To krivi Arape sto su vam uzeli igraceL-Train je napisao/la: ↑29 nov 2023, 14:29Prije 10-15 godina igrali poluspremni top level?,pa ne pricam o peroidu prije 40,50 godina.Imao si vise vrhunskih igraca,imao si vise top ekipa u tom periodu o kojem ja pisem i to sam milion posto siguran.invincible1921 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 11:30Kako nije svijuti...prije si mogo igrat i top level poluspreman, dns bilo koji sport moras bit full spreman pa tek onda kvalitetan...
NBA 2023-24 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2023-24 regular season
Ma kakvi,tamo ima par igraca koji su jos mogli ponuditi evropskom fudbalu,ovo ostalo osrednji kvalitet ili pred penziju.alemsa je napisao/la: ↑29 nov 2023, 14:37To krivi Arape sto su vam uzeli igraceL-Train je napisao/la: ↑29 nov 2023, 14:29Prije 10-15 godina igrali poluspremni top level?,pa ne pricam o peroidu prije 40,50 godina.Imao si vise vrhunskih igraca,imao si vise top ekipa u tom periodu o kojem ja pisem i to sam milion posto siguran.invincible1921 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 11:30
Kako nije svijuti...prije si mogo igrat i top level poluspreman, dns bilo koji sport moras bit full spreman pa tek onda kvalitetan...![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nisam pisao forumu jos od ere rasprave oko Okafora, tu i tamo sam pratio… nego neko spomenu wining streak Orlanda, vjerovatno gledate kako i ja..negledljivo je, njima je napad bio 26ti tako nesto, to je horror i patnja, vanjska linija sve pocistit do temelja, Sugsa ostaviti jer se profilise u relativno dobro defendera, ali Cole Anthony, tu nema napredka s njim, mora se cistiti to i dovest ozb naoadac koji ima 25p u rukama kad god…. Cudna smo ekipa bas, i Banchero je hmm, necu reci da nema napredka, prerano je, ali nesto mi skripi
- Felixians4
- Kontakt:
Kako može biti bolji poslije All Stara kad je ostalo 50-ak dana tad sezone? Ta neka fama da se tad svi uozbilje pada u vodu samom činjenicom da šampion je tek par puta bio slabiji od 4th seed u povijesti lige, a kako rekoh, mnogi se tad okrenu tankiranju nakon trade deadline, ozljede nagrizu, a neki već kruziraju prilično zadooljni pozicijom, namjerno obaraju formu. Točno se vidi kako svi s istim promišljanjima se informirate na istim mjestima i samo se ponavljaju fraze.
Dakle, četvrtfinale "kupa" 4. i 5.12.
Indiana-Boston
Milwaukee-Knicks
LAL-Phoenix
SAC-NO
Istok i Zapad po 1 predstavnik u finalu koje daje final four u Las Vegasu 7. i 9.12.
Ma truba i prije i poslijeFelixians4 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 19:10Kako može biti bolji poslije All Stara kad je ostalo 50-ak dana tad sezone? Ta neka fama da se tad svi uozbilje pada u vodu samom činjenicom da šampion je tek par puta bio slabiji od 4th seed u povijesti lige, a kako rekoh, mnogi se tad okrenu tankiranju nakon trade deadline, ozljede nagrizu, a neki već kruziraju prilično zadooljni pozicijom, namjerno obaraju formu. Točno se vidi kako svi s istim promišljanjima se informirate na istim mjestima i samo se ponavljaju fraze.
Dakle, četvrtfinale "kupa" 4. i 5.12.
Indiana-Boston
Milwaukee-Knicks
LAL-Phoenix
SAC-NO
Istok i Zapad po 1 predstavnik u finalu koje daje final four u Las Vegasu 7. i 9.12.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovo ako je tačno, onda je bio s njom i kad je 14-15 imala
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ne znam je li kvalitetniji sad ili prije (mislim na fudbal), ali meni je fudbal prije 15-20-25 godnia puno bolji bio nego danasnji fudbal - mozda je i do nostalgije, bezbriznjih djecijih dana i iscekivanja utakmica, pracenje teleteksta i ustajanja ponedeljkom u zoru bio je neki Euro news koji se prikazivao od 6h izutra do 7 i 30 na kojem si mogao viditi golove sa najinteresantnijih utakmica, a ponedeljkom svadja sa ukucanima sta ce se gledati u 20h (bila neka emisija zvala se Top gol pregleda najboljih liga). A to da si mogao igrati poluspreman je jedna iluzija. Pa mozda i najveci talenat kojeg je svijet vidio Ronaldo je odigrao u svojoj karijeri maksimalno 3 vrhinske sezone (dok je mlad bio i moglo tijelo izdrzati) i 1 vrhunski turnir (WC 2002) - samo zato sto je mislio da poluspreman moze igrati - ne znam da li je dobacio do 20 golova u LP, ili jedan Ronaldinho je na vrhuncu ostao isto 3-4 godine jer su mu izlasci i samba bili drazi. i prije 15-20 godina isto kao i sad ako si htio da budes na vrhu i najbolji morao si biti predan vise od 100% i svaki neprofesionalizam se osjetio na formi igraca, kao i danas - samo sto danas imaju mozda bolje metode oporavka tijela, i tijelo je brze opet na 100% nego prije 25 godina.invincible1921 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 11:30Kako nije svijuti...prije si mogo igrat i top level poluspreman, dns bilo koji sport moras bit full spreman pa tek onda kvalitetan...
Eurosport sjecam se, i top gol sa Bahom, i bila je i na Hayatu emisija, meni nije bolji, tad se igralo sa 2 spica, bolje ovo s jednim, potez viska, igra se brze, dinamicnije, taktcnije, jednostavno tecnije.Sport90 je napisao/la: ↑30 nov 2023, 08:54Ne znam je li kvalitetniji sad ili prije (mislim na fudbal), ali meni je fudbal prije 15-20-25 godnia puno bolji bio nego danasnji fudbal - mozda je i do nostalgije, bezbriznjih djecijih dana i iscekivanja utakmica, pracenje teleteksta i ustajanja ponedeljkom u zoru bio je neki Euro news koji se prikazivao od 6h izutra do 7 i 30 na kojem si mogao viditi golove sa najinteresantnijih utakmica, a ponedeljkom svadja sa ukucanima sta ce se gledati u 20h (bila neka emisija zvala se Top gol pregleda najboljih liga). A to da si mogao igrati poluspreman je jedna iluzija. Pa mozda i najveci talenat kojeg je svijet vidio Ronaldo je odigrao u svojoj karijeri maksimalno 3 vrhinske sezone (dok je mlad bio i moglo tijelo izdrzati) i 1 vrhunski turnir (WC 2002) - samo zato sto je mislio da poluspreman moze igrati - ne znam da li je dobacio do 20 golova u LP, ili jedan Ronaldinho je na vrhuncu ostao isto 3-4 godine jer su mu izlasci i samba bili drazi. i prije 15-20 godina isto kao i sad ako si htio da budes na vrhu i najbolji morao si biti predan vise od 100% i svaki neprofesionalizam se osjetio na formi igraca, kao i danas - samo sto danas imaju mozda bolje metode oporavka tijela, i tijelo je brze opet na 100% nego prije 25 godina.invincible1921 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 11:30Kako nije svijuti...prije si mogo igrat i top level poluspreman, dns bilo koji sport moras bit full spreman pa tek onda kvalitetan...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pošteno
Odra ih Trae, a taman se ponadali pobjedi
Kisa nastavlja padati
Kisa nastavlja padati
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ali Bullsi koji dobiše Buckse bez DeRozana i LaVinea 
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Tyrese Haliburton dropped a CAREER-HIGH 44 PTS in a tough loss to the Heat!
44 PTS / 6 3PM / 10 AST / 3 STL
Tyrese has the only 2 40 PTS & 10 AST games in franchise history
Mogu li Spursi dobiti i jednu utakmicu? Gdje je najveci talenat ikad, zar ne moze dobiti barem jednu tekmu?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Monty nakon Novembra bez poraza prije dvije sezone, sada sa Pistonsima čitav mjesec bez pobjede.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Najbolji bek lige
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nadam se da ce Haliburton uskoro postati lice lige, treba ovakvih igraca.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ne racunas ti sebe u toj ekipi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.