Kmečanje mahale je vjesnik uspjeha.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Inače, Šahinović igra i u odbrani i u veznom redu i u napadu. Zajebali su nas i Avramovski i Ziljkić i još neki.GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 nov 2023, 11:25Imao si bruku utakmica da vidiš nepredak od dolaska Rožmana, a da ne spominjem derbi i tekmu s Zrinjskim na Koševu. Imali bi još bodova da nas Šahinović nije zaebao u lištici i da nas nisu osakatili u Banja Luci.
Ova ekipa može dobiti svakog i to su pokazali.
Što ti nisu jasni? Pa ako želiš da uzimaš više djece iz omladinskih ekipa, a da ta djeca budu već spremna na fudbal kakav se igra u prvom timu, onda moraš promijeniti i trenera koji se ne slaže sa tim što tražiš.
Ne se ljutiš! Ali meni je, fakat, Šaha bolji od njega. LPholyman je napisao/la: ↑27 nov 2023, 21:02Pa pisao sam i za sahinovica da se popravio i pohvalio ga svaki put kad je sacuvao mrezu, medjutim rijetko kad je cuvao, pogotovo prije dolaska djurickovica.eccehomo je napisao/la: ↑27 nov 2023, 19:54Mora da ti je Hadžikić neki rod pa toliko lobiraš za njega. Truba golman, ništa bolji od Rogića, a Šaha je za njega Bufon.holyman je napisao/la: ↑27 nov 2023, 16:58Porediti najboljeg golmana lige sa sahinovicem je bezobrazno. Volim sahu i probali smo ga istrpiti maksimalno ali jednostavno nekad treba imati granicu.
Naravno da ce ga Ismir probati izgurati i utusiti nekim turcima za milion, ali siguran sam da ce idalje patiti rezultati, a nama neki cilj grupna faza. Ako se misli napasti titula hadzikic je pod moranje u januaru.
Sreća pa se ti ne pitaš, nama treba puno bolji golman, kakav Hadžikić, ba
Jesnostavno ne smijemo dozvoliti da rezultati pate zbog golmana a milioni se ulazu svaki prelazni rok. To se mora popraviti.
Otkrio si me, hadzikic mi je decko i zato ga prizeljkujem u nasem klubu.
Nisi ti to dobro shvatio. Rezultat k'o rezultat je nebitan. Možeš imati dobre rezultate, a pobjedničkog mentaliteta samo u tragovima.feniksptica je napisao/la: ↑28 nov 2023, 15:55Kakva vam je to prica.
Pa naravno da je bitan rezultat. Ucis ih pobjednickom mentalitetu.
Bitno je gdje će salit koju klupu, ako ko i zapali još bolje.feniksptica je napisao/la: ↑28 nov 2023, 15:55Kakva vam je to prica.
Pa naravno da je bitan rezultat. Ucis ih pobjednickom mentalitetu.
ma realno svaka mu cast hvala mu,do prije 10 godina bio je idealan za nas a trenutno ga je klub prerastao.skullcrusher je napisao/la: ↑28 nov 2023, 16:09I bez licence Dzeno je doktor za pojedine trenere u ovog ligi tako da nek to polozi i uvjeren sam da ce naci neki klub da vodi a nije ni star 48 mu je tek tako da ako mu je draza piva jbga onda
Ček malo jel to on fakat nije mogao izganjat i kupiti sebi licencu za ovo vremena koliko se bavi trenerskim poslom.skullcrusher je napisao/la: ↑28 nov 2023, 16:09I bez licence Dzeno je doktor za pojedine trenere u ovog ligi tako da nek to polozi i uvjeren sam da ce naci neki klub da vodi a nije ni star 48 mu je tek tako da ako mu je draza piva jbga onda
Ma ja sam oduvijek bio za to da samo bas skolovane osobe rade u akademiji jer mora se imat poseban pristup i sve sa djecom realno jer je to jedna uloga profesora a to svako je moze, Dzeni sretno da preuzme neki klub u PL a od sad nikakve legende nego skolovane osobe za taj posao da se i akademija izdigne na jos veci nivo a i sad je dobra.donDondon je napisao/la: ↑28 nov 2023, 16:12ma realno svaka mu cast hvala mu,do prije 10 godina bio je idealan za nas a trenutno ga je klub prerastao.skullcrusher je napisao/la: ↑28 nov 2023, 16:09I bez licence Dzeno je doktor za pojedine trenere u ovog ligi tako da nek to polozi i uvjeren sam da ce naci neki klub da vodi a nije ni star 48 mu je tek tako da ako mu je draza piva jbga onda
sad trebas biti primjer mladima i idol i kao trener i igrac a ne da te raja poznaje po flasama,nisu devedesete kada odes sa trenerom na razgovor pa zapalite
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], sarajevo19461987 i 3 gosta.