HŠK Zrinjski
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Maric
Corluka Radic Senic Malekinusic
Bradaric Zlomislic Ivancic
Hrvanovic Bilbija Cuze
Hrvanovic Bilbija Cuze
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
Je li ovo tvoje razmišljanje ili sastav koji će stvarno početi utakmicu ?TheNoblesMo je napisao/la: ↑30 nov 2023, 17:36Maric
Hrvanovic Bilbija Cuze
Volim Mostar pa makar i vaki
Nista, našao sam ! Ovo je početni sastav koji će igrati danas i vjerovatno nikad vise.Ne znam zašto Malekinušić na beku a Marin na klupi,kakav je takav je ali ipak je bek.Izgleda Maka ozbiljno mislio ono kad je izjavio za gol više.Doduše i nema nekog izbora ,samo me strah neke katastrofe ,Krilo nam igra beka ,Bradaric nespreman ,Ćuže slab u odbrambeni zadacima ,Ćorluka načet ,stoperi ok ali neuigrani .Ali nema veze 2-3 i ja zadovoljanMarko1905 je napisao/la: ↑30 nov 2023, 17:38Je li ovo tvoje razmišljanje ili sastav koji će stvarno početi utakmicu ?TheNoblesMo je napisao/la: ↑30 nov 2023, 17:36Maric
Hrvanovic Bilbija Cuze

-
- Kontakt:
Na stranu Marin,ali kakav je onda Batarelo da nam je bolje bilo doći s dva stoperaMarko1905 je napisao/la: ↑30 nov 2023, 17:48Nista, našao sam ! Ovo je početni sastav koji će igrati danas i vjerovatno nikad vise.Ne znam zašto Malekinušić na beku a Marin na klupi,kakav je takav je ali ipak je bek.Izgleda Maka ozbiljno mislio ono kad je izjavio za gol više.Doduše i nema nekog izbora ,samo me strah neke katastrofe ,Krilo nam igra beka ,Bradaric nespreman ,Ćuže slab u odbrambeni zadacima ,Ćorluka načet ,stoperi ok ali neuigrani .Ali nema veze 2-3 i ja zadovoljanMarko1905 je napisao/la: ↑30 nov 2023, 17:38Je li ovo tvoje razmišljanje ili sastav koji će stvarno početi utakmicu ?TheNoblesMo je napisao/la: ↑30 nov 2023, 17:36Maric
Hrvanovic Bilbija Cuze![]()
![]()

Batarelo nije na spisku prijavljenih igrača za UECLsupervizor je napisao/la: ↑30 nov 2023, 17:53Na stranu Marin,ali kakav je onda Batarelo da nam je bolje bilo doći s dva stoperaMarko1905 je napisao/la: ↑30 nov 2023, 17:48Nista, našao sam ! Ovo je početni sastav koji će igrati danas i vjerovatno nikad vise.Ne znam zašto Malekinušić na beku a Marin na klupi,kakav je takav je ali ipak je bek.Izgleda Maka ozbiljno mislio ono kad je izjavio za gol više.Doduše i nema nekog izbora ,samo me strah neke katastrofe ,Krilo nam igra beka ,Bradaric nespreman ,Ćuže slab u odbrambeni zadacima ,Ćorluka načet ,stoperi ok ali neuigrani .Ali nema veze 2-3 i ja zadovoljan![]()
![]()
![]()
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
S obzirom na ozljede, spisak, bolesti i spremnost jedinih mogucih prvih 11, nema to veze s povjerenjem u Marina. Na klupi imas 2 mlada igraca i Kisa kao jedino ko je zdrav, Misic i Marin roviti, Cane bolesntan, Balic debeli guzonja.
Golemo napravimo 1 prekršaj za čitavo poluvrijeme u kome se branimo sa deset igrača .Ali osim ovog šuta Pavlidisa na kraju i onog kad se VAR uključio nisu nam napravili neke 100% šanse a još imali 12 kornera.Uz sve probleme i ozljede ovo je odlično.
I još nešto tradicija zna biti zajebana .Zrinjski sa nizozemskim klubivima za sada ima 2 pobjede (jedna u produžetku ) i jedan remi .Nadam se da će i nakkn četvrte utskmicd s njima ostati neporažen
I još nešto tradicija zna biti zajebana .Zrinjski sa nizozemskim klubivima za sada ima 2 pobjede (jedna u produžetku ) i jedan remi .Nadam se da će i nakkn četvrte utskmicd s njima ostati neporažen
Sta su ovi gledali u VAR sobi, covjek se sam spotakeo?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- robertkosar
- Kontakt:
Nek ti tata lize majmuneDTzmu30 je napisao/la: ↑18 nov 2023, 12:31Voliš li ti lizat?robertkosar je napisao/la: ↑18 nov 2023, 11:52Ko otjera najboljeg trenera u Bosanskoj premijer lizi

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ti si dokaz da te majmun napravio!robertkosar je napisao/la: ↑30 nov 2023, 20:45Nek ti tata lize majmuneDTzmu30 je napisao/la: ↑18 nov 2023, 12:31Voliš li ti lizat?robertkosar je napisao/la: ↑18 nov 2023, 11:52Ko otjera najboljeg trenera u Bosanskoj premijer lizi![]()
![]()
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Kakav nam je kadar bio za ovu utakmicu, ja nisam nezadovljan. I dalje nas nitko nije razbio, a pogledajte ostale rezultate, Olympiakos gubi 5-0, Besiktas kuci 5-0 popusio. Nista momci idemo dalje, ako veceras Villa pobijedi 2 ili vise razlike, osigurat ce prvo mjesto i mogu u Mostar povesti djecu.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
- tutankamon1905
- Kontakt:
"Bili smo prisiljeni praviti rotacije. Malekinušić je morao igrati lijevog bočnog i to na njihovom najopasnijem igraču. To je radio sjajno 90 minuta i rekao sam mu da mu skidam kapu za svaku kap znoja koju je ostavio. Zato mi nije jasno da neki momci koji dočekaju svojih 15-20 minuta, a stalno se vodi polemika zašto ne igraju, ne ostave sve što mogu u tih 15-20 minuta. Ne znam koliko ću biti tu, ali dok ja budem tu neće se to više događati. Ili ćeš dati maksimum ili nećeš biti tu"
Ocel ostat samo na rijecima? Na kog li se cilja
Ocel ostat samo na rijecima? Na kog li se cilja

Na miljenika uvijek objektivne mostarske publike, i nogometnog virtuoza Balića.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 00:28"Bili smo prisiljeni praviti rotacije. Malekinušić je morao igrati lijevog bočnog i to na njihovom najopasnijem igraču. To je radio sjajno 90 minuta i rekao sam mu da mu skidam kapu za svaku kap znoja koju je ostavio. Zato mi nije jasno da neki momci koji dočekaju svojih 15-20 minuta, a stalno se vodi polemika zašto ne igraju, ne ostave sve što mogu u tih 15-20 minuta. Ne znam koliko ću biti tu, ali dok ja budem tu neće se to više događati. Ili ćeš dati maksimum ili nećeš biti tu"
Ocel ostat samo na rijecima? Na kog li se cilja![]()
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
A zašto misliš da se ovdje nije mislilo i na Sabljića, u njemu 2m i lik ga prebaci loptom kao čunj...ja bi se postidioDTzmu30 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 07:22Na miljenika uvijek objektivne mostarske publike, i nogometnog virtuoza Balića.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 00:28"Bili smo prisiljeni praviti rotacije. Malekinušić je morao igrati lijevog bočnog i to na njihovom najopasnijem igraču. To je radio sjajno 90 minuta i rekao sam mu da mu skidam kapu za svaku kap znoja koju je ostavio. Zato mi nije jasno da neki momci koji dočekaju svojih 15-20 minuta, a stalno se vodi polemika zašto ne igraju, ne ostave sve što mogu u tih 15-20 minuta. Ne znam koliko ću biti tu, ali dok ja budem tu neće se to više događati. Ili ćeš dati maksimum ili nećeš biti tu"
Nikada te mi ostaviti nećemo, ti si naša ljubav jedina!!
--1905--
--1905--
Zato što je prozvao igrače oko kojih se stalno vodi polemika da bi trebali igrati više, a oko Kiša se zadnjih pola godine "lome koplja" da bi trebao više igrati.PlemickaKrv je napisao/la: ↑01 dec 2023, 07:54A zašto misliš da se ovdje nije mislilo i na Sabljića, u njemu 2m i lik ga prebaci loptom kao čunj...ja bi se postidioDTzmu30 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 07:22Na miljenika uvijek objektivne mostarske publike, i nogometnog virtuoza Balića.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 00:28"Bili smo prisiljeni praviti rotacije. Malekinušić je morao igrati lijevog bočnog i to na njihovom najopasnijem igraču. To je radio sjajno 90 minuta i rekao sam mu da mu skidam kapu za svaku kap znoja koju je ostavio. Zato mi nije jasno da neki momci koji dočekaju svojih 15-20 minuta, a stalno se vodi polemika zašto ne igraju, ne ostave sve što mogu u tih 15-20 minuta. Ne znam koliko ću biti tu, ali dok ja budem tu neće se to više događati. Ili ćeš dati maksimum ili nećeš biti tu"
A čini mi se, da je Kiš odbio izvesti jedan prekid pred sami kraj utakmice, tako da sam uvjeren da su Makine "otrovne strelice" bile, između ostalog, uperene i prema Kišu.
A za Sabljića se konstantno priča da ima i previše minuta, obzirom na učinak na terenu, zato mislim da Sabljić nije u prvom redu Makinih prozivki.
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Izgleda Ivankovic nastavio kao i Rendulic sa podjebavanjem Kiša.
U Gabeli ga na poluvremenu vec izvadio,
kontam cuvao ga za Alkmaar, jest za zadnjih dvadesetak minuta.
U Gabeli ga na poluvremenu vec izvadio,
kontam cuvao ga za Alkmaar, jest za zadnjih dvadesetak minuta.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
A sta Kis je zlatan koji je tu godinu dana i nije podigo fizicku spremu da moze odradit 90min, sta ce nam igrac koji ne igra obranu, evo Bilbija je jucer znao da nece imat skoro nista prema naprijed, al je u defanzivnom sistemu mozda poslje Malekinusica najbolji bio.
-
- Kontakt:
Da sad nevalja ni Maka ,ali Kis valja koji ima trku za 40 minuta po svim testovima koji rade.
Ne mozemo se citavu utakmicu samo braniti, narocito ne u domacem prvenstvu,Cesc44 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 11:50A sta Kis je zlatan koji je tu godinu dana i nije podigo fizicku spremu da moze odradit 90min, sta ce nam igrac koji ne igra obranu, evo Bilbija je jucer znao da nece imat skoro nista prema naprijed, al je u defanzivnom sistemu mozda poslje Malekinusica najbolji bio.
gdje nam Kiš uz Bilbiju najvise daje prema naprijed.
Zato imamo Zlomu, Canadjiju, Ramica... koji su opasniji za nas gol, nego za protivnicki,
ali bar mogu napamet trckarati.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Puno se stvari vidi na treningu i u profesionalnom pristupu .Bradaric je imao lom noge ali na treningu ide 100% i vidi se njegov napredak.Balic nije imao povredu ali napredak je nikakav u par mjeseci.Sabljic daje koliko može i njemu se nema šta zamjeriti.A pojedini igrači moraju shvatiti da se mora igrati i obrana i da od obrane sve počinje.Maka je 100 % u pravu i treba ga podržati .Trening ,zalaganje i odnos na terenu i u svlačionici moraju biti mjerilo ko će igrati a ko ne .
Trenutno korisnika/ca: Beli98, nedimmmm1337, Proximic, worchester i 43 gosta.