kvalitetan. Naravno uz njihovu doplatu jer je Ziljkić ipak mlađi i hajmo reći njima je ta pozicija osjetljiva. Naravno ni mi nismo nešto popunjeni tu jer jedino lijevo krilo nam ostaje Peneranda i Anđušić kojem ta pozicija nije prirodna. Još ako je istina da se pregovara sa Dinamom oko Menala vrlo moguće da se ostvari.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
De ba, supljak teski, ne znam kome to pade na pamet, ali vjerovatno je bilo na poluvremenu pa da prekrate vrijeme dok ne pocne tekmaAVNOJ je napisao/la: ↑27 nov 2023, 16:51Kad si već spomenuo Kiša, ne znam možda je još neko čuo, sad zadnju utakmicu na zapadu dva lika inače stari pitari dugo ih poznajem sa tibina pričaju ne znam.jel njihova šuplja ili nešto više znaju da ide klasična zamjena na zimu Ziljkić-Kiš. Sad et....pošto kupio poto prodo.H8Z7 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 14:23Hvala i hvala.ado-hz je napisao/la: ↑27 nov 2023, 13:19
Edit
Znači Kiš je meta![]()

Ma i ja mislim da je neka šuplja al s obzirom kakav mu je status trenutno u klubu sve je moguče.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Meni nema logike, stanardan je u ligi, u Evropi ugl ulazi sa klupe, ne znam sta bi kod nas igrao, imas Oliveiru na spicu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mora da ti je Hadžikić neki rod pa toliko lobiraš za njega. Truba golman, ništa bolji od Rogića, a Šaha je za njega Bufon.holyman je napisao/la: ↑27 nov 2023, 16:58Porediti najboljeg golmana lige sa sahinovicem je bezobrazno. Volim sahu i probali smo ga istrpiti maksimalno ali jednostavno nekad treba imati granicu.
Sreća pa se ti ne pitaš, nama treba puno bolji golman, kakav Hadžikić, ba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.