Nista on nije slagao
Ova sandzacko-siptarska fekalija udarila pjesaka autom
I umjesto da ide u zatvor, fekaija pobjegla u crnu goru i sad mirno u svedskoj zivi
Ode ljeti u svoj alartman na cg obali
Nista on nije slagao
Ma najjača mu je izjava "navijao bi protiv njih pa da nam njihov bod donosi titulu, navijao bi da prime pet komada.". Tad sam shvatio da je totalni bolesnikSedrenikHz je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:30Al ti si mi najdraziii Allaha mi HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
bratu klub ide ka drugoj ligi, al yebo to nek je Sarajevo ne osvojiii, tiii si meni ba IDOOOL SVEGAA MI, daj javi se kad dodjes u Sa, castim te kod Seje Boga mi eto
Sta god da je uradio nije uredu da se poziva na neciju smrt.BordoBBoja je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:34Nista on nije slagao
I umjesto da ide u zatvor, fekaija pobjegla u crnu goru i sad mirno u svedskoj zivi
invincible1921 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:30ljudi primili 4 gola u 7 tekmi kuci a od banjaluckog reala 3 za 20min![]()
A uredu je da on zamalo ubije pjesaka, i pobjegne u drugu drzavuKamaga11 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:36Sta god da je uradio nije uredu da se poziva na neciju smrt.BordoBBoja je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:34Nista on nije slagao
Ma ne bjesnim, nakon toliko poraza se navikneš. Gotova sezona, nema tu više rasprave.HordasOdMalena je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:25Virto, nemoj se ljutiti, ali tačno se vidi po načinu pisanja da bjesniš zbog današnje utakmice. Znam da u tebi sada gori, sve razumijem. Probaj se smiriti, biće ti lakše.Virtu4l je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:20Danas prćija Ismira Mirvića ide na -9 i pored svih sudijskih lakrdija koje su im dosuđene, odnosno nisu dosuđene protiv njih. Najplaćenija skupina amatera u istoriji lige, zajedno sa najplaćenijom trenerskom prevarom u istoriji lige.
Da su samo dva penala dosuđena protiv njih, recimo Veležu i Igmanu, danas bi bili na -15. Neka se zahvale Ismirovom drugaru Vici što im je ublažio bruku.
Hahahhaha od -1 do -13 za samo jedno kolo
A rekao je da ne gleda hahahahhah
Prizva mi smrt čitavoj rodbini i onda kaže da sam morbidan i da nije u redu da se priziva nečija smrt.Kamaga11 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:36Sta god da je uradio nije uredu da se poziva na neciju smrt.BordoBBoja je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:34Nista on nije slagao
A nije ti lako, bas se vidi da ni ti ovo ne volis, a sad sto branis je cisto jer je tvoje. Da sad ovo radi neko drugi, bio bi najglasniji
Taj Real iz BL nebi bio 5-ti na tabeli da nisu sve kuci igrali i da se nije desila najveca lakrdija i kriminal od kad postoji fudbal. Od nas su trebali zijaniti prvu a ni drugu nas nisu mogli dobiti,eto toliko su bolji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.