FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tako je to sa ekipama u nastajanju, toplo-hladno forma.
Definitvno nama fale golman, bekovi i prednji vezni.
Sinoć je realno nula trebala biti, kao i protiv Širokog ali se opwt ukazao Šahinović i umjesto dva boda iz ta dva meča imamo nulu
Definitvno nama fale golman, bekovi i prednji vezni.
Sinoć je realno nula trebala biti, kao i protiv Širokog ali se opwt ukazao Šahinović i umjesto dva boda iz ta dva meča imamo nulu
- belosevic23
- Kontakt:
Yebo majku nadigra te ekipa sa Suljicem i Edom Vehabovicem..tek mi sad dodje u glavu sta mi radimo
Treba vremena... za sta konkretno? Da ekipi u kojoj su glavni igraci Suljic, Vehabovic, Sikalo, Peco i slicni osutamo na gol? Utakmicu pod Bijelim Brijegom ce nam puno toga reci.
To da ga treba podrzati makar evropu ispusili okacite macku o rep. To moze reci Velez za Klafurica, ne mozemo mi jer se guraju ogromne pare u ekipu.
Od dolaska Rožmana mi smo odigrali 3 utakmice na nekom top nivou(Zrinjski, Zeljo i Tuzla)
Sloga nas je nadigrala 2 puta, Velez sinoc
Na guzove smo dobili Velez, Igman, Posusje .
Naravno da ga ne treba tjerati sad, ali ako na kraju sezone uz zimske pripreme i jos par igraca po njegovoj zelji bude 4ti nabit nogom odma.
Sahinovic, Julardzija, Catakovic odron igraci
Od dolaska Rožmana mi smo odigrali 3 utakmice na nekom top nivou(Zrinjski, Zeljo i Tuzla)
Naravno da ga ne treba tjerati sad, ali ako na kraju sezone uz zimske pripreme i jos par igraca po njegovoj zelji bude 4ti nabit nogom odma.
Sahinovic, Julardzija, Catakovic odron igraci
Hahaha najjaci mi je catakovic, covjek laganini trckara ko po jajima, ne znam jel odradio sprinta na utakmici??
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jos jedno 250 mil i bit cemo drugi!!
Al znam da nije do Mirvica znam da nije do Rozmana, umisljene preplacene zvijezde tipa catakovica, sahinovica, pena nije ni za qrca, andjusic... do njih je, heeej ne osutati sikalu, vehabovicu, hrkacu na go

ma kanite se fudbala, uhvatite se 8ice gdje u kakvoj firmi spasite nas tableta
Al znam da nije do Mirvica znam da nije do Rozmana, umisljene preplacene zvijezde tipa catakovica, sahinovica, pena nije ni za qrca, andjusic... do njih je, heeej ne osutati sikalu, vehabovicu, hrkacu na go
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Na stranu naša odron igra ali u prvih 20-25 min ko suza 3 žuta za igrače Veleža. Baš krvnički startovi
- TurkishAirlines
Nije odradio pripreme sa ekipom.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
+1 100%pitara je napisao/la: ↑02 dec 2023, 08:26To da ga treba podrzati makar evropu ispusili okacite macku o rep. To moze reci Velez za Klafurica, ne mozemo mi jer se guraju ogromne pare u ekipu.
Puno utakmica smo naguzove dobili ali isto tako smo trebali uzeti min. bod u Sirokom i pobjediti u BL(trebali su i oni tebe na Kosevu pa hajd eto).
Stoji da je dosao u nezgodnom momentu.Evo nema veze za ovu polusezonu niko mu nece zamjeriti puno ali od proljeca bas bas bas ozbiljne pomake u igri moramo vidjeti.
Te price kako moramo nekome 8 rokova dati i trpiti 3 sezone kako god one zavrsile bacite u vodu odma.Mi nismo Tuzla City mi smo Sarajevo.Mi toliko vremena nemamo a budzet za ovu ligu nam je prevelik da se neko do mjere vise od 1 pripreme trpi.Pravi trener ce znati sloziti ekipu za to vrijeme.Ja Pepu i Ancelotiu ne bi dao vise od jednog prijelaznog roka za ovu ligu.Doveo je 4 igraca svoja na ljeto i imao 3 reprezentativne pauze.Evo sad ce imati citave zimske pripreme i citav zimski rok po zelji.To je dovoljno,do njega je od proljeca.
Zrinjski je Jakirovica istrpio jednu polusezonu,vec u narednoj se popiso Sergej po ligi.A nije imao ovakav budzet u dovodjenju igraca.
Nabiti Goska,protiv Zrinjskog pokusati pa sta bude.Od proljetnog dijela sezone APSOLUTNA DOMINACIJA imperativ!
Igraj bordo bijeli!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 02 dec 2023, 09:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Serite serite grlice.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Nije nam dugo trebalo da krenemo tipicno ono nase pljuvanje i vjerojatno uskoro u pozivi na tjeranje nekoga. Nema veze sto te sudije uniste i ubiju u pojam. Ti si Sarajevo i moras pobijediti. To je pitarsko navijanje.
E pa realnost je drugačija. Kad te neko nagazi za žutog a kojeg sudija namjerno ne svira kao i još dosta sitnica onda igraci automatski postaju nesigurni i igraju defanzivno. Mi smo to doživili i moramo skontati kako se izboriti s tim. Ne sudi čisti penal ali to niko ne spominje. Sve psihološki utice. Rezultat svega je greska golmana i amaterski gol. Žao mi je što nam na klupi nije Balta pa da raznese nekog Šikala ili Vehabovića i da im pokaže da nije fudbal samo udaranje nego i primanje udaraca. Suljić slina vidio da može pa ko sivonja navalio udarati.
Pa šta idemo dalje. Nista nije izgubljeno. Da smo uzeli bod ništa nam nebi znacilo. Imamo extra tim koji moramo podrzati bez obzira na ovakve utakmice. To je nas jedini zadatak. Nista vise. Svaka nervoza ide na ruku dušmanima. Zato svaki napad na tim dozivljavam licno i ne smatram dobronamjernim. Ko voli klub nece unositi nervozu. Podržavao sam i Mirzu kada to nije bilo popularno a podrzavam i Rožmana kao i svakog naseg trenera. Od negative nema ništa. Uloga navijaca je da daje podršku i ništa više. To moramo shvatiti. Biti 13 igrac a ne kamen oko vrata.
Ova ekipa treba vremena i još dosta ovih seljackih utakmica da bi se mogla nositi s tim. Kada to slomi ide onda dominacija. Rožman je ubjedljivo najbolji trener kojeg smo imali i mora ostati bez obzira na rezultate najmanje tri godine. To moramo shvatiti. Dista više parola Odlazi...
E pa realnost je drugačija. Kad te neko nagazi za žutog a kojeg sudija namjerno ne svira kao i još dosta sitnica onda igraci automatski postaju nesigurni i igraju defanzivno. Mi smo to doživili i moramo skontati kako se izboriti s tim. Ne sudi čisti penal ali to niko ne spominje. Sve psihološki utice. Rezultat svega je greska golmana i amaterski gol. Žao mi je što nam na klupi nije Balta pa da raznese nekog Šikala ili Vehabovića i da im pokaže da nije fudbal samo udaranje nego i primanje udaraca. Suljić slina vidio da može pa ko sivonja navalio udarati.
Pa šta idemo dalje. Nista nije izgubljeno. Da smo uzeli bod ništa nam nebi znacilo. Imamo extra tim koji moramo podrzati bez obzira na ovakve utakmice. To je nas jedini zadatak. Nista vise. Svaka nervoza ide na ruku dušmanima. Zato svaki napad na tim dozivljavam licno i ne smatram dobronamjernim. Ko voli klub nece unositi nervozu. Podržavao sam i Mirzu kada to nije bilo popularno a podrzavam i Rožmana kao i svakog naseg trenera. Od negative nema ništa. Uloga navijaca je da daje podršku i ništa više. To moramo shvatiti. Biti 13 igrac a ne kamen oko vrata.
Ova ekipa treba vremena i još dosta ovih seljackih utakmica da bi se mogla nositi s tim. Kada to slomi ide onda dominacija. Rožman je ubjedljivo najbolji trener kojeg smo imali i mora ostati bez obzira na rezultate najmanje tri godine. To moramo shvatiti. Dista više parola Odlazi...
- TurkishAirlines
Na danasnji dan prije 3 godine.
Za mene licno, poslije Levskog na Kosevu, najjaca emocija koja me pukla

Za mene licno, poslije Levskog na Kosevu, najjaca emocija koja me pukla

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Sarkazam bratezgembo89 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 00:53Kakvim teskim uslovima odrijesene mu ruke 4 svoja igraca doveli on i Ibricic svoj strucni stab ,a igra nema napredka koliko je ulozeno novca sve nesto na individualni kvalitetSanchez87hz je napisao/la: ↑02 dec 2023, 00:28istrpit se mora,jos mu Klafuric uvalio otpisanog Andjusica, pa sve se okrenulo protiv naseg Rozmana covjek radi u veoma teskim okolnostima.Herson je napisao/la: ↑01 dec 2023, 23:41Rozman je u Sarajevu tek 4 mjeseca, dok je Klafuric u Velezu preko 3 mjeseca. Dajmo i mi Rozmanu vremena kao sto su u Velezu dali Klafuricu pa onda ocekujmo rezultate i konkretne pomake. Ne treba ni spominjati u kako teskim uslovima radi nas trener i sa neuporedivo losijim i jeftinijim igrackim kadrom u odnosu na konkurente.

Hadalji mrtvi, fol titula ofo ono
Qrcina jedna velika za nas
da ga svi lagano poflautamo
Ja mrskog mi jutra
Qrcina jedna velika za nas
Ja mrskog mi jutra
-
- Kontakt:
Pa sta sad treba zamjeniti 15 igraca da ugodimo Rozmanu pa da tek onda sudimo,sta je Klafuric dobio u Velezu pa vidi kako sad igraju a kako su igrali prije njegovog dolaska,jos NAJKORISNIJEG IGRACA Veleza sto rekose forumski strucnjaci poslao nama,po tebi znaci treba 2 godine dati Rozmanu i 20 novih igraca,ako si bolji trener od nekoga onda ces i sa istim igracima napraviti bolje rezultate.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑02 dec 2023, 03:04To brate nije ni pola tima. Znaci vise-manje je tim kojeg je zalizana narkomancina unistila.pitara je napisao/la: ↑01 dec 2023, 23:47Kako isti tim?Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑01 dec 2023, 23:01Mnogi zaboravljaju da je ovo vise-manje onaj isti tim sto je ispao od Torpeda, izgubio od Sloge itd. Rozman je od njih napravio koliko-toliko konkurentne igrače. Pričekajte da on dovede svoje do kraja pa onda sudite.
Doveo je 4 igraca po svom izboru, Hasica, Ðurickovica, Andjusica i Julardziju.
Nevezano za za tvoj komentar, ne mogu da vjerujem da je ovoliko ljudi jedva cekalo DRUGI Rozmanov kiks i satro tjeraju, nema promjene u igri i slicno. Nevjerovatno mi je totalno. Cast pojedincima koji iznose realne kritike. Niste normalni vi pljuvaci, ne znam sta hocete vise.
Sheldon.Sanchez87hz je napisao/la: ↑02 dec 2023, 09:47Sarkazam bratezgembo89 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 00:53Kakvim teskim uslovima odrijesene mu ruke 4 svoja igraca doveli on i Ibricic svoj strucni stab ,a igra nema napredka koliko je ulozeno novca sve nesto na individualni kvalitetSanchez87hz je napisao/la: ↑02 dec 2023, 00:28
istrpit se mora,jos mu Klafuric uvalio otpisanog Andjusica, pa sve se okrenulo protiv naseg Rozmana covjek radi u veoma teskim okolnostima.![]()

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Upalili se redovni seratori, Rozmane deri bubrege debiliiima!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Pored poraza, koji je jos tezi zbog same nase igre, ljudi koji napadaju golmana a nismo imali **** sut u gol,
golmana koji je svakako isprepadan, jos neki pusikurci kao da jedva cekaju da nesto bude lose pa da pocnu da se nasladjuju(**** vas mirza)
Sami smo sebi najveci dusmani,bili i ostali.
Kako mislite da nastane sistem, jel ga zrinjski napravio za 4 mjeseca?
golmana koji je svakako isprepadan, jos neki pusikurci kao da jedva cekaju da nesto bude lose pa da pocnu da se nasladjuju(**** vas mirza)
Sami smo sebi najveci dusmani,bili i ostali.
Kako mislite da nastane sistem, jel ga zrinjski napravio za 4 mjeseca?
- BordoBBoja
- Kontakt:
Tek se sad sva sranja koja ste napisali jucer stigla procitati
Uvijek realni pitari, i uvijek podrska do prvog poraza, a onda pljuvacina i psovanje
Pogani smo
Uvijek realni pitari, i uvijek podrska do prvog poraza, a onda pljuvacina i psovanje
Pogani smo
Joj ovih dežurnih pljuvača svega i svačega, ko tetkice kakve se upalile. Samo tjeraj, niko i ništa ne valja. Idite igrajte master lige i osvajajte sve bez primljenog gola, o porazu da ne pričam.Padaju na priču onog šiptara o puno uloženih para a vrhunac treće mjesto. Sa ovakvim seratorima i pljuvačima dobro smo i treći. Šta zamjeriti igračima? Je li te to neko ne smije nadtrčati, ne smije te proći, zatvoriti da bukvalno ne postojiš na terenu? Gleda li ko od vas neke druge utakmice, gdje isti ti favoriti (kao i naše Sarajevo) izgube isto kao što smo mi sinoć? Vi ko da nikad lopte u životu šutnuli niste (osim na rekreaciji).
Ne znam samo o kakvoj tituli pojedini sanjaju i stvaraju iluziju da je možemo ove godine osvojiti. Da smo dobili 32 utakmice, u onoj 33 bi nas zaklali da izgubimo jer ove godine Borac mora osvojiti titulu, shvatite to već jednom. Zadovoljite se da budemo u TOP 3 i eventualno osvojimo kup.
Ne znam samo o kakvoj tituli pojedini sanjaju i stvaraju iluziju da je možemo ove godine osvojiti. Da smo dobili 32 utakmice, u onoj 33 bi nas zaklali da izgubimo jer ove godine Borac mora osvojiti titulu, shvatite to već jednom. Zadovoljite se da budemo u TOP 3 i eventualno osvojimo kup.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, nedimmmm1337, pierce, pjankesarajevo, Rajvosa4ever, Rule_hz, Seipronto, zagorski i 92 gosta.