DEDUKA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Prosvjetli nas veliki poznavaoce fudbala molim te. Jesu bitni su, pa imas generaciju kona koja igra s Atletikom deru sve redom u ligi pa nigdje ni jednog u seniorima.
Ti si sebi nešto umislio, ja bolan nemam nikakve veze ni sa kime u klubu, nisam menadžer, nemam pojma ni ko je sve u Upravnom odboru Slobode. Te stvari me ne zanimaju. Imam samo oči, kažem onako realno. Možda se neće svako složiti, što je Ok. Većina naših realnih i objektivnih navijača će reći da Kapetanović osim onog gola protiv Želje nije pokazao ništa uopšte. To je realnost. Ne znam šta ti on dodje, možda jaran iz srednje, kosmija, rodbina, nije ni bitno. Tu je razlika, gledaš subjektivno, a ja objektivno. Tu sva priča staje.profesorbaltazar je napisao/la: ↑28 nov 2023, 14:48hahhah tuzlanskih laznih smradova majko mila zato i jesmo tu gdje smoo... jel te stid jadan , Kape je igracina sto rece jedan trener juniora ustati pa reci njegovo ime i vec je u Sarajevu i sretno mu bilo . odmah ga Sarajevo trazilo nazad a izabravsi da dodje u Slobodu pokazao je sta je i ko je . SRETNO MU SAD BILO aBd i to onako cestitom i radnom djetetu ... Bolan kad si se samo registrovao na forum da potkopavas druge i to dosao i ovdje ...montolivo18 je napisao/la: ↑28 nov 2023, 14:32Tu je to negdje, mi već na lijevoj poziciji imamo Čivića i još jednog beka koji je došao i za kojeg će mnogi reći da je bolji od Kapeta, ali nije mogao biti registrovan. Kapetanović je pred kraj prošle sezobe pokazao znake života i sigurno je na osnovu toga dobio ugovor u Sarajevu. Ove sezone, osim golčine protiv Zelje, ništa više nije pokazao.
DA HOCES UVALITI VISE SVOJE IGRACE Sarajevu PA DA SE SKINES I SLOBODINOG I OVOG FORUMA .
IZVINITE NA UPADU ...
Dobrim rezultatima ga učiš pobjedničkom mentalitetu, želji za uspjehom, ako se on vrti u 7. 8. ekipi lige, misliš da ima nešto od njega?nokee je napisao/la: ↑28 nov 2023, 16:44Prosvjetli nas veliki poznavaoce fudbala molim te. Jesu bitni su, pa imas generaciju kona koja igra s Atletikom deru sve redom u ligi pa nigdje ni jednog u seniorima.
Naravno da imaju svoju vrijednost i rezultati ali daleko od toga da su najbitniji. Nista ti taj rezultat nece reci ako ti ne das kvalitet za seniore.
A sta ce mu donijeti osim nekog mentaliteta taj rezultat?mnon46 je napisao/la: ↑28 nov 2023, 17:12Dobrim rezultatima ga učiš pobjedničkom mentalitetu, želji za uspjehom, ako se on vrti u 7. 8. ekipi lige, misliš da ima nešto od njega?nokee je napisao/la: ↑28 nov 2023, 16:44Prosvjetli nas veliki poznavaoce fudbala molim te. Jesu bitni su, pa imas generaciju kona koja igra s Atletikom deru sve redom u ligi pa nigdje ni jednog u seniorima.
Naravno da imaju svoju vrijednost i rezultati ali daleko od toga da su najbitniji. Nista ti taj rezultat nece reci ako ti ne das kvalitet za seniore.
Mislim da u Belgiji do juniorskog uzrasta se uopšte ne vode bilo kakve tabele. Tek u, mislim, juniorima se to uvodi da bi djeca osjetila takmičarski duh, a ne da se opterećuju time. Toliko od tome koliko je rezultat bitan. Kone su imale ekipu koja je sa školom Atletico Madrida igrala, a koliko njih igra ozbiljan fudbal danas?
Bravo. Sigurno da treba unaprijediti mnoge stvari posebno disciplinu, ishrana, opravak pa i nacin treninga. Ali ne moze se reci da je i ovo dosad bilo katastrofa izbacila je akademija FKS baš dobri mladih igraca Kovacevic, Mihojevic, Cimirot, Mujakic, Šabanovic, Pidro, Kapić, Andjušić, Mulalic, Buljubašić, Djokanovic, Čataković. Takodje ovi sto su igrali ove godine omladinsku ligu prvaka ima par odlicni momaka meni se onaj vezni Hamzic svidio. Vjerujem da cemo ovim promjenama ici gore a ne dole.ubipara je napisao/la: ↑28 nov 2023, 17:33Realnost je da se treba pozabaviti akademijom i podici je na veci nivo u svim segmentima jer je godinama unazad bila zapustena. Ali brate ne mogu da vjerujem da ovdje ima papaka sto pljuju Dzenu. U redu je dati misljenje oko akademije ali zbog cega omalovazavanje i pljuvanje.
Ima i ovih sto kao govore kako nema igraca iz akademije, i kao rezultati nisu bitni, kako bolan nisu rezultati bitni, pa rezultat odrzava trenera u zivotu od toga ljudi zive. Mnogi zaboravljaju igrace koje je akademija izbacila, tipa Vladan, Mujakic, Pidro, pa prosle/ove godine izbacili su Sahinovica, Mulalic, Buljubasica, Alisaha, Nidala koji tek treba da dobiju sansu itd. Promjene trebaju apsolutno, ali isto tako ne treba ocekivati da cemo izbacivati 11 akademaca vrhunskih svake godine
Vec se desilo u Akademiji vise nisu Dogan koordinator,GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 nov 2023, 17:59Izgleda da će biti prava čistka u Akademiji, do zadnjeg čovjeka. Ne znam da li je istina, ali načuo sam da će ostati jedan-dva čovjeka iz trenutnog kadra.
Big like za to.![]()
Trenutno korisnika/ca: Dave, johntravolta123, MaroonBjelave, mercurial, Tarapi i 45 gostiju.