Sta zaboravio si kada ste napadali Ultrase po Mostaru sa djevojkama? vidim da imas neki propuh u glavi oko tih djela.Radobolja je napisao/la: ↑27 nov 2023, 11:20Ovi stvarno Zeljovci su postali predmet sprdnje i zajebancije a o klubu necu ni da govorim slavi se bod protiv Posusja,jos ovo napadanje dede u kapi Sarajeva dno dna,evo vam jedan primjer finale kupa sa zrinjskim mi zakrcili autoput naoruzani do zuba ide kraj nas auto u njemu momak i cura obiljezja Zrinjskog i sta smo mi sad trebali izaci i ubit momka pred djevojkom i jos stajemo na naplatnim sve crveno oni sami,lagano se nasmijali i svak svojim putem,nisko ste pali svakako!
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Kada? Je li se i noz koristio kao u Sarajevu?Kamaga11 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 14:40Sta zaboravio si kada ste napadali Ultrase po Mostaru sa djevojkama? vidim da imas neki propuh u glavi oko tih djela.Radobolja je napisao/la: ↑27 nov 2023, 11:20Ovi stvarno Zeljovci su postali predmet sprdnje i zajebancije a o klubu necu ni da govorim slavi se bod protiv Posusja,jos ovo napadanje dede u kapi Sarajeva dno dna,evo vam jedan primjer finale kupa sa zrinjskim mi zakrcili autoput naoruzani do zuba ide kraj nas auto u njemu momak i cura obiljezja Zrinjskog i sta smo mi sad trebali izaci i ubit momka pred djevojkom i jos stajemo na naplatnim sve crveno oni sami,lagano se nasmijali i svak svojim putem,nisko ste pali svakako!
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Nozeve nikad necu podrzati kao i napade pred djevojkom pred roditeljima. Nema potrebe da mi stavljas "rijeci u usta".killafrommanilla je napisao/la: ↑27 nov 2023, 14:41Kada? Je li se i noz koristio kao u Sarajevu?Kamaga11 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 14:40Sta zaboravio si kada ste napadali Ultrase po Mostaru sa djevojkama? vidim da imas neki propuh u glavi oko tih djela.Radobolja je napisao/la: ↑27 nov 2023, 11:20Ovi stvarno Zeljovci su postali predmet sprdnje i zajebancije a o klubu necu ni da govorim slavi se bod protiv Posusja,jos ovo napadanje dede u kapi Sarajeva dno dna,evo vam jedan primjer finale kupa sa zrinjskim mi zakrcili autoput naoruzani do zuba ide kraj nas auto u njemu momak i cura obiljezja Zrinjskog i sta smo mi sad trebali izaci i ubit momka pred djevojkom i jos stajemo na naplatnim sve crveno oni sami,lagano se nasmijali i svak svojim putem,nisko ste pali svakako!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
- svrakino1921
- Kontakt:

Također, već je poznat datum i satnica mečeva polufinala baraža za Evropsko prvenstvo, ali što se tiče meča BiH - Ukrajina ostaje još jedna nepoznanica.
Naime, utakmica Bosne i Hercegovine i Ukrajine igrat će se 21. marta iduće godine s početkom u 20:45 sati.
Ono što je nepoznanica jeste mjesto odigravanja koje još uvijek nije određeno. U zadnje vrijeme bh. tim svoje utakmice igra na Bilinom polju u Zenici, ali opcija bi ovaj put mogla biti i Grbavica. No, i to bi trebalo biti utvrđeno u narednom periodu.
SJAJ
SJAJ LJEPOTICE
Prćija vas sprći bez udarca na go19vendetta87 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 14:40Bolje onda Sloga da se gura u Evropu, razbili ljudi dva puta vec ove sezone Mirvicevu prciju![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Odakle ste ovako bistriRadobolja je napisao/la: ↑27 nov 2023, 11:20Ovi stvarno Zeljovci su postali predmet sprdnje i zajebancije a o klubu necu ni da govorim slavi se bod protiv Posusja,jos ovo napadanje dede u kapi Sarajeva dno dna,evo vam jedan primjer finale kupa sa zrinjskim mi zakrcili autoput naoruzani do zuba ide kraj nas auto u njemu momak i cura obiljezja Zrinjskog i sta smo mi sad trebali izaci i ubit momka pred djevojkom i jos stajemo na naplatnim sve crveno oni sami,lagano se nasmijali i svak svojim putem,nisko ste pali svakako!
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Mi smo nisko pali:Radobolja je napisao/la: ↑27 nov 2023, 11:20Ovi stvarno Zeljovci su postali predmet sprdnje i zajebancije a o klubu necu ni da govorim slavi se bod protiv Posusja,jos ovo napadanje dede u kapi Sarajeva dno dna,evo vam jedan primjer finale kupa sa zrinjskim mi zakrcili autoput naoruzani do zuba ide kraj nas auto u njemu momak i cura obiljezja Zrinjskog i sta smo mi sad trebali izaci i ubit momka pred djevojkom i jos stajemo na naplatnim sve crveno oni sami,lagano se nasmijali i svak svojim putem,nisko ste pali svakako!
- svrakino1921
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 14:40Bolje onda Sloga da se gura u Evropu, razbili ljudi dva puta vec ove sezone Mirvicevu prciju![]()

- svrakino1921
- Kontakt:
E tugo moja s leda zastitaru prolijece komplet stolica pored glavenastrojeni21 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 15:11Mi smo nisko pali:Radobolja je napisao/la: ↑27 nov 2023, 11:20Ovi stvarno Zeljovci su postali predmet sprdnje i zajebancije a o klubu necu ni da govorim slavi se bod protiv Posusja,jos ovo napadanje dede u kapi Sarajeva dno dna,evo vam jedan primjer finale kupa sa zrinjskim mi zakrcili autoput naoruzani do zuba ide kraj nas auto u njemu momak i cura obiljezja Zrinjskog i sta smo mi sad trebali izaci i ubit momka pred djevojkom i jos stajemo na naplatnim sve crveno oni sami,lagano se nasmijali i svak svojim putem,nisko ste pali svakako!
Koji su ovo idioti
Zato treba zabranit dolazak RA za dva kola na Grbavicu
Dovedite bagere ispred sjevera opet sto ce vam mup kssvrakino1921 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 15:19E tugo moja s leda zastitaru prolijece komplet stolica pored glavenastrojeni21 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 15:11Mi smo nisko pali:Radobolja je napisao/la: ↑27 nov 2023, 11:20Ovi stvarno Zeljovci su postali predmet sprdnje i zajebancije a o klubu necu ni da govorim slavi se bod protiv Posusja,jos ovo napadanje dede u kapi Sarajeva dno dna,evo vam jedan primjer finale kupa sa zrinjskim mi zakrcili autoput naoruzani do zuba ide kraj nas auto u njemu momak i cura obiljezja Zrinjskog i sta smo mi sad trebali izaci i ubit momka pred djevojkom i jos stajemo na naplatnim sve crveno oni sami,lagano se nasmijali i svak svojim putem,nisko ste pali svakako!
Koji su ovo idioti

Edit: izvinjavam se, zaboravio sam da i to treba platit. Ipak s mupom probajte.
Zadnja izmjena: Cernica22, dana/u 27 nov 2023, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
19V22
Vidi veležovci čupali stolice.
Strašno, nikad prije viđeno na stadionima, skretničari nisu nikad
Strašno, nikad prije viđeno na stadionima, skretničari nisu nikad

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
U KS klubovi plaćaju MUP KS radi organizacije utakmiceCernica22 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 15:20Dovedite bagere ispred sjevera opet sto ce vam mup kssvrakino1921 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 15:19E tugo moja s leda zastitaru prolijece komplet stolica pored glave
Koji su ovo idioti
Zato treba zabranit dolazak RA za dva kola na Grbavicu![]()
Edit: izvinjavam se, zaboravio sam da i to treba platit. Ipak s mupom probajte.
U drugim kantonima-zupanijama klubovi ne plaćaju takvu uslugu svojim MUP-ovima

Uzgred budi rečeno počele su lijevati pare od Amira Hadziahmetovica

-
- Kontakt:
Ima li kakvih auta sa saudijskim tablicama po Sarajevu ili amerčkih ili svejedno bilo kakvih samo da su strane?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
mirviceva prcija gleda ka evropi a lazni njukastl ka derbi susretu sa stupcanicomsvrakino1921 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 15:1319vendetta87 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 14:40Bolje onda Sloga da se gura u Evropu, razbili ljudi dva puta vec ove sezone Mirvicevu prciju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

a sloga je politicki projekat dok je posusje institucija za pola klubova u ligi
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Jesi vidio moj svrakino kako unistavaju ljepotana, da li će ti srce izdrzati ako krenu devastirati vašu poluljepoticu.svrakino1921 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 15:19E tugo moja s leda zastitaru prolijece komplet stolica pored glavenastrojeni21 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 15:11Mi smo nisko pali:Radobolja je napisao/la: ↑27 nov 2023, 11:20Ovi stvarno Zeljovci su postali predmet sprdnje i zajebancije a o klubu necu ni da govorim slavi se bod protiv Posusja,jos ovo napadanje dede u kapi Sarajeva dno dna,evo vam jedan primjer finale kupa sa zrinjskim mi zakrcili autoput naoruzani do zuba ide kraj nas auto u njemu momak i cura obiljezja Zrinjskog i sta smo mi sad trebali izaci i ubit momka pred djevojkom i jos stajemo na naplatnim sve crveno oni sami,lagano se nasmijali i svak svojim putem,nisko ste pali svakako!
Koji su ovo idioti
Čuo sam a i vidio nalaze sta ti je doktor preporučio. Bez stresa i sikirancije. Stadion se popravi, cuvaj zdravlje.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Gledaj Lesinara u Konjicu sa transom od pola kvadrata

-
- Kontakt:
Samo tu krpu nose kad idu na gostovanje dalje od Sarajeva

I u Gabelu su nosili samo tu zastavu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
A valja im u Hadzice u toku sedmice19vendetta87 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 16:24Samo tu krpu nose kad idu na gostovanje dalje od Sarajeva![]()
I u Gabelu su nosili samo tu zastavu
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Giuseppe1, Rule_hz, VivaLaLiberta, zeljovolimte i 35 gostiju.