Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

eno-barca
Kontakt:

Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la eno-barca » 03 jun 2009, 17:55

neznam stvarno kako mozemo biti tako glup narod mi bivsi JUGOSLOVENI mrzimo se i svadjamo bez potrebe,a oni na zapadu nam se smiju i zajebavaju se s nama kako hoce,umjesto da nam je drago kad neka bivsa republika ostvari dobar rezultat nama krivo,stvarno smo svi JADNI,eto toliko od mene za sada :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: dodjite ljudi do zdravog razuma

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 jun 2009, 18:11

bh hrvat je napisao/la:ima nesto sto veze i zigića i balabana a to je veliki transferski promasaj. ili bolje receno oba su uzeli pare za nista prikazano na terenu. sto se tice ukrajine, bice zestoka borba na sredini terena kada se zna da je bilic u prvih jedanaest stavio i jurica i vukojevica

Nemoj se vise provaljivati...Poredis Zigica sa Balabanom i pises o nekim promasenim investicijama, a nemas pojma koliko je Zigic uopste i dobijao priliku u Valenciji da pokaze sta zna! Nije on kriv sto nikad nije igrao, vec ovi iz Valencije! Kad god je dobijao priliku da igra(spanski kup, kup uefa..) Ziga ga je redovno trpao, a za tvoju informaciju, samo za ovu proljetnu polusezonu (od kada je zimus presao na pozajmicu u Racing) je u Primeri postigao 13 golova na 19 utakmica, a "tvoj" Olic je u Bundesligi na 31 utakmicu postigao 10 golova, a Petric na 25 tekmi - 12 golova...Znaci, lik ima bolje statistike od obojice, a ti(vi) ga tu ismijavas/te!!! :shock:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 03 jun 2009, 18:14

koliko smo mi prepoznati u evropi kao novonastale drzave mogli bi da protumacimo ovako. znaju prepoznati razliku izmedju kao sto mi mozemo izmedju estonije, letonije, litvanije..... iako smo im mi blizi

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 03 jun 2009, 19:31

zato je pola njemacke lige sa ovih nasih krajeva sto je jos jedan dokaz da smo puni talenta za nogomet :D

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 03 jun 2009, 20:44

bh hrvat je napisao/la:koliko smo mi prepoznati u evropi kao novonastale drzave mogli bi da protumacimo ovako. znaju prepoznati razliku izmedju kao sto mi mozemo izmedju estonije, letonije, litvanije..... iako smo im mi blizi
pa kako to ne znaš??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

estonska imena kao u finaca, litvanska ona sa uskas i slično, a latvijska opet sasvim drugačija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Momče Hercegovče

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 03 jun 2009, 21:03

spominje se prelazak darija srne u barsu, mislim da bi to za njega bio pogresan potez katalonci trenutno na njegovom mjestu imaju alvesa koji je ipak bolji igrac od njega realno govoreci. bolje bi bu dosao real koji nema takvoga tipa igraca u ekipi, i jos pri tome kraljevski klub je u velikome remontu

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 03 jun 2009, 21:31

Daj brate matere ti. Barsa je vrh svih dječakih snova svakog normalnog momka koja ulazi u svijet fudbala. A pošto pratim Daria, sumnjam da ne bi probao iskočiti prije Alvesa. Jednom te Barsa zove u životu.... A već je u Shaktaru kralj, tako da se može vratiti kad hoće. Nego, Dario, sretno...

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 03 jun 2009, 21:35

nemora znaciti da bi srna igrao na svojoj prirodnoj poziciji,vjerovatno bi guardiola tu nesto iskombinovao i stavio ga mozda u vezni red

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 03 jun 2009, 21:52

naravno, barsa samo jednom zove. tko ne bi igrao u njoj, samo kazem da njegovoj prirodnoj poziciji imaju vanserijskoga igraca. ma u pravu ste uzmi darijo lovu ubuci dres najacega kluba pa makar i klupu grijao.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 03 jun 2009, 22:26

bh hrvat je napisao/la:spominje se prelazak darija srne u barsu, mislim da bi to za njega bio pogresan potez katalonci trenutno na njegovom mjestu imaju alvesa koji je ipak bolji igrac od njega realno govoreci. bolje bi bu dosao real koji nema takvoga tipa igraca u ekipi, i jos pri tome kraljevski klub je u velikome remontu
bolje mu je da ostene u Shaktaru tu je bar zvjezda...kao sto i sam rece u Barcu ne bi trebao ipak imaju Alvesa na toj strani,a u Real ga vjerovatno nece traziti jer on nije zvjezda kakvu Real trazi...ali ako vec hoce da ide Bayern mu je najbolja solucija ima bi garantovano mjesto u tom klubu ;) :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jun 2009, 22:31

Tesko da bi mogao igrati pored Alvesa su platili preko 30 miliona i zar mislite da bi pustili da im on sjedi na klupi,jos igra perfektno nemoguce da ga Srna izbaci nikako,a u vezu isto nemoze jer Barca igra sa jednim zadnjim veznim i dva kreativca ispred a Srna to nije,e sad jedino da se prebaci pa da igra lijevog beka mislim ako zna jer je tu Barca tanka ;)

Na kraju krajeva ja uopste nevjerujem u to,Srna je car u Ukrajini i mislim nije lud da dolazi pa da sjedi na klupi,prije nek ode u Real igrat ce u prvih 11 sigurno...vratili bi Ramosa na stopera,Srna na bek i svi sretni...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 03 jun 2009, 22:33

nije darijo olic da mu zena odlucuje gdje ce igrati koja je inače švabica. a i nije neki ogroman napredak prelazak u bayern gledano sa danasnje tačke gledista jacine klubova.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 jun 2009, 22:37

Srna je mocan igrac, a Barca ako ga stvarno trazi sigurno imaju neki plan za njega. Preskup je on da bi ga kupili kao rezervu Alvesu. da je u pitanju Chelsea ili neka engleska ekipa povjerovao bih, za njih je nista dati 20-30 miliona za rezervu ali Barca forsira igrace iz vlastitog podmlatka kao rezerve prvotimcima

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 03 jun 2009, 22:44

miky_hz je napisao/la:Tesko da bi mogao igrati pored Alvesa su platili preko 30 miliona i zar mislite da bi pustili da im on sjedi na klupi,jos igra perfektno nemoguce da ga Srna izbaci nikako,a u vezu isto nemoze jer Barca igra sa jednim zadnjim veznim i dva kreativca ispred a Srna to nije,e sad jedino da se prebaci pa da igra lijevog beka mislim ako zna jer je tu Barca tanka ;)

Na kraju krajeva ja uopste nevjerujem u to,Srna je car u Ukrajini i mislim nije lud da dolazi pa da sjedi na klupi,prije nek ode u Real igrat ce u prvih 11 sigurno...vratili bi Ramosa na stopera,Srna na bek i svi sretni...
jarane vjeruj mi da nema sanse da ode u Real...mozda bi bilo nekakve sanse da je Calderon tu...ali nakon njegovog otkaza i dolaska na tu funkciju Pereza nema sanse da jedan Srna moze doci u Real opet kazem nije zvjezda koju Real trazi i ne moze se uklopiti u galaktikose koje ce Perez ove godine sastaviti ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jun 2009, 22:48

JameS je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Tesko da bi mogao igrati pored Alvesa su platili preko 30 miliona i zar mislite da bi pustili da im on sjedi na klupi,jos igra perfektno nemoguce da ga Srna izbaci nikako,a u vezu isto nemoze jer Barca igra sa jednim zadnjim veznim i dva kreativca ispred a Srna to nije,e sad jedino da se prebaci pa da igra lijevog beka mislim ako zna jer je tu Barca tanka ;)

jarane vjeruj mi da nema sanse da ode u Real...mozda bi bilo nekakve sanse da je Calderon tu...ali nakon njegovog otkaza i dolaska na tu funkciju Pereza nema sanse da jedan Srna moze doci u Real opet kazem nije zvjezda koju Real trazi i ne moze se uklopiti u galaktikose koje ce Perez ove godine sastaviti ;)
Pa ako pogledas trenutne igrace koji igraju u Realovoj odbrani onda skontas da tu uopste nema zvjezde osim Ramosa i Pepe-a donekle... neznam koga imaju jos u odbrani Marchela,Hainzea,Mezeldera...a Srna je za svu trojicu mega zvjezda ,jos pogotovo nakon ove sezone...tako da mi je realnije da dodje u Real nego u Barcelonu al eto vidjecemo ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 03 jun 2009, 22:51

pa te igrace nije doveo Perez nego Calderon :mrgreen: al eto zivi bili pa vidjeli,a najprije da cemo Srnu vidjeti u dresu Bayerna :mrgreen:

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 03 jun 2009, 22:55

bh hrvat je napisao/la:naravno, barsa samo jednom zove. tko ne bi igrao u njoj, samo kazem da njegovoj prirodnoj poziciji imaju vanserijskoga igraca. ma u pravu ste uzmi darijo lovu ubuci dres najacega kluba pa makar i klupu grijao.
Ako je istina za Barsu, a vjerujem da jeste, neka oproba brate. Ta šta mu je ostalo. Uzeo je lovu, uzeo ovu sad kantu, jedino otići na vrh svijeta. A to su Barca, Real, Man utd...Bar bi se ja okušao...šta znaš...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 jun 2009, 23:08

Meni ovo više liči na "pumpanje" cijene, s obzirom ko mu menadžer to mi izgleda kao najrealnije objašnjenje.

U Španiji je samo onaj El Mundo deportivo o ovome pisao http://www.elmundodeportivo.es/cercador ... frase=srna

Ne vjerujem ništa dok Marca ili AS ne objave, pogotovo Marca.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 03 jun 2009, 23:38

kako god , samo neka ode u spaniju. engleska je trkacko, krkanska za njega. talijanska je prepametna liga, sve neke takticke utakmice. u spaniji bi sigurno uzivao, a i klima je slicna onoj u metkoviću

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 jun 2009, 23:41

Ma Srna je beton igrač što bi rekli, bilo gdje da ode, u bilo koju ligu, snašao bi se. Drag mi je ponajviše zato što je borac, a i zna zanat.

Al eto, i pored svega što je dao za Hr repku i šta je postigao opet ga pljuju maloumnici po forumima, valjda nije Hrvat dovoljno.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 03 jun 2009, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.