FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
100 gledalaca sljedecu treba da bude i nek se napuše kur.ca svi redom
Ma ovo je neki bojkot igraca
Ne moze mi niko reci da nije tako
Nije ova liga toliko jaka a oni tako losi
Da imas takav pad nakon evrope i da ti u gostima osim Zrnjskom i Borca nisi dao gol na strani eto protiv Igmana po onoj kisi je bilo sansi bruka....ovo ostalo mi nismo na gol pogledali pa da si 6 bodova uzeo sad bi bio u vrhu....
Bojkot neki je kod igraca kad igraju na strani a to ovi navijaci nisu zasluzili
Nadam se da ce biti bolje na zimu
Ali mi je tesko od onakve eufroije i ludila ljetos da smo ovoliko pali u svim segmentima kluba nemam komentar
Da imas takav pad nakon evrope i da ti u gostima osim Zrnjskom i Borca nisi dao gol na strani eto protiv Igmana po onoj kisi je bilo sansi bruka....ovo ostalo mi nismo na gol pogledali pa da si 6 bodova uzeo sad bi bio u vrhu....
Ali mi je tesko od onakve eufroije i ludila ljetos da smo ovoliko pali u svim segmentima kluba nemam komentar
Čekaj, bojkot kada igraju na strani, a nije kod kuće? Znači mali Muftić bojkotuje kod golova, a onda ne bojkotuje kada izvadi 6 mrtvih zicera? Šta će bojkotovat onaj mali Arap? Ili Alison, koji pojma nema gdje se nalazi.1921ljoze je napisao/la: ↑02 dec 2023, 21:40Ma ovo je neki bojkot igraca
Nije ovo bojkot, ovo je kurcobolja. Počelo je od Amoaha, nastavilo se sa Mekićem, Muftićem koji traži papire, Jašarevićem koji misli da je Marcelo, i ko zna još sa kim. Bezobrazluk je ovo veliki od strane igrača. Bašić ih doživio ko jarane, i oni se baš opustili. Povratka iz ove situacije nema, osim odlaska. Na žalost ne može prije polusezone
Evo je bezobrazluk uprave koja je napravila razdor u ekipi. Klošari su dali Boljevicu i Selimovicu cifre dok drugi igraju za tri ipo hiljade. Najveće smetljari koji su ikad vodili klub.
Ko da se klubovi evropskih velikana otimaju za njih, pa oni u dresu Zelje igraju preko qrca i samo da odrade utakmicuvoltron30 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 18:13Po izjavi trenera, zna se zašto neće. Svjesni su da ide čistka i da većina njih ide na zimu. Ovo je samo odrađivanje utakmice reda radi, preko one stvari. Što rezultati i pokazuju.MojaMalenkost je napisao/la: ↑02 dec 2023, 17:49Nece da igraju. Pitanje je samo zasto nece. Nemoguce je igrati ovako lose sve da kadeti igraju. Nike do trenera, nije ni do kvaliteta ekipe. Nece iz nekog razloga.

-
- Kontakt:
A do tada smo igrali top, a ?
Napises post, ja te poklopim ti samo preskocis i nastavis da bacas spinove. Ti si bas dusman iz udzbenika i budala je ko ti bilo sta povjeruje jer samo dusmanluke pises. Sve jasno.
Za ove ostale, ne branim nikoga, debakl smo opsti al je ovaj bolesnik bas, bas dusman. I psihicki bolestan. Da je ovoliko truda ulozio u izucavanje bilo cega bio magistar do sada.
Pacijentu bolesni, nenormalni.
Pa gori si ti sto mu dajes paznju i ozbiljno repliciras na njegove idiotarije. Njega treba samo yebat u ono malo mozga sto ima, bolesnik obicni, nolifer
Vidim da je nesto tokom utakmice pisao o nekom tjeranju, pa me interesuje koga je on kao tastaturas uspio otjerati osim mame kad mu je htjela ocistiti oko kompjutera da ne przni
Vidim da je nesto tokom utakmice pisao o nekom tjeranju, pa me interesuje koga je on kao tastaturas uspio otjerati osim mame kad mu je htjela ocistiti oko kompjutera da ne przni
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
U pravu si, do mene. Degenerika treba ignorisati, al baca bombe neko neupucen ce se upecati. Zato sam replicirao bolesniku.
Molim Vas da li neko zna termin prvog treninga ako moze da postavi .
Hvala
Hvala
Realno, fudbaleri nikada nisu bili poznati po visokom IQ. Šta se njima vrti u glavi to samo oni znaju, ali ovo što nama demonstriraju je odron. Da mi je dočekati dan da nijedan više ne obuče naš dres.let3 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 22:04Ko da se klubovi evropskih velikana otimaju za njih, pa oni u dresu Zelje igraju preko qrca i samo da odrade utakmicuvoltron30 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 18:13Po izjavi trenera, zna se zašto neće. Svjesni su da ide čistka i da većina njih ide na zimu. Ovo je samo odrađivanje utakmice reda radi, preko one stvari. Što rezultati i pokazuju.MojaMalenkost je napisao/la: ↑02 dec 2023, 17:49Nece da igraju. Pitanje je samo zasto nece. Nemoguce je igrati ovako lose sve da kadeti igraju. Nike do trenera, nije ni do kvaliteta ekipe. Nece iz nekog razloga.a zapravo sve go sljam kojeg niko nece.
- ferroviario
- Kontakt:
Nikome to neće smetati od igrača, i bolje će im biti. Jedino tu ispašta klub jer neće imati prihoda.
Možda ne bi bilo loše ući poslat neku poruku i izaći sa tribine, kao što je neko napisao.
-
- Kontakt:
P.zde jedne jel vas stid imalo, jadovi kako zaspite.
Sutrasnja utakmica goska izuzetno vazna za dalji tok prvenstva , pogotovo sto im idemo za 2 kola.
Sutrasnja utakmica goska izuzetno vazna za dalji tok prvenstva , pogotovo sto im idemo za 2 kola.
Ma omanovic nesto adi onaj hulahopka klosar mali ima autizam i 16 godina.
Fk Željezničar.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Uhljupi, naspavali se?
Dajte da se skupimo da donesemo nargile nasim igracima da se mogu dozvati nakon teske noci. Budi human.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Pa ko vodi ovaj klub. Nije klub samo igrači nego puno više od toga. Treba njima budu prihodi ulaznica u minusu inače ih niko nece rastjerat iz kluba. Zamisli s foruma odes da budeš sekretar omladinskog pogona. Reference za takav posao uopće se nemaferroviario je napisao/la: ↑02 dec 2023, 23:27Nikome to neće smetati od igrača, i bolje će im biti. Jedino tu ispašta klub jer neće imati prihoda.
Možda ne bi bilo loše ući poslat neku poruku i izaći sa tribine, kao što je neko napisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.