farinelli123 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 18:03
Opšte mesto:
Nažalost, svi će oni otići kad budu na vrhuncu moći i kad budu najbolji na svetu.
I Wirtz će otići iz Bajerna sa 25/6 i Musiala i Davies i Tel;
Jedino što mi to prodajemo za kikiriki.
I da produžimo Dejvisa sutra on će otići 2026/7;
Musiala isto, ako ne kod Pepa onda kod Xavia/Xabia/nekog trećeg.
Ali Belingham i slični neće iz Reala. Hoće u Junajted sa 32 godine kad bude osvojio 5x Lp zaredom.
Skala popularnosti u svesti prosecnog fudbalera i realnog ljubitelja fudbala:
1) Real
2) City (dok je Pepa) / bilo ko (dok je Pepa)
3) Barsa (skoro uvek)
4) Bajern, Junajted, Liverpul (dok je Klopa) Psg (dok je nafte), Arsenal (vraća se lagano);
5) svejedno
Nažalost mnogo istine u ovom,ali ja vjerujem da i dalje ima romantičara tipa Ribbery,Lahm,Kahn itd koji bi ostali u klubu do kraja.
Naravno mnogo je više onih koji sanjaju o odlasku i prelasku u Real,City itd itd.
Dejvis klasičan primjer čak i ako produži ovo njegovo koketiranje i pćkonstantna priča o Realu Amara i ostavlja traga sigurno.
Po meni Musialla bi mogao biti drugačija priča već dugo je u Bayernu,igra za reprezentaciju i klub od njega očekuje da postane nosioc i vodja u budućnosti.
Vjerujem d Ase mnogo više identifikuje s klubom nego recimo Dejvis.
Tel isto za sada zaista pokazuje ljubav prema klubu i ja želim vjerovati nakon Musiale da je on sljedeća velik stavr u klubu.
Mnogo je primjera raznih igrača koji su u ključnim trenutcima karijere napravili pogrešan potez i otišli iz svojih klubova tu mislim na ove veće klubove i njihove zvijezde.
Od Hazarda,pa prije Ševčenka,Torresa.....Lewa posljednji primjer svako malo ga napadaju kritikuju,ni blizu statistike iz Bayerna a realno da je ostao postao bi ikona kluba oborio sve rekorde i sigurno ove dvije tri godine i dalje zabijao.
Meni je san da vidim Wirtza i Mussialu zajedno u Bayernu,uz Sanea i Kejna uživanje.
Ali na kraju
Niko veći od kluba bilo je Bayerna i prije njih biće i poslije.
Opet odličan primjer Lewa,više se i ne spominje od kad aje Kejn tu,tako da iako klub može mnogo izgubiti i igrači jednako mnogo rizikuju odlascima.
Musiala u Bayernu ima sve gledaju ga kao buduću zvijezdu ikonu u klubu i pored svega u Realu teško d ače to postati tamo.
Ali realno ovaj tvoj post stoji i nažalost valja čekati i vidjeti