FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
20%
2. Borbu za Evropu
98
48%
3. Sredinu tabele
38
18%
4. Borbu za opstanak
28
14%

Ukupno glasova: 206

zeljovolimte
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljovolimte » 02 dec 2023, 16:35

Bojkot iduce utakmice ili nek izadju sa juniorima

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 02 dec 2023, 16:37

Ne znam kako mozes biti siguran da necemo ispasti ove sezone , od svih klubova trenutno igramo najlosiji fudbal ubjedljivo a i bodovno smo vec sad tu da je sve moguce.

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 02 dec 2023, 16:40

Ispisnice od kluba da zatraže:
-Drina
-Alison
-Galić
-Rustemović
-Drljo
-Biber
-Turanjanin

Komotno mogu i Mekić, Krpić sa ovim nekakvim pomoćnicima Tranzicije Po Osvojenoj Lopti.

Gospodin glavni trener neka ostane još protiv Veleža.
U slučaju poraza, vozdra.

MRŠ!

Poklopac
Kontakt:

Post Postao/la Poklopac » 02 dec 2023, 16:47

Gospodo draga!
Počela liga 2023/2024 Vlado Jagodić izjavljuje" Čestitam Borcu titulu".
Pored bojca, zrinskog, veleza, i njanjajeva nisi se imao cemu nadati.
Rumeni izjavljuje mladi igraci trebaju dobiti šansu, dovodi Rustema, ne pustaju kobajagi Mekića, Krpića, ostaju sve pokušaji od igraca. Plate im se isplacuju. Zacrtali cilj a ne poštuju ga.
Edin Curic od kako nam je došao na mjesto direktora Omladinske škole UNIŠTIO JE.
Pa zar nije ljepše gledati 20 momaka od 17 do 20 godina da igraju, nego ove takozvane profesionane igrace. Zjanili zjanili. Ovako se necemu nadaš. K...u. se nadaj.
Sve dok su privatni interesi pojedinaca iz uprave iznad kluba
nema nama hajra.

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 02 dec 2023, 16:52

Uhljupi, i džaba ste skupi!

MRŠ!

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 02 dec 2023, 17:06

AjkulaCekicarka je napisao/la:
02 dec 2023, 16:40
-Drina
-Alison
-Galić
-Rustemović
-Drljo
-Biber
-Turanjanin

Komotno mogu i Mekić, Krpić sa ovim nekakvim pomoćnicima Tranzicije Po Osvojenoj Lopti.

MRŠ!
Velež ćenam tricu ladno strpat

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 02 dec 2023, 17:09

Robust je napisao/la:
02 dec 2023, 16:11
godrina je napisao/la:
02 dec 2023, 16:04
Da se hoce prodat taj pomocni, dat pare drzavi Amaru i svim supciima koji se motaju okolo pa da napokon pocnemo igrat fudbal
i da se proda mislis da bi na tome sve stalo samo se okreni oko stadiona vojvoda rovove iskopao oko sjevera da provuce instalacije, naravno nije zakrpao to, zauzeo citav plato na istoku, tu ce mu biti parking kao u svemu klub ga puši golemo
Pa bar valjda ne bi vise bilo "struja" oko kluba. Dosli bi valjda neki koji hoce radit i pokusat odvest Zelju gdje mu je mjesto. Ovako ne ide, sta sad trebamo poslat molbu Velezu da nam uvali samo 2 komada eventualno 3. Pa kasnije pitarima i tako redom.
Vidis ti kako oni stoje na terenu, na sta ovo lici.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 02 dec 2023, 17:11

Ne kazem da je uredu da im se psuje ali jarane moj ne moze me niko uvjerit da je njima ovakvima stalo. I kako onda da im ne kazes nista, kad ih nije stid kako drugacije da komunicira covjek sa njima.

Ako im je stalo pa su ovoliko losi pa i nekako ali ne moze me niko nakon svega uvjerit da je njima stalo, jer to ni karaktera nema.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 02 dec 2023, 17:16

Ovo danas je bila samo kulminacija horora koji gledamo od one utakmice s Borcem na Grbavici. Kroz svasta smo prosli kao klub, bili u 10 puta gorem stanju nego danas, imali puno slabije ekipe nego je ova danasnja, ali nikad nismo u ovolikoj mjeri bili ponizavani iz kola u kolo. Da je samo privesti nekako polusezonu kraju, bez da nas jedan od protivnika nakanta i obori neki rekord, sto je vrlo moguce u ovom ludilu.
1921

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 02 dec 2023, 17:17

bablaz1 je napisao/la:
02 dec 2023, 17:06
AjkulaCekicarka je napisao/la:
02 dec 2023, 16:40
-Drina
-Alison
-Galić
-Rustemović
-Drljo
-Biber
-Turanjanin

MRŠ!
Velež ćenam tricu ladno strpat
Onda nek Alispahić preuzme ekipu.
Gore navedeni nek se fataju noge, pozicije popunit juniorima ili mladim igračima iz lijepe nam BiH.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 02 dec 2023, 17:24

Evo trener najavljuje velike promjene u ekipi u zimskoj pauzi.

– Nalazimo se u teškoj situaciji za koju smo odgovorni svi zajedno, ja kao šef stručnog štaba, ali i ekipa. Nema opravdanja ni za koga. Izvinjavamo se našim navijačima zbog načina na koji smo igrali danas. Trebamo se svi suočiti sa realnošću, i čekati pauzu kada će se napraviti veliki rezovi u ekipi, kazao je Al-Tuwaijri.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 02 dec 2023, 17:29

A kao igrace zanima ako kupimo kartu i izadjemo? Svi na Grbavicu zbog Želje zbog Manijaka koji slave rodjendan!
Fk Željezničar.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 02 dec 2023, 17:46

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
02 dec 2023, 17:16
Ovo danas je bila samo kulminacija horora koji gledamo od one utakmice s Borcem na Grbavici. Kroz svasta smo prosli kao klub, bili u 10 puta gorem stanju nego danas, imali puno slabije ekipe nego je ova danasnja, ali nikad nismo u ovolikoj mjeri bili ponizavani iz kola u kolo. Da je samo privesti nekako polusezonu kraju, bez da nas jedan od protivnika nakanta i obori neki rekord, sto je vrlo moguce u ovom ludilu.
Znas li sta se desilo nakon tekme protiv Borca na Grbavici ? Podjela premija za Europu. Sta je ovaj dobio ovoliko, ja toliko, pukla atmosfera ko kokica + losa selekcija + Hidic kondicioni + politika stednje kod dovodjenja igraca + Basic koji nije reagovao na vrijeme nego aminovao dovodjenje levata + katastrofalna veza + jos nas sudije hinjski jebu skoro svaku tekmu ko zadnje levate i nema vise vracanja cak i kada hoces da se vratis. Prva sansa protivnika udje u gol, tebi ne ulazi nista i **** se tamo.

Inace nisam za tjeranje igraca ali ovo se mora prerezati i to na nacin da ih otjeramo barem 15. Barem 15.

Ove debile ako ostavimo ispadamo iz lige ko fisek.
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 02 dec 2023, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 02 dec 2023, 17:49

Nece da igraju. Pitanje je samo zasto nece. Nemoguce je igrati ovako lose sve da kadeti igraju. Nike do trenera, nije ni do kvaliteta ekipe. Nece iz nekog razloga.
Pročepit će negdje.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 02 dec 2023, 17:50

RatoborniMrmot je napisao/la:
02 dec 2023, 17:46
Znas li sta se desilo nakon tekme protiv Borca na Grbavici ? Podjela premija za Europu. Sta je ovaj dobio ovoliko, ja toliko, pukla atmosfera ko kokica + losa selekcija + Hidic kondicioni + politika stednje kod dovodjenja igraca + Basic koji nije reagovao na vrijeme nego aminovao dovodjenje levata + katastrofalna veza + jos nas sudije hinjski jebu ko zadnje levate i nema vise vracanja cak i kada hoces da se vratis. Prva sansa protivnika udje u gol, tebi ne ulazi nista i **** se tamo.

Inace nisam za tjeranje igraca ali ovo se mora prerezati i to na nacin da ih otjeramo barem 15. Barem 15.

De mi samo objasni ovo "basic aminovao dovodjenje igraca". Nije majke mi da sam ja neki njegov advokat ili zaljubljenik pu pu pu ali me zanima.
Ti mislis njemu bio ponudjen Hasic al on rekao ne daj mi Alisona. Ponudjen mu Dado on jok hocu Bibera.
Mozes mislit izmedju cega je birao kad je morao pristat na ovo. Ja sam mozda lud ali sam ubjedjen da imamo daleko kvalitetniju ekipu, na papiru nego sto to rezultati govore.
Sta je problem, do koga je ili do cega je e to neko treba rjesavat.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 02 dec 2023, 17:51

VeteranSA je napisao/la:
02 dec 2023, 17:24
Evo trener najavljuje velike promjene u ekipi u zimskoj pauzi.

– Nalazimo se u teškoj situaciji za koju smo odgovorni svi zajedno, ja kao šef stručnog štaba, ali i ekipa. Nema opravdanja ni za koga. Izvinjavamo se našim navijačima zbog načina na koji smo igrali danas. Trebamo se svi suočiti sa realnošću, i čekati pauzu kada će se napraviti veliki rezovi u ekipi, kazao je Al-Tuwaijri.
Samo radi ovog bi ga istrpio do februara..ne bi li im svima leđa vidio.
A poslije nek' se sam čupa za svoju poziciju, nadam se sa potpuno drugačijim igračkim kadrom.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 02 dec 2023, 17:54

Na gostovanju smo dali gol Zrinjskom i dva Borcu. U ostalih sest utakmica mi nismo imali ukupno tri sanse. Nemoguce je biti toliko los. Kuci imamo omjer 6-1-1, a na strani 0-0-8. Nece da igraju na gostovanjima.
Pročepit će negdje.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 02 dec 2023, 17:58

godrina je napisao/la:
02 dec 2023, 17:50
Znas li sta se desilo nakon tekme protiv Borca na Grbavici ? Podjela premija za Europu. Sta je ovaj dobio ovoliko, ja toliko, pukla atmosfera ko kokica + losa selekcija + Hidic kondicioni + politika stednje kod dovodjenja igraca + Basic koji nije reagovao na vrijeme nego aminovao dovodjenje levata + katastrofalna veza + jos nas sudije hinjski jebu ko zadnje levate i nema vise vracanja cak i kada hoces da se vratis. Prva sansa protivnika udje u gol, tebi ne ulazi nista i **** se tamo.

De mi samo objasni ovo "basic aminovao dovodjenje igraca". Nije majke mi da sam ja neki njegov advokat ili zaljubljenik pu pu pu ali me zanima.
Ti mislis njemu bio ponudjen Hasic al on rekao ne daj mi Alisona. Ponudjen mu Dado on jok hocu Bibera.
Mozes mislit izmedju cega je birao kad je morao pristat na ovo. Ja sam mozda lud ali sam ubjedjen da imamo daleko kvalitetniju ekipu, na papiru nego sto to rezultati govore.
Fora je da kao trener znas znas koji profil igraca ti treba da bi mogao da implementiras svoj sistem, ako me razumijes sta hocu da kazem. Jesul Biber, Alison, Turanjanin prosli probe ? Jesu. Kako, zivota ti ? Kako se mozes dovesti u situaciju da udjes sa ovakvim sporim i tromim veznim redom u sezonu ? Koje igrace je Basic doveo, koga je iskopao a da ce mu odgovarati. Jedino Mulalica koji je kiks golman. Ta selekcija mu je posao, ****. Jesmol nespremni, jesmo, to je opet do Basica i Hidica. Imamo li uigrane akcije, nemamo. Pet formacija, a nista uigrali nismo. Jesul se neki bunili, jesu. Morao si ih eleminisati na vrijeme jer ti je to posao.

I nije samo on kriv, vec sam napisao sta mislim, ovdje samo odgovaram na tvoje pitanje.

Ps. I ovaj Arap mi je vec sumnjiv, nije se proslavio, iskreno.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 02 dec 2023, 18:02

Nema selekcije ako klub nece i ne moze da plati igraca. Bekric je doveo sve koji su pristali da dodju.
Pročepit će negdje.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 02 dec 2023, 18:03

godrina je napisao/la:
02 dec 2023, 17:50

Pa valjda je on kao trener trebao aminovati svakog igrača. OK tražio je bolje, nije dobio, ali zar ga je neko tjerao da prihvati Alisona ili Turanjanina? Bili su na probi, i on je taj koji je rekao da potpišu ugovore. I Biber isto. Da je mangup, mudonja, i trener sa karizmom, odbio bi ova pojačanja, i ako treba napustio poziciju, a ne ostao po svaku cijenu. Rustemovića i Mulalića je on doveo, ove matere aminovao.
Slažem sesa @Amidzom 100% ima ovdje krivice i trenera, i sportskog direktora, ali i uprave bogami. Strašne fule sa raspodjelom premija za Europu, mahalanja okolo, skroman budget za pojačanja, zavarani igrom u Europi očekivali da ova ekipa može "nešto". Tu je trener najodgovorniji, jer je pogrešno procjenio jbg.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Ferroviere1987 i 33 gosta.