Mogu i ja sad ovdje napisati kako cu sutra do Dubaia da trpam Miu Khalifu.killafrommanilla je napisao/la: ↑02 dec 2023, 12:14To su realni komentari. Nemam sta to komentarisati kad i jest tako, niste se ovdje otkako smo "stali na noge" nikad naigrali nesto fudbala.MortemHz je napisao/la: ↑02 dec 2023, 12:07A šta si uradio kada si vidio komentare pune poštovanja i kako će biti teško, samo izignorisao?killafrommanilla je napisao/la: ↑02 dec 2023, 11:55Cim sam prije utakmice usao na temu FKS i vidio komentare 0:3, 1:4, 1:3, poklon 2 i tako, znao sam da opet nece pogledati na gol jer opet dolaze misleci da su Barcelona. Ne znam na osnovu cega se bahate kad je cinjenica da Amar Beganovic ne moze ispepati 10 a neko im ga je uvalio i to su jos platili za njega. Kyeremeh isto tako, ljudi su na Vi s loptom. Apsolutno nista nemaju da bi bili bahati a uvijek ih zavara ovako utakmica kao protiv TC gdje im Buco Osmanhodzic izadje sa Kobiljarom i Susicem na dva zadnja vezna. To bi iskoristila i drugoligaska ekipa.
Cim dodje do ozbiljnije ekipe, vidi se koliko ima igraca koji su realno tehnicki nepotkovani kao Beganovic i Kyeremeh. I dodaj na to neiskustvo Buljubasica, Catakovicevo boljenje qrca i dobijes utakmicu u kojoj ne pogledas na gol. A i ovdje se vidjelo da ni Rozman nije ni pripremao utakmicu nego je mislio lako cemo, igrat ce se fudbal (kao sto i jest) i mi cemo dobiti na kvalitet. 100% sam siguran da nije ni 5min posvetio Velezu jer da jeste, opalili bi na gol i imali bi jasan plan gdje visak da naprave.
I dalje, Rozman pichka isto kao i Basic. Kralju dodji daj izjavu cestitaj sta glumis majmuna. Niko ti nije kriv sto nisi napada organizovao za 90 minuta. Osim onog pokusaja iz pocetnog udarca kao M City gdje su osvojili punih 6m terena. Smijesno je ono i pokusati protiv iole ozbiljne ekipe.
Naravno da ce mi zaparati vise oci kad vidim 20+ komentara kako cete trpat nekog, uzimat igrace i slicno. Nema tu nista cudno sto sam to primijetio i istaknuo jer je neosnovano.

Pa ne vjerujem da ces o tome napisati ovoliki post.