Najljepsi stadion velika Zenica veliki Čelik!avenija je napisao/la: ↑27 nov 2023, 15:53Jesi vidio moj svrakino kako unistavaju ljepotana, da li će ti srce izdrzati ako krenu devastirati vašu poluljepoticu.svrakino1921 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 15:19E tugo moja s leda zastitaru prolijece komplet stolica pored glave
Koji su ovo idioti
Zato treba zabranit dolazak RA za dva kola na Grbavicu
Čuo sam a i vidio nalaze sta ti je doktor preporučio. Bez stresa i sikirancije. Stadion se popravi, cuvaj zdravlje.
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Ali da nedostatak rezultata moze imati ovakav utjecaj na ponasanje navijaca i funkcionera jednog kluba nikad nisam mogao zamisliti. I veci klubovi su isli na najnize grane, pa su zadrzali dostojanstvo. Ovo s dedom
Jos ih gleda covjek nije mu jasno mozda je i dementan, ali on frajer nekog tjera
Tuga

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Po pogledu i izrazu lica najvjerovatnije. Vidi se da deda nije dobro. Tacan covjek ono ne bi uradio. Samo se sramote ljudi ovo se dedi piva donesekillafrommanilla je napisao/la: ↑27 nov 2023, 16:49Ali da nedostatak rezultata moze imati ovakav utjecaj na ponasanje navijaca i funkcionera jednog kluba nikad nisam mogao zamisliti. I veci klubovi su isli na najnize grane, pa su zadrzali dostojanstvo. Ovo s dedomJos ih gleda covjek nije mu jasno mozda je i dementan, ali on frajer nekog tjera
Tuga
Ne postoji opravdanje za taj potez. Na Kosevu nikad nijedan navijac drugog tima nije napadnut, a redovno na utakmice dolaze navijaci drugih klubova sa salovima, majicama i drugim obiljezima svojih klubova, naravno izuzetak su oni koji pokusaju provocirati. Valjda je sad svima jasna razlika izmedju NAS i njih.
-
- Kontakt:
Jos jednom gledam klip i izraz lica u jadnog covjeka. Ne zna da ima glavu a ne sta je na njoj 

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sta ti je cudno za njih. Vole i 10 na 1 furati, to im je jedan od drazih kodeksa..
a po vidjenom mozes vidjeti koliku im muku zadajemo, ni dede senilne nisu imune na njihove nasrtaje
a po vidjenom mozes vidjeti koliku im muku zadajemo, ni dede senilne nisu imune na njihove nasrtaje
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Jeste jeste a prosli derbi napadose dijete sa zenom na istoku sto je imao dres Zelje
I to pitari spasili dijete
Svugdje ima budala BiH je centralaa
Ja dam protiv ovog da sam bio sjeo bih s dedom, a ove bih rastjerao
Ugl nodi je protiv diranja starijih, mladjih, zena i slabijih
Protiv psovanja,protiv papanulka
Svi smo mi u pet deka svaki grad ima svoje šabane
Pitajte MajiAaa pitara starog zna li malog nodija
Rece vam nodi mali mangup samo 1 na 1
Evo me sad ko šoka na vojnickom
Doso malo fudara ha hu
Bujrum
Doso malo fudara ha hu
Bujrum
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma najtuznije je sto niko ne reaguje, ovo da se desilo kod nas na zapadu garantujem ti da bi pola tribine ustalo na ova dva giliptera...killafrommanilla je napisao/la: ↑27 nov 2023, 16:49Ali da nedostatak rezultata moze imati ovakav utjecaj na ponasanje navijaca i funkcionera jednog kluba nikad nisam mogao zamisliti. I veci klubovi su isli na najnize grane, pa su zadrzali dostojanstvo. Ovo s dedomJos ih gleda covjek nije mu jasno mozda je i dementan, ali on frajer nekog tjera
Tuga
- TMmanija2012
- Kontakt:
Deduki samo pokazali put ka Lavoru da nemoze unositi smece u stadion 

Zadnja izmjena: TMmanija2012, dana/u 27 nov 2023, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
Hoces li video napada na vašem zapadu,pa jedan derbi citavu porodicu sa posebnim potrebama zbog sala Želje?Herson je napisao/la: ↑27 nov 2023, 17:06Ne postoji opravdanje za taj potez. Na Kosevu nikad nijedan navijac drugog tima nije napadnut, a redovno na utakmice dolaze navijaci drugih klubova sa salovima, majicama i drugim obiljezima svojih klubova, naravno izuzetak su oni koji pokusaju provocirati. Valjda je sad svima jasna razlika izmedju NAS i njih.
Fk Željezničar.
E čime se ti ponosiš.

-
- Kontakt:
NoDi za predsjednikaNoDi80 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 17:24Jeste jeste a prosli derbi napadose dijete sa zenom na istoku sto je imao dres Zelje
Doso malo fudara ha hu
Bujrum

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Samo ovaj sljam iz sela pored Mostara lijepog treba zabraniti bilo gdje, za niih su ultrasi izmislili svijet, da nam smrde po šeheru za 15 dana ne treba nam to.
Fk Željezničar.
- TurkishAirlines
Slavi li se jos uvijek bod protiv Posusja?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Sto ste se okomili na nas i na gostovanje sto sljeduje, vise nas lozi Doboj poslije pauze protiv direktnog konkurenta za evropu tako da ce vjerovatno i veca mobilizacija biti.
19V22
Mislim da ce tekma Tuzla C vs Zeljo pokazati da li je ovaj Azmirov projekat pusten niz vodu...
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaa
aaahhhhhhhuu,,,,**,,,,,,uuuuaaaaa,,
aaahhhhhhhuu,,,,**,,,,,,uuuuaaaaa,,
- svrakino1921
- Kontakt:
Postavi to slobodnoPablo11 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 17:51Hoces li video napada na vašem zapadu,pa jedan derbi citavu porodicu sa posebnim potrebama zbog sala Želje?Herson je napisao/la: ↑27 nov 2023, 17:06Ne postoji opravdanje za taj potez. Na Kosevu nikad nijedan navijac drugog tima nije napadnut, a redovno na utakmice dolaze navijaci drugih klubova sa salovima, majicama i drugim obiljezima svojih klubova, naravno izuzetak su oni koji pokusaju provocirati. Valjda je sad svima jasna razlika izmedju NAS i njih.
E moj desetaru, ti se borio za slobodnu BiH, a postavljao bi barikade na Bradini i zabranio @Onlyu da đedo na tekmu...svrakino1921 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 18:37Postavi to slobodnoPablo11 je napisao/la: ↑27 nov 2023, 17:51Hoces li video napada na vašem zapadu,pa jedan derbi citavu porodicu sa posebnim potrebama zbog sala Želje?Herson je napisao/la: ↑27 nov 2023, 17:06Ne postoji opravdanje za taj potez. Na Kosevu nikad nijedan navijac drugog tima nije napadnut, a redovno na utakmice dolaze navijaci drugih klubova sa salovima, majicama i drugim obiljezima svojih klubova, naravno izuzetak su oni koji pokusaju provocirati. Valjda je sad svima jasna razlika izmedju NAS i njih.