bh hrvat je napisao/la:ima nesto sto veze i zigića i balabana a to je veliki transferski promasaj. ili bolje receno oba su uzeli pare za nista prikazano na terenu. sto se tice ukrajine, bice zestoka borba na sredini terena kada se zna da je bilic u prvih jedanaest stavio i jurica i vukojevica
pa kako to ne znaš???bh hrvat je napisao/la:koliko smo mi prepoznati u evropi kao novonastale drzave mogli bi da protumacimo ovako. znaju prepoznati razliku izmedju kao sto mi mozemo izmedju estonije, letonije, litvanije..... iako smo im mi blizi
bolje mu je da ostene u Shaktaru tu je bar zvjezda...kao sto i sam rece u Barcu ne bi trebao ipak imaju Alvesa na toj strani,a u Real ga vjerovatno nece traziti jer on nije zvjezda kakvu Real trazi...ali ako vec hoce da ide Bayern mu je najbolja solucija ima bi garantovano mjesto u tom klububh hrvat je napisao/la:spominje se prelazak darija srne u barsu, mislim da bi to za njega bio pogresan potez katalonci trenutno na njegovom mjestu imaju alvesa koji je ipak bolji igrac od njega realno govoreci. bolje bi bu dosao real koji nema takvoga tipa igraca u ekipi, i jos pri tome kraljevski klub je u velikome remontu
jarane vjeruj mi da nema sanse da ode u Real...mozda bi bilo nekakve sanse da je Calderon tu...ali nakon njegovog otkaza i dolaska na tu funkciju Pereza nema sanse da jedan Srna moze doci u Real opet kazem nije zvjezda koju Real trazi i ne moze se uklopiti u galaktikose koje ce Perez ove godine sastavitimiky_hz je napisao/la:Tesko da bi mogao igrati pored Alvesa su platili preko 30 miliona i zar mislite da bi pustili da im on sjedi na klupi,jos igra perfektno nemoguce da ga Srna izbaci nikako,a u vezu isto nemoze jer Barca igra sa jednim zadnjim veznim i dva kreativca ispred a Srna to nije,e sad jedino da se prebaci pa da igra lijevog beka mislim ako zna jer je tu Barca tanka![]()
Na kraju krajeva ja uopste nevjerujem u to,Srna je car u Ukrajini i mislim nije lud da dolazi pa da sjedi na klupi,prije nek ode u Real igrat ce u prvih 11 sigurno...vratili bi Ramosa na stopera,Srna na bek i svi sretni...
Pa ako pogledas trenutne igrace koji igraju u Realovoj odbrani onda skontas da tu uopste nema zvjezde osim Ramosa i Pepe-a donekle... neznam koga imaju jos u odbrani Marchela,Hainzea,Mezeldera...a Srna je za svu trojicu mega zvjezda ,jos pogotovo nakon ove sezone...tako da mi je realnije da dodje u Real nego u Barcelonu al eto vidjecemoJameS je napisao/la:jarane vjeruj mi da nema sanse da ode u Real...mozda bi bilo nekakve sanse da je Calderon tu...ali nakon njegovog otkaza i dolaska na tu funkciju Pereza nema sanse da jedan Srna moze doci u Real opet kazem nije zvjezda koju Real trazi i ne moze se uklopiti u galaktikose koje ce Perez ove godine sastavitimiky_hz je napisao/la:Tesko da bi mogao igrati pored Alvesa su platili preko 30 miliona i zar mislite da bi pustili da im on sjedi na klupi,jos igra perfektno nemoguce da ga Srna izbaci nikako,a u vezu isto nemoze jer Barca igra sa jednim zadnjim veznim i dva kreativca ispred a Srna to nije,e sad jedino da se prebaci pa da igra lijevog beka mislim ako zna jer je tu Barca tanka![]()
Na kraju krajeva ja uopste nevjerujem u to,Srna je car u Ukrajini i mislim nije lud da dolazi pa da sjedi na klupi,prije nek ode u Real igrat ce u prvih 11 sigurno...vratili bi Ramosa na stopera,Srna na bek i svi sretni...
Ako je istina za Barsu, a vjerujem da jeste, neka oproba brate. Ta šta mu je ostalo. Uzeo je lovu, uzeo ovu sad kantu, jedino otići na vrh svijeta. A to su Barca, Real, Man utd...Bar bi se ja okušao...šta znaš...bh hrvat je napisao/la:naravno, barsa samo jednom zove. tko ne bi igrao u njoj, samo kazem da njegovoj prirodnoj poziciji imaju vanserijskoga igraca. ma u pravu ste uzmi darijo lovu ubuci dres najacega kluba pa makar i klupu grijao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.