FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bojkot iduce utakmice ili nek izadju sa juniorima
-
- Kontakt:
Ne znam kako mozes biti siguran da necemo ispasti ove sezone , od svih klubova trenutno igramo najlosiji fudbal ubjedljivo a i bodovno smo vec sad tu da je sve moguce.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ispisnice od kluba da zatraže:
-Drina
-Alison
-Galić
-Rustemović
-Drljo
-Biber
-Turanjanin
Komotno mogu i Mekić, Krpić sa ovim nekakvim pomoćnicima Tranzicije Po Osvojenoj Lopti.
Gospodin glavni trener neka ostane još protiv Veleža.
U slučaju poraza, vozdra.
MRŠ!
-Drina
-Alison
-Galić
-Rustemović
-Drljo
-Biber
-Turanjanin
Komotno mogu i Mekić, Krpić sa ovim nekakvim pomoćnicima Tranzicije Po Osvojenoj Lopti.
MRŠ!
Gospodo draga!
Počela liga 2023/2024 Vlado Jagodić izjavljuje" Čestitam Borcu titulu".
Pored bojca, zrinskog, veleza, i njanjajeva nisi se imao cemu nadati.
Rumeni izjavljuje mladi igraci trebaju dobiti šansu, dovodi Rustema, ne pustaju kobajagi Mekića, Krpića, ostaju sve pokušaji od igraca. Plate im se isplacuju. Zacrtali cilj a ne poštuju ga.
Edin Curic od kako nam je došao na mjesto direktora Omladinske škole UNIŠTIO JE.
Pa zar nije ljepše gledati 20 momaka od 17 do 20 godina da igraju, nego ove takozvane profesionane igrace. Zjanili zjanili. Ovako se necemu nadaš. K...u. se nadaj.
Sve dok su privatni interesi pojedinaca iz uprave iznad kluba
nema nama hajra.
Počela liga 2023/2024 Vlado Jagodić izjavljuje" Čestitam Borcu titulu".
Pored bojca, zrinskog, veleza, i njanjajeva nisi se imao cemu nadati.
Rumeni izjavljuje mladi igraci trebaju dobiti šansu, dovodi Rustema, ne pustaju kobajagi Mekića, Krpića, ostaju sve pokušaji od igraca. Plate im se isplacuju. Zacrtali cilj a ne poštuju ga.
Edin Curic od kako nam je došao na mjesto direktora Omladinske škole UNIŠTIO JE.
Pa zar nije ljepše gledati 20 momaka od 17 do 20 godina da igraju, nego ove takozvane profesionane igrace. Zjanili zjanili. Ovako se necemu nadaš. K...u. se nadaj.
Sve dok su privatni interesi pojedinaca iz uprave iznad kluba
nema nama hajra.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Uhljupi, i džaba ste skupi!
MRŠ!
MRŠ!
Velež ćenam tricu ladno strpatAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:40Ispisnice od kluba da zatraže:
-Drina
-Alison
-Galić
-Rustemović
-Drljo
-Biber
-Turanjanin
MRŠ!
Pa bar valjda ne bi vise bilo "struja" oko kluba. Dosli bi valjda neki koji hoce radit i pokusat odvest Zelju gdje mu je mjesto. Ovako ne ide, sta sad trebamo poslat molbu Velezu da nam uvali samo 2 komada eventualno 3. Pa kasnije pitarima i tako redom.
Vidis ti kako oni stoje na terenu, na sta ovo lici.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ne kazem da je uredu da im se psuje ali jarane moj ne moze me niko uvjerit da je njima ovakvima stalo. I kako onda da im ne kazes nista, kad ih nije stid kako drugacije da komunicira covjek sa njima.
Ako im je stalo pa su ovoliko losi pa i nekako ali ne moze me niko nakon svega uvjerit da je njima stalo, jer to ni karaktera nema.
Ako im je stalo pa su ovoliko losi pa i nekako ali ne moze me niko nakon svega uvjerit da je njima stalo, jer to ni karaktera nema.
-
- Kontakt:
Ovo danas je bila samo kulminacija horora koji gledamo od one utakmice s Borcem na Grbavici. Kroz svasta smo prosli kao klub, bili u 10 puta gorem stanju nego danas, imali puno slabije ekipe nego je ova danasnja, ali nikad nismo u ovolikoj mjeri bili ponizavani iz kola u kolo. Da je samo privesti nekako polusezonu kraju, bez da nas jedan od protivnika nakanta i obori neki rekord, sto je vrlo moguce u ovom ludilu.
1921
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Onda nek Alispahić preuzme ekipu.bablaz1 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 17:06Velež ćenam tricu ladno strpatAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:40Ispisnice od kluba da zatraže:
-Drina
-Alison
-Galić
-Rustemović
-Drljo
-Biber
-Turanjanin
MRŠ!
Gore navedeni nek se fataju noge, pozicije popunit juniorima ili mladim igračima iz lijepe nam BiH.
Evo trener najavljuje velike promjene u ekipi u zimskoj pauzi.
– Nalazimo se u teškoj situaciji za koju smo odgovorni svi zajedno, ja kao šef stručnog štaba, ali i ekipa. Nema opravdanja ni za koga. Izvinjavamo se našim navijačima zbog načina na koji smo igrali danas. Trebamo se svi suočiti sa realnošću, i čekati pauzu kada će se napraviti veliki rezovi u ekipi, kazao je Al-Tuwaijri.
– Nalazimo se u teškoj situaciji za koju smo odgovorni svi zajedno, ja kao šef stručnog štaba, ali i ekipa. Nema opravdanja ni za koga. Izvinjavamo se našim navijačima zbog načina na koji smo igrali danas. Trebamo se svi suočiti sa realnošću, i čekati pauzu kada će se napraviti veliki rezovi u ekipi, kazao je Al-Tuwaijri.
A kao igrace zanima ako kupimo kartu i izadjemo? Svi na Grbavicu zbog Želje zbog Manijaka koji slave rodjendan!
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Znas li sta se desilo nakon tekme protiv Borca na Grbavici ? Podjela premija za Europu. Sta je ovaj dobio ovoliko, ja toliko, pukla atmosfera ko kokica + losa selekcija + Hidic kondicioni + politika stednje kod dovodjenja igraca + Basic koji nije reagovao na vrijeme nego aminovao dovodjenje levata + katastrofalna veza + jos nas sudije hinjski jebu skoro svaku tekmu ko zadnje levate i nema vise vracanja cak i kada hoces da se vratis. Prva sansa protivnika udje u gol, tebi ne ulazi nista i **** se tamo.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 dec 2023, 17:16Ovo danas je bila samo kulminacija horora koji gledamo od one utakmice s Borcem na Grbavici. Kroz svasta smo prosli kao klub, bili u 10 puta gorem stanju nego danas, imali puno slabije ekipe nego je ova danasnja, ali nikad nismo u ovolikoj mjeri bili ponizavani iz kola u kolo. Da je samo privesti nekako polusezonu kraju, bez da nas jedan od protivnika nakanta i obori neki rekord, sto je vrlo moguce u ovom ludilu.
Inace nisam za tjeranje igraca ali ovo se mora prerezati i to na nacin da ih otjeramo barem 15. Barem 15.
Ove debile ako ostavimo ispadamo iz lige ko fisek.
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 02 dec 2023, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nece da igraju. Pitanje je samo zasto nece. Nemoguce je igrati ovako lose sve da kadeti igraju. Nike do trenera, nije ni do kvaliteta ekipe. Nece iz nekog razloga.
Pročepit će negdje.
De mi samo objasni ovo "basic aminovao dovodjenje igraca". Nije majke mi da sam ja neki njegov advokat ili zaljubljenik pu pu pu ali me zanima.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 dec 2023, 17:46Znas li sta se desilo nakon tekme protiv Borca na Grbavici ? Podjela premija za Europu. Sta je ovaj dobio ovoliko, ja toliko, pukla atmosfera ko kokica + losa selekcija + Hidic kondicioni + politika stednje kod dovodjenja igraca + Basic koji nije reagovao na vrijeme nego aminovao dovodjenje levata + katastrofalna veza + jos nas sudije hinjski jebu ko zadnje levate i nema vise vracanja cak i kada hoces da se vratis. Prva sansa protivnika udje u gol, tebi ne ulazi nista i **** se tamo.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 dec 2023, 17:16Ovo danas je bila samo kulminacija horora koji gledamo od one utakmice s Borcem na Grbavici. Kroz svasta smo prosli kao klub, bili u 10 puta gorem stanju nego danas, imali puno slabije ekipe nego je ova danasnja, ali nikad nismo u ovolikoj mjeri bili ponizavani iz kola u kolo. Da je samo privesti nekako polusezonu kraju, bez da nas jedan od protivnika nakanta i obori neki rekord, sto je vrlo moguce u ovom ludilu.
Inace nisam za tjeranje igraca ali ovo se mora prerezati i to na nacin da ih otjeramo barem 15. Barem 15.
Ti mislis njemu bio ponudjen Hasic al on rekao ne daj mi Alisona. Ponudjen mu Dado on jok hocu Bibera.
Mozes mislit izmedju cega je birao kad je morao pristat na ovo. Ja sam mozda lud ali sam ubjedjen da imamo daleko kvalitetniju ekipu, na papiru nego sto to rezultati govore.
Sta je problem, do koga je ili do cega je e to neko treba rjesavat.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Samo radi ovog bi ga istrpio do februara..ne bi li im svima leđa vidio.VeteranSA je napisao/la: ↑02 dec 2023, 17:24Evo trener najavljuje velike promjene u ekipi u zimskoj pauzi.
A poslije nek' se sam čupa za svoju poziciju, nadam se sa potpuno drugačijim igračkim kadrom.
-
- Kontakt:
Na gostovanju smo dali gol Zrinjskom i dva Borcu. U ostalih sest utakmica mi nismo imali ukupno tri sanse. Nemoguce je biti toliko los. Kuci imamo omjer 6-1-1, a na strani 0-0-8. Nece da igraju na gostovanjima.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Fora je da kao trener znas znas koji profil igraca ti treba da bi mogao da implementiras svoj sistem, ako me razumijes sta hocu da kazem. Jesul Biber, Alison, Turanjanin prosli probe ? Jesu. Kako, zivota ti ? Kako se mozes dovesti u situaciju da udjes sa ovakvim sporim i tromim veznim redom u sezonu ? Koje igrace je Basic doveo, koga je iskopao a da ce mu odgovarati. Jedino Mulalica koji je kiks golman. Ta selekcija mu je posao, ****. Jesmol nespremni, jesmo, to je opet do Basica i Hidica. Imamo li uigrane akcije, nemamo. Pet formacija, a nista uigrali nismo. Jesul se neki bunili, jesu. Morao si ih eleminisati na vrijeme jer ti je to posao.godrina je napisao/la: ↑02 dec 2023, 17:50De mi samo objasni ovo "basic aminovao dovodjenje igraca". Nije majke mi da sam ja neki njegov advokat ili zaljubljenik pu pu pu ali me zanima.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 dec 2023, 17:46Znas li sta se desilo nakon tekme protiv Borca na Grbavici ? Podjela premija za Europu. Sta je ovaj dobio ovoliko, ja toliko, pukla atmosfera ko kokica + losa selekcija + Hidic kondicioni + politika stednje kod dovodjenja igraca + Basic koji nije reagovao na vrijeme nego aminovao dovodjenje levata + katastrofalna veza + jos nas sudije hinjski jebu ko zadnje levate i nema vise vracanja cak i kada hoces da se vratis. Prva sansa protivnika udje u gol, tebi ne ulazi nista i **** se tamo.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 dec 2023, 17:16Ovo danas je bila samo kulminacija horora koji gledamo od one utakmice s Borcem na Grbavici. Kroz svasta smo prosli kao klub, bili u 10 puta gorem stanju nego danas, imali puno slabije ekipe nego je ova danasnja, ali nikad nismo u ovolikoj mjeri bili ponizavani iz kola u kolo. Da je samo privesti nekako polusezonu kraju, bez da nas jedan od protivnika nakanta i obori neki rekord, sto je vrlo moguce u ovom ludilu.
Ti mislis njemu bio ponudjen Hasic al on rekao ne daj mi Alisona. Ponudjen mu Dado on jok hocu Bibera.
Mozes mislit izmedju cega je birao kad je morao pristat na ovo. Ja sam mozda lud ali sam ubjedjen da imamo daleko kvalitetniju ekipu, na papiru nego sto to rezultati govore.
I nije samo on kriv, vec sam napisao sta mislim, ovdje samo odgovaram na tvoje pitanje.
Ps. I ovaj Arap mi je vec sumnjiv, nije se proslavio, iskreno.
-
- Kontakt:
Nema selekcije ako klub nece i ne moze da plati igraca. Bekric je doveo sve koji su pristali da dodju.
Pročepit će negdje.
Pa valjda je on kao trener trebao aminovati svakog igrača. OK tražio je bolje, nije dobio, ali zar ga je neko tjerao da prihvati Alisona ili Turanjanina? Bili su na probi, i on je taj koji je rekao da potpišu ugovore. I Biber isto. Da je mangup, mudonja, i trener sa karizmom, odbio bi ova pojačanja, i ako treba napustio poziciju, a ne ostao po svaku cijenu. Rustemovića i Mulalića je on doveo, ove matere aminovao.godrina je napisao/la: ↑02 dec 2023, 17:50De mi samo objasni ovo "basic aminovao dovodjenje igraca". Nije majke mi da sam ja neki njegov advokat ili zaljubljenik pu pu pu ali me zanima.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 dec 2023, 17:46Znas li sta se desilo nakon tekme protiv Borca na Grbavici ? Podjela premija za Europu. Sta je ovaj dobio ovoliko, ja toliko, pukla atmosfera ko kokica + losa selekcija + Hidic kondicioni + politika stednje kod dovodjenja igraca + Basic koji nije reagovao na vrijeme nego aminovao dovodjenje levata + katastrofalna veza + jos nas sudije hinjski jebu ko zadnje levate i nema vise vracanja cak i kada hoces da se vratis. Prva sansa protivnika udje u gol, tebi ne ulazi nista i **** se tamo.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 dec 2023, 17:16Ovo danas je bila samo kulminacija horora koji gledamo od one utakmice s Borcem na Grbavici. Kroz svasta smo prosli kao klub, bili u 10 puta gorem stanju nego danas, imali puno slabije ekipe nego je ova danasnja, ali nikad nismo u ovolikoj mjeri bili ponizavani iz kola u kolo. Da je samo privesti nekako polusezonu kraju, bez da nas jedan od protivnika nakanta i obori neki rekord, sto je vrlo moguce u ovom ludilu.
Slažem sesa @Amidzom 100% ima ovdje krivice i trenera, i sportskog direktora, ali i uprave bogami. Strašne fule sa raspodjelom premija za Europu, mahalanja okolo, skroman budget za pojačanja, zavarani igrom u Europi očekivali da ova ekipa može "nešto". Tu je trener najodgovorniji, jer je pogrešno procjenio jbg.
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Lekqqq1921, Manijakdolopate, Napaceni87, SamoDaKazeem i 47 gostiju.