Imas pravo da se nadas, ali daj malo realnosti. Dvica, dvica. Nema se tu sta pricat. Vi uzimate svakako. Jedino ce biti interesantno vidjeti hoce li Vlado opet sa 8-9 juniora na teren, koliko je vec bilo prosli put.
Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakav je zdravstveni bilten u momčadi Vlade Jagodića?
Nema virusa?
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Ko li je vas slagao da vam ide humor i zajebancija...nofearhz je napisao/la: ↑30 nov 2023, 20:57Ma znamo mu svaki korak !!Hajdeee je napisao/la: ↑30 nov 2023, 20:43Istu info imam.nofearhz je napisao/la: ↑30 nov 2023, 20:25Imam jake informacije da uopste danas NoDi nije bio u SCC-u, a sada cu da podijelim tvoju danasnju rutu kretanja
9:49 - izlazak iz kuce i hodanje do Centralnog dijela Dobrinje, 10:12 - odlazak u Premijer Kladionicu, 13:48 - izlazak iz Kladionice, 14:02 - ulazak u javni wc udruzenja pomozi.ba( tu si nesto vadio iz torbe neke majice vjerovatno prao ), 14:23 - odlazak u WWin, 17:37 - izlazak iz Wwina… Ostalo necu govorit da ti ne bi otkrio lokaciju stanovanja.

-
- Kontakt:
Znaci pogodio sam, policija nije dala pobjesnjelim Lesinarima da dodju u Hadzice 
Koji kalkulanti pa to nigdje nema

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Radnik opasnu ultra grupu ima. Treba izbjeci sukobe.
-
- Kontakt:
Da vidimo hocel BL skakavci reci da je namjesteno kad Jagoda izvede juniore,kao sto su rekli da je TC pustila. Vjerovatno ce Jagoda odmarati igrace za bitnije tekme,to je i prosli put rekao.
-
- Kontakt:
Opet mozzartujete gospodine otkud 3.40 na Sarajevu a najavljujete dvicuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 nov 2023, 21:39Radnik opasnu ultra grupu ima. Treba izbjeci sukobe.

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Mozda se opet bus pokvario?killafrommanilla je napisao/la: ↑30 nov 2023, 21:37Znaci pogodio sam, policija nije dala pobjesnjelim Lesinarima da dodju u Hadzice

Pametan Vlado. Lakše mu je našamarati mirvićeve plaćenike.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 nov 2023, 21:42Da vidimo hocel BL skakavci reci da je namjesteno kad Jagoda izvede juniore,kao sto su rekli da je TC pustila. Vjerovatno ce Jagoda odmarati igrace za bitnije tekme,to je i prosli put rekao.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Hadzici su inace vruce gostovanje. Daj ne prdi.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 nov 2023, 21:37Znaci pogodio sam, policija nije dala pobjesnjelim Lesinarima da dodju u Hadzice
Kad su Lesinari birali gostovanja?
Voli vas nodi sve
Samo nemojte psovati majke, mrtve…
Samo nemojte psovati majke, mrtve…
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Nemaju veze Hadzici sa ovim nego ono sto vas je moglo cekati do njih i poslje. Nakon Konjica se vidjelo da nesto nije u redu s vama jer kada u subotu ne mozete skupiti bar sto ljudi tesko cete u srijedu. Tu se najbolje vidi snaga grupe kada treba najvise potegnut. Ta prica nije nam dala policija providna iskrenije je priznati istinuSuvorov je napisao/la: ↑30 nov 2023, 22:33Hadzici su inace vruce gostovanje. Daj ne prdi.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 nov 2023, 21:37Znaci pogodio sam, policija nije dala pobjesnjelim Lesinarima da dodju u Hadzice
Na Palama je danas označen značajan trenutak u zajednici navijača, jer su NoDi i NoFearHZ potpisali ugovor o razumijevanju. Ovaj dokument postavlja temelje za prijateljske odnose između ova dva važna lica, sve s ciljem unapređenja navijačke scene u Bosni i Hercegovini. Njihova suradnja obećava pozitivan doprinos atmosferi i zajedništvu među navijačima diljem zemlje.
#newerra
Nego, skontaste li na kraju ko je napao škripare?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Brat mojnofearhz je napisao/la: ↑30 nov 2023, 22:43Na Palama je danas označen značajan trenutak u zajednici navijača, jer su NoDi i NoFearHZ potpisali ugovor o razumijevanju. Ovaj dokument postavlja temelje za prijateljske odnose između ova dva važna lica, sve s ciljem unapređenja navijačke scene u Bosni i Hercegovini. Njihova suradnja obećava pozitivan doprinos atmosferi i zajedništvu među navijačima diljem zemlje.#newerra

European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Na sve se misli...
Gigović poslat u Posušje ako zatreba pogurat ih a i zakinuti Igman, valja im malo vratiti za one sočne psovke na Arena sportu
. Za dva kola Posušje igra prodatu tekmu kući sa fk SNSD a izmedju toga gostuje Slogi koja isto mora dobiti da ostane u trci jer već ovo kolo igra prodatu tekmu sa fk Mićo Dod. Žao mi je Igmana, da su malo ljepše dočekali lažnog lidera možda bi im poslali Halkića....što opet dođe na isto.
Čestitke antisportistima iz Bl, lažnim igračima i još lažnijim trenerima....aj snsd
Gigović poslat u Posušje ako zatreba pogurat ih a i zakinuti Igman, valja im malo vratiti za one sočne psovke na Arena sportu
Čestitke antisportistima iz Bl, lažnim igračima i još lažnijim trenerima....aj snsd
Otkud sutra Velez i Sarajevo da igraju
Pored lijepe subote oni derbi kola stave radni dan
Pored lijepe subote oni derbi kola stave radni dan
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Aj sda, zelena transferzala, ko nas zavadi, zene i djeca . ba borili se u tenama.jasta je napisao/la: ↑30 nov 2023, 22:50Na sve se misli...
Gigović poslat u Posušje ako zatreba pogurat ih a i zakinuti Igman, valja im malo vratiti za one sočne psovke na Arena sportu. Za dva kola Posušje igra prodatu tekmu kući sa fk SNSD a izmedju toga gostuje Slogi koja isto mora dobiti da ostane u trci jer već ovo kolo igra prodatu tekmu sa fk Mićo Dod. Žao mi je Igmana, da su malo ljepše dočekali lažnog lidera možda bi im poslali Halkića....što opet dođe na isto.
-
- Kontakt:
Izgleda da mi i vi iduće kolo isto petak u 18:00
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Islo je srijedom i 25 ljudi u Mostar na 1/16 kupa, dolazilo se u Vrapcice sa brojkom od 15-20 ljudi kad je bila takva situacija u grupi, islo se na kup u Gacko isto srijedom u slicnoj brojci itd. Bilo je puno tezih vremena.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 nov 2023, 22:42Nemaju veze Hadzici sa ovim nego ono sto vas je moglo cekati do njih i poslje. Nakon Konjica se vidjelo da nesto nije u redu s vama jer kada u subotu ne mozete skupiti bar sto ljudi tesko cete u srijedu. Tu se najbolje vidi snaga grupe kada treba najvise potegnut. Ta prica nije nam dala policija providna iskrenije je priznati istinuSuvorov je napisao/la: ↑30 nov 2023, 22:33Hadzici su inace vruce gostovanje. Daj ne prdi.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 nov 2023, 21:37Znaci pogodio sam, policija nije dala pobjesnjelim Lesinarima da dodju u Hadzice
Pa u Sarajevu i okolini su najmanje sanse da se nesto desi kad te preuzme SA policija.