Lose veceras, nema sta. Moras naci motiv kad igras za Sarajevo.Amcho1 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 23:07Ma care moj dobri, Slogin roster i Veležov roster zajedno sa trenerima koliko su dugo zajedno, da se tako dobro poznaju u dušu, da nas tako spičkajuu, da ne ošutamo na gol. Poraz nikad nije bio problem, jer sastavni je dio igre. Bezvoljnost i nezalaganje ne smije biti nikad, ali nikad. Dođe ti 300 navijača u Mostar+ ostali na tribinama da se mrznu i ti ne ošutaš na gol. Pa prijatelju prvi je Rožman rekao da je kritika i pohvala navijača bitna jer za njih se igra fudbal. Šta da kažem za ovo večeras, "nema veze momci bilo je dobro, samo tako nastavite". Niko nikog ne tjera ali večeras smo izgledali kao u doba kada nismo imali plata mjesecima i kada nas je Borac preskako u historijskom preskakanju gdje smo imali 13 bodova prednosti. Ok treba pustiti sistem da se gradi ali isto tako ne treba očekivati od navijača da kada je nešto dobro da kažu da je loše ili kada je nešto loše da kažu da je dobro, a ovo večeras je ispod lošeg. PozzLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑01 dec 2023, 22:49Cesto sam znao napisati kad je SS preuzeo ekipu. Datum. 3 mjeseca brate.Amcho1 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 21:37
Nije baš da su od jučer zajedno. 11 juniora da ubaciš napravili bi bar jednu izglednu priliku. Nadam se poslije zimskih priprema da će biti bolje, ako ostane ovako ili slično i da je lično Pep Guardiola na klupi glavom i bradom sa ful pratećim kadrom neće se provući, nije ni jedna garnitura pa neće ni ova. Čekamo, a odavno nismo više čekali i saburali ali čekamo. Porazi se praštaju, loša igra bez prilike to je strašno. Pozz
Nisu od jucer zajedno ali im fali da se znaju vise u dusu, gdje kome pase lopta, nekog automatizma u napadu. Kad kome guras loptu, taj odsutni momenat.
Vala Dudica smo saburali i cekali, ovdje ne cekamo nista nego vec imamo neke rezultate. Mnogo se podcjenjuju ostale ekipe a to ne volim nikako.
Kad bi neku vremensku liniju gledao bas smo u periodu gdje su normalne da se desavaju ove oscilacije, jedna dobra pa jedna losa tekma.
I na kraju balade, sudjenje.
Pa da i jeste Gvardiola licno preuzeo mislim da do zime to ne bi stigao sve posloziti po zamislima i ne bi se provukao
I da dodam, evo vidite da je city bio trening tekma. Cim se Hamza onako proslavio![]()
Fali nam nesto u sredini. Kao i to da Hasica moze bolje iskoristiti.
Zao mi je sto se ne racuna na Vrancica.
Ja bi probao Buljubasic Vrancic julardzija, pa ako ne ide Hasica u sredinu a Kyeremh na krilo.
Ima dosta opcija. Zavara nas tuzla.
Fali nam malo seljackih manira, agresivnosti, drskosti za ovu nasu ligu. Ne mozes bez toga.
Npr Suljicev nastup u BL, i crveni za 20 minuta i veceras ti moze reci nesto o sudjenju. I taj faktor je 90% nas