FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 01 dec 2023, 23:42

Amcho1 je napisao/la:
01 dec 2023, 23:07
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
01 dec 2023, 22:49
Amcho1 je napisao/la:
01 dec 2023, 21:37

Nije baš da su od jučer zajedno. 11 juniora da ubaciš napravili bi bar jednu izglednu priliku. Nadam se poslije zimskih priprema da će biti bolje, ako ostane ovako ili slično i da je lično Pep Guardiola na klupi glavom i bradom sa ful pratećim kadrom neće se provući, nije ni jedna garnitura pa neće ni ova. Čekamo, a odavno nismo više čekali i saburali ali čekamo. Porazi se praštaju, loša igra bez prilike to je strašno. Pozz
Cesto sam znao napisati kad je SS preuzeo ekipu. Datum. 3 mjeseca brate.
Nisu od jucer zajedno ali im fali da se znaju vise u dusu, gdje kome pase lopta, nekog automatizma u napadu. Kad kome guras loptu, taj odsutni momenat.
Vala Dudica smo saburali i cekali, ovdje ne cekamo nista nego vec imamo neke rezultate. Mnogo se podcjenjuju ostale ekipe a to ne volim nikako.
Kad bi neku vremensku liniju gledao bas smo u periodu gdje su normalne da se desavaju ove oscilacije, jedna dobra pa jedna losa tekma.
I na kraju balade, sudjenje.
Pa da i jeste Gvardiola licno preuzeo mislim da do zime to ne bi stigao sve posloziti po zamislima i ne bi se provukao :urnebes:

I da dodam, evo vidite da je city bio trening tekma. Cim se Hamza onako proslavio :urnebes:
Ma care moj dobri, Slogin roster i Veležov roster zajedno sa trenerima koliko su dugo zajedno, da se tako dobro poznaju u dušu, da nas tako spičkajuu, da ne ošutamo na gol. Poraz nikad nije bio problem, jer sastavni je dio igre. Bezvoljnost i nezalaganje ne smije biti nikad, ali nikad. Dođe ti 300 navijača u Mostar+ ostali na tribinama da se mrznu i ti ne ošutaš na gol. Pa prijatelju prvi je Rožman rekao da je kritika i pohvala navijača bitna jer za njih se igra fudbal. Šta da kažem za ovo večeras, "nema veze momci bilo je dobro, samo tako nastavite". Niko nikog ne tjera ali večeras smo izgledali kao u doba kada nismo imali plata mjesecima i kada nas je Borac preskako u historijskom preskakanju gdje smo imali 13 bodova prednosti. Ok treba pustiti sistem da se gradi ali isto tako ne treba očekivati od navijača da kada je nešto dobro da kažu da je loše ili kada je nešto loše da kažu da je dobro, a ovo večeras je ispod lošeg. Pozz
Lose veceras, nema sta. Moras naci motiv kad igras za Sarajevo.
Fali nam nesto u sredini. Kao i to da Hasica moze bolje iskoristiti.
Zao mi je sto se ne racuna na Vrancica.
Ja bi probao Buljubasic Vrancic julardzija, pa ako ne ide Hasica u sredinu a Kyeremh na krilo.
Ima dosta opcija. Zavara nas tuzla.
Fali nam malo seljackih manira, agresivnosti, drskosti za ovu nasu ligu. Ne mozes bez toga.
Npr Suljicev nastup u BL, i crveni za 20 minuta i veceras ti moze reci nesto o sudjenju. I taj faktor je 90% nas
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 01 dec 2023, 23:44

Lucas je napisao/la:
01 dec 2023, 23:39
Mirza Varešanović je u svojih odrađenih 15 utakmica na proljece ove godine osvojio 28 bodova (pobjedio oba mostarska kluba u gostima, zabili im ukupno 8 golova)
Simon Rožman u svojih prvih 15 utakmica osvojio 30 bodova.
Napredujemo, malo po malo :D
Zaboravio si ono najvažnije, da Simon Rožman i ekipa ispravljaju greške, i loš rada Mirze Varešanovića.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 01 dec 2023, 23:45

Ja sam stvarno neutralni navijac fudbala u BiH i vjerujte da je ovo prvi put da mislim da je FKS na pravom putu. I nadam se da ce ostali vjerni ovom i pustit Rozmana da radi i da odstrane sve balijske stetocine iz kluba .
To govorim samo iz zelje za dobrobit BH fudbala …
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 01 dec 2023, 23:47

Mourinhokilledbarca je napisao/la:
01 dec 2023, 23:01
Mnogi zaboravljaju da je ovo vise-manje onaj isti tim sto je ispao od Torpeda, izgubio od Sloge itd. Rozman je od njih napravio koliko-toliko konkurentne igrače. Pričekajte da on dovede svoje do kraja pa onda sudite.
Kako isti tim?
Doveo je 4 igraca po svom izboru, Hasica, Ðurickovica, Andjusica i Julardziju.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 01 dec 2023, 23:48

Herson je napisao/la:
01 dec 2023, 23:41
Rozman je u Sarajevu tek 4 mjeseca, dok je Klafuric u Velezu preko 3 mjeseca. Dajmo i mi Rozmanu vremena kao sto su u Velezu dali Klafuricu pa onda ocekujmo rezultate i konkretne pomake. Ne treba ni spominjati u kako teskim uslovima radi nas trener i sa neuporedivo losijim i jeftinijim igrackim kadrom u odnosu na konkurente.
Apsolutno, nista ne može preko noci. Ljudi previše očekuju, nije realno da Velezu u gostima daš gol ili stvoriš šansu (o bodovima da ne govorim) nakon samo 4 mjeseca i 3 reprezentativne pauze koliko nas vodi Rožman i njegov brojni stručni štab. Sto se prije spustimo na zemlju, to bolje za sve.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 01 dec 2023, 23:51

Lucas je napisao/la:
Mirza Varešanović je u svojih odrađenih 15 utakmica na proljece ove godine osvojio 28 bodova (pobjedio oba mostarska kluba u gostima, zabili im ukupno 8 golova)
Neće to oni prihvatiti...kao ni to da je Mirza imao duplo teže utakmice sa slabijom ekipom u tih 15 utakmica.

Da, Rozman je bolji trener. Da, Rozman treba ostati trener i niko ga ne tjera. Da, treba mu dati vremena...ali se neki napredak do sada morao vidjeti. Nema ga, ne vidi se...a ima bolju ekipu.

I opet ću reći, siguran sam 100% da bi Mirza imao isti broj bodova kao i Rozman...možda i više. Svidjalo se to nekome ili ne.
Ali Mirza nije dugoročno rješenje. On uopće nije rješenje. Poenta je da osim lijepe priče Rozman nije jos uvijek donio ono što se od njega očekuje. A bilo je prostora.
Čekamo proljeće. Tada više nema izgovora i opravdanja.
...
...i da, ne treba zaboraviti loše utakmice protiv Posušja, Igmana gdje smo više sretno nego spretno pobijedili...nije to samo Velez. Nije to samo Borac, GOSK, Sloga..
Kao sto sam rekao 7 bodova od mogućih 15 u posljednih 5 utakmica je malo za ovakvu ekipu i stručni štab...od bodova je samo jos igra bila lošija. Kritika se mora znati i prihvatiti. Vrijeme za kritiku upravo sada i jeste.
Nije to samo jedna utakmica, kako neki žele poturiti priču.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 01 dec 2023, 23:54

Lucas je napisao/la:
03 avg 2023, 10:24
Kakav jeb.eni Rozman, jel ovo neka zaje.bncija :facepalm: :facepalm: :facepalm: Mirza vrati se, sve ti je oprošteno.
:kafa:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 01 dec 2023, 23:57

01 dec 2023, 23:11
bordobijeli je napisao/la:
01 dec 2023, 22:57

Nisu od jucer zajedno ali im fali da se znaju vise u dusu, gdje kome pase lopta, nekog automatizma u napadu. Kad kome guras loptu, taj odsutni momenat.
Vala Dudica smo saburali i cekali, ovdje ne cekamo nista nego vec imamo neke rezultate. Mnogo se podcjenjuju ostale ekipe a to ne volim nikako.
Kad bi neku vremensku liniju gledao bas smo u periodu gdje su normalne da se desavaju ove oscilacije, jedna dobra pa jedna losa tekma.
Pa da i jeste Gvardiola licno preuzeo mislim da do zime to ne bi stigao sve posloziti po zamislima i ne bi se provukao :urnebes:

I da dodam, evo vidite da je city bio trening tekma. Cim se Hamza onako proslavio :urnebes:
Ma naravno da ne moze,svakom treneru treba kontinuitet bar 2 godine . Ljudi previse ocekuju od trenera, koliko je glupo pljuvati Rozmana toliko je glupa i ona prica da kako je Rozman trener da je sve bajno. Sabura i pameti
Citajuci ovo pomislim da je pdf Real Madrida. Znaci 12-13 tiutla lige prvaka, milijarda budzet. Pa bi razumio i nekako. Vise tamo i ublehe treneri prezive nego kod nas.
Pa ljudi mi jos grupe nekog takmicenja ne odigrasmo a puno iscemo.
Pa eno npr jedan manchester united, i oni bi trebali svake godine doslovno sve osvojiti.
Ne bi trebali jer je tom unitedu konkurencija city, arsenal, liverpool, tottenham itd. Ti u ligi imas dva tima sa kojima se trebas potuci, a ostale rutinirati. Da, rutinirati, sa ovakvim ulaganjima i trosenjem ako ne mozemo nesto smisleno napraviti onda moras dobiti na individualni kvalitet. Niko ne tjera rozmana, u afektu svako ce svasta reci ali da ce se kritikovati brate hoce. Sam je rekao da to i ocekuje.
1946-1987

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 02 dec 2023, 00:06

01 dec 2023, 23:42
Amcho1 je napisao/la:
01 dec 2023, 23:07

Ma care moj dobri, Slogin roster i Veležov roster zajedno sa trenerima koliko su dugo zajedno, da se tako dobro poznaju u dušu, da nas tako spičkajuu, da ne ošutamo na gol. Poraz nikad nije bio problem, jer sastavni je dio igre. Bezvoljnost i nezalaganje ne smije biti nikad, ali nikad. Dođe ti 300 navijača u Mostar+ ostali na tribinama da se mrznu i ti ne ošutaš na gol. Pa prijatelju prvi je Rožman rekao da je kritika i pohvala navijača bitna jer za njih se igra fudbal. Šta da kažem za ovo večeras, "nema veze momci bilo je dobro, samo tako nastavite". Niko nikog ne tjera ali večeras smo izgledali kao u doba kada nismo imali plata mjesecima i kada nas je Borac preskako u historijskom preskakanju gdje smo imali 13 bodova prednosti. Ok treba pustiti sistem da se gradi ali isto tako ne treba očekivati od navijača da kada je nešto dobro da kažu da je loše ili kada je nešto loše da kažu da je dobro, a ovo večeras je ispod lošeg. Pozz
Lose veceras, nema sta. Moras naci motiv kad igras za Sarajevo.
Fali nam nesto u sredini. Kao i to da Hasica moze bolje iskoristiti.
Zao mi je sto se ne racuna na Vrancica.
Ja bi probao Buljubasic Vrancic julardzija, pa ako ne ide Hasica u sredinu a Kyeremh na krilo.
Ima dosta opcija. Zavara nas tuzla.
Fali nam malo seljackih manira, agresivnosti, drskosti za ovu nasu ligu. Ne mozes bez toga.
Npr Suljicev nastup u BL, i crveni za 20 minuta i veceras ti moze reci nesto o sudjenju. I taj faktor je 90% nas
Ko nas je god nadigrao, nadigrao nas je jer nam je uzeo sredinu. Ok je uigravati jednu taktiku, ali je potrebno imati kombinaciju, da možeš promijeniti i uraditi transformaciju kada je potrebno i kada ne ide. Igramo sa trojicom u sredini, a od čega niti jedan nije pravi DM. Nismo još na nivou da možemo izgurati 433 taktiku. Vidio si kako je Julardzija ispratio igrača Veleža koji nam je zabio gol i kako generalno loše igra odbranu, a nije ni čudno jer je lik AM. Krila i bekovi loše komuniciraju i jedni druge skoro nikako ne pokrivaju. Više ćemo vidjeti puta krila u odbrani nego što će se bekovi priključiti napadu. Slažem se za Vrančića i isto tako volio bi Hasica na AM da se proba. Zašto ne forsirati više i Alisaha kada smo već Baltu otpisali. Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 02 dec 2023, 00:10

TurkishAirlines je napisao/la:
01 dec 2023, 23:00
Tesko ovde objasniti da nije problem izgubiti utakmicu, nego je problem bezidejnost u igri i ekipa od toliko miliona nije osutala prema golu u drugom poluvremenu.

E sad, vi mozete pricati da je neko iskocio iz rupe, ali to je cinjenica.
Mi u drugom poluvremenu nismo uputili udarac na gol, bar se ne sjecam.
Do godine i kad prodjemo pripreme,kad opet odemo Velezu ima bar 4-5 puta da im opucamo na gol,samo sabura godina proleti za cas,vidjet ce oni onda,lahko je njima em domaci teren em na okupu 6 godina...jedino ako do tad u nasem timu bude jedno 6-7 novih igraca onda jbg poraz nije cudo,treba vremana opet da se uigraju..

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 02 dec 2023, 00:28

Herson je napisao/la:
Rozman je u Sarajevu tek 4 mjeseca, dok je Klafuric u Velezu preko 3 mjeseca. Dajmo i mi Rozmanu vremena kao sto su u Velezu dali Klafuricu pa onda ocekujmo rezultate i konkretne pomake. Ne treba ni spominjati u kako teskim uslovima radi nas trener i sa neuporedivo losijim i jeftinijim igrackim kadrom u odnosu na konkurente.
istrpit se mora,jos mu Klafuric uvalio otpisanog Andjusica, pa sve se okrenulo protiv naseg Rozmana covjek radi u veoma teskim okolnostima.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 dec 2023, 00:53

Sanchez87hz je napisao/la:
02 dec 2023, 00:28
Herson je napisao/la:
istrpit se mora,jos mu Klafuric uvalio otpisanog Andjusica, pa sve se okrenulo protiv naseg Rozmana covjek radi u veoma teskim okolnostima.
Kakvim teskim uslovima odrijesene mu ruke 4 svoja igraca doveli on i Ibricic svoj strucni stab ,a igra nema napredka koliko je ulozeno novca sve nesto na individualni kvalitet

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 02 dec 2023, 00:56

Naravno da će biti turbulentno do zime. Poslije zime se može bolji sud dati, ovo za sad je veoma solidno. Jedini debeli minusi su Sloga i ovo danas. Bilo je još loših partija, ali svakako da vjerujem da ćemo izaći još jači iz ovoga.
Puna podrška Simonu i ostatku ekipe :salut:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 02 dec 2023, 00:58

Glavni problem je što kada protivnicka ekipa dobija bitku na sredini terena, Rozman ne uspijeva da preokrene stvari i uspostavi igru, nego se onda nabija lopta, i ne mozes nista iskreirati u napadu. Tako je bilo svaki put kad nismo imali postene prilike na utakmici.

I nijednom nije uspio uspostaviti kontrolu nakon sto je nemamo od pocetka utakmice.
Dakle ti kod nas vidis odma nakon 15 minuta u kojem smijeru ce da ode utakmica.

I cemu onda uvodjenje danas Renana, Andjusica, Kyeremeha, u trenucima kada nam je problem sto ne mozemo da uspostavimo kontrolu igre?
Hitno je bilo uvesti vrancica ili gurnuti miomira na dmf-a, odnosno sa tom trojkom na sredini da se nesto novo iskombinuje. A ne da mijenjas napadace koji su sterilni upravo zbog tog problema na sredini.

Svidja mi se trka, i brza igra sto se forsira, profesionalan odnos na terenu a ne mahalski, to je ono dobro sto se vidi kod Rozmana. Takticki nista nije pokazao.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 dec 2023, 01:15

Lucas je napisao/la:
Benkara21 je napisao/la:
01 dec 2023, 22:52
Rozmanu ocjena nakon slijedeće polusezone.
Ako zavrsimo treci sa njim na klupi, moci cemo slobodno konstatovati da bi na toj poziciji završili i da je ostao Varešanović ili da ga je Kobac Selimovic nasljedio. Rožman je došao prije skoro 4 mjeseca (+ imao 3 reprezentativne pauze), morao je do sada da naštima ekipu, da jedu loptu i da lete terenom.
To nije poenta,zavrsices isto kao sa Zalizanim al sa Zalizanim ces imat rasulo a sa Rozmanom sistem koji gradis i zdravu podlogu. Meni je svejedno jer sam na pocetku znao da je evropa max,bili 3 ili 4 ili 2 isto mi dodje,sampioni necemo biti jer je to Borac osvojio cim je pocela sezona.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 02 dec 2023, 01:24

mosarajvosa83 je napisao/la:
02 dec 2023, 01:15
Lucas je napisao/la:
Benkara21 je napisao/la:
01 dec 2023, 22:52
Rozmanu ocjena nakon slijedeće polusezone.
Ako zavrsimo treci sa njim na klupi, moci cemo slobodno konstatovati da bi na toj poziciji završili i da je ostao Varešanović ili da ga je Kobac Selimovic nasljedio. Rožman je došao prije skoro 4 mjeseca (+ imao 3 reprezentativne pauze), morao je do sada da naštima ekipu, da jedu loptu i da lete terenom.
To nije poenta,zavrsices isto kao sa Zalizanim al sa Zalizanim ces imat rasulo a sa Rozmanom sistem koji gradis i zdravu podlogu. Meni je svejedno jer sam na pocetku znao da je evropa max,bili 3 ili 4 ili 2 isto mi dodje,sampioni necemo biti jer je to Borac osvojio cim je pocela sezona.
Vala, da smo vidjeli neki specijalni sistem od skupog Rožmana, pa i nismo, al hajd.

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 02 dec 2023, 03:04

pitara je napisao/la:
01 dec 2023, 23:47
Mourinhokilledbarca je napisao/la:
01 dec 2023, 23:01
Mnogi zaboravljaju da je ovo vise-manje onaj isti tim sto je ispao od Torpeda, izgubio od Sloge itd. Rozman je od njih napravio koliko-toliko konkurentne igrače. Pričekajte da on dovede svoje do kraja pa onda sudite.
Kako isti tim?
Doveo je 4 igraca po svom izboru, Hasica, Ðurickovica, Andjusica i Julardziju.
To brate nije ni pola tima. Znaci vise-manje je tim kojeg je zalizana narkomancina unistila.

Nevezano za za tvoj komentar, ne mogu da vjerujem da je ovoliko ljudi jedva cekalo DRUGI Rozmanov kiks i satro tjeraju, nema promjene u igri i slicno. Nevjerovatno mi je totalno. Cast pojedincima koji iznose realne kritike. Niste normalni vi pljuvaci, ne znam sta hocete vise.
1946

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 dec 2023, 03:19

hurem je napisao/la:
01 dec 2023, 23:51
Lucas je napisao/la:
Neće to oni prihvatiti...kao ni to da je Mirza imao duplo teže utakmice sa slabijom ekipom u tih 15 utakmica.

Da, Rozman je bolji trener. Da, Rozman treba ostati trener i niko ga ne tjera. Da, treba mu dati vremena...ali se neki napredak do sada morao vidjeti. Nema ga, ne vidi se...a ima bolju ekipu.

I opet ću reći, siguran sam 100% da bi Mirza imao isti broj bodova kao i Rozman...možda i više. Svidjalo se to nekome ili ne.
Ali Mirza nije dugoročno rješenje. On uopće nije rješenje. Poenta je da osim lijepe priče Rozman nije jos uvijek donio ono što se od njega očekuje. A bilo je prostora.
Čekamo proljeće. Tada više nema izgovora i opravdanja.
...
...i da, ne treba zaboraviti loše utakmice protiv Posušja, Igmana gdje smo više sretno nego spretno pobijedili...nije to samo Velez. Nije to samo Borac, GOSK, Sloga..
Kao sto sam rekao 7 bodova od mogućih 15 u posljednih 5 utakmica je malo za ovakvu ekipu i stručni štab...od bodova je samo jos igra bila lošija. Kritika se mora znati i prihvatiti. Vrijeme za kritiku upravo sada i jeste.
Nije to samo jedna utakmica, kako neki žele poturiti priču.
E ybg ova priča je sad nigdje veze. Kad se odigra loša utakmica, mane se onda traže i kudi se čak i ondje gdje smo pobjedjivali.

Pa ne znam šta ste vi očekivali u Posušju i Konjicu ? Da odemo dole strpamo 3/4 komada za poluvrijeme i završimo posao ?
Odviknite se više tih očekivanja da neko nekog može tek tako lako nabiti u ovoj ligi. Ja se ne sjećam da je ove dvije ekipe iko do te mjere nadigrao... Po meni loše je to razmišljanje da su ostvarene pobjede zbog sreće...pobjedili smo jer smo bili bolji i više smo željeli pobjedu. Zabili smo ono što smo trebali i vozdra.

Mislim ne opravdavam ovu lošu utakmicu večeras, taman posla. Ekipa sa tolikim napadačkim potencijalom da ne pogleda na gol prosječnoj ekipi Veleža, to jeste za analize i kritikie, ali bez pretjerivanja. Ne možemo prije 7 dana biti ekipa za utrku titule, i ekipa na kojoj se vide pomaci pod vodstvom Rožmana, a sedam dana poslije prosjek bh fudbala a Rožman trenerski prosjek.

Poslije Zrinjskog ovdje je bilo svršavanje na sve momke i na Simona, a poslije Goška opet raspad.
Nakon derbija opet delirijum pa onda Sloga Doboj i raspad sistema, tjeranje, Simon ubleha itd itd.

Dajte ljudi malo realnosti... :wtf:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 dec 2023, 03:56

Mi moramo podrzat Rozmana taman i evropu ispusili..

Posusje mi zeljo velez= 7 bodova MINIMUM koje sudija zasiljio za borac..

Takodje jagoda kaze borac je moj klub igracemo sa kadetima..

Danasnja utakmica prvih 25-30 minuta bili smo bolji odoj sudija ocigledna 3 prekrsaja od kojih 2 su bila zazuti a 3ci je bio na ivici, takodje 6-7 faulova ocigledni nije ni svirao nnajbolju sansu koju je velez i napravio u prvom pol je upravo iz nedusudjenog cistog faula na 18 m zanas..

To ubija igrace i psihicki i fizicki..

Netreba sad trazit alibi niti ga trazim ovijem putem ALI OVO SU CINJENICE I OVAJ VELEZ BI IZGUBIO SA 2 razlike da je suljic dobio zuti i cinimi se peco jer to su 2 zuta u roku od 10 minuta razlike a sve u 25 min..

Ovo nisu zuti 70% vec zuti 95%

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 02 dec 2023, 04:45

slika
Yebo majku 😂😂

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Pantelija, Rodman i 85 gostiju.