FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

Galantni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Galantni » 03 dec 2023, 11:08

Puna podrska Morvicu, Rozmanu i ekipi. Nemojte biti debili i brzopleti. Ova ekipa zasluzuje apsolutnu podrsku u svemu. Ovo je najjaca poslijeratna ekipa. Dovodimo igrace o koji nismo mogli ni sanjati. Rozman ce ovo za godinu posloziti do maximuma. Samo jako. I titula uopste nije nemoguca. Zrinjski je jedini konkurent. Borac ce pasti kad tad zapamtite

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 03 dec 2023, 11:13

Galantni je napisao/la:
03 dec 2023, 11:08
Puna podrska Morvicu, Rozmanu i ekipi. Nemojte biti debili i brzopleti. Ova ekipa zasluzuje apsolutnu podrsku u svemu. Ovo je najjaca poslijeratna ekipa. Dovodimo igrace o koji nismo mogli ni sanjati. Rozman ce ovo za godinu posloziti do maximuma. Samo jako. I titula uopste nije nemoguca. Zrinjski je jedini konkurent. Borac ce pasti kad tad zapamtite
Borac moze pasti samo ako padne politika u izbornoj godini. Znaci da je jedino moguce da padnu u ovoj pauzi i to na nacin da se sredstva namijenjena njima preusmjere u druge stvari, a onda im se moze desiti ono sto je nama kada smo prokockali plus 11. Drugacije se nece desiti njihov pad. I to ne samo ove godine, nego i svake naredne dok je Vico Zeljkovic na celu Saveza, a kadrovi SNSD-a na celu Borca.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 03 dec 2023, 11:24

Ova sezona jedna od najneregularnih ovdje ne samo da sudije stimaju borcu nego i klubovi iz rs im daju pobjede
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 03 dec 2023, 11:30

Ne možeš oba puta izgubiti od Sloge i svu krivicu "svaliti" na ligu i sudije, eto da smo te dvije utakmice dobili ne bi bilo -9
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 03 dec 2023, 11:39

Napapijri je napisao/la:
03 dec 2023, 11:13
Galantni je napisao/la:
Borac moze pasti samo ako padne politika u izbornoj godini. Znaci da je jedino moguce da padnu u ovoj pauzi i to na nacin da se sredstva namijenjena njima preusmjere u druge stvari, a onda im se moze desiti ono sto je nama kada smo prokockali plus 11. Drugacije se nece desiti njihov pad. I to ne samo ove godine, nego i svake naredne dok je Vico Zeljkovic na celu Saveza, a kadrovi SNSD-a na celu Borca.
Moze past politika medjutim Vico im je davao pozajmice lafo tj savez.

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 03 dec 2023, 11:48

Galantni je napisao/la:
:nene:

2014/15
2018/19
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 03 dec 2023, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 03 dec 2023, 12:04

Zašto ciljate na titulu? Svima je jasno nakon dolaska Rožmana da titula nije cilj, a sve je to bilo daleko jasnije nakon prvih utakmica pod njegovom palicom, i kad je se uvidjelo da igrači nisu bili sprmeni za više od poluvremena da igraju kako treba. Smanjite malo doživljaj ljudi dragi idemo Europu izboriti i kup pokušati uzeti pa onda vidjeti šta i kako dalje.

A kad smo kod bodova, nikom nam nije kriv što je Renan pogodio stativu u BL, što Avramovski promaši gol protiv Širokog, što Šahinović primi gol kroz ruke protiv Borca.
Kako smo ušli u sezonu i kad sam vidio da igrači jedva dišu nakon 40. minute ja sam prezadovoljan. Rožman nije mađioničar pa da sve greške koje su nastale tokom priprema ispravi tako što će čarobnim štapićem mahnuti i one će nastati.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 03 dec 2023, 12:13

Nek se dobiju ove dvije do kraja kako znaju i umiju samo da ostane jednocifrena razlika,pojačati se jako i na vrijeme da svaki igrač prodje pripreme sa Rožmanom onda na zimu imamo raspored gdje sve 4 možemo i moramo dobiti a oni imaju Velež i Zrinju u gostima i onda u trećem krugu nek sve gori

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 03 dec 2023, 12:32

joker90 je napisao/la:
03 dec 2023, 11:03
Jedan sut u okvir gola, malo naaaam za sricu triiiiba...
Dobro je to buraz, iducu cemo opaliti barem jedan šut u okvir.

Ne boli toliko poraz koliko bezidjenost ova. Pa izgube Barca, Real, City od slabijih klubova ali to je zato sto se ispromasivaju ko ludi, a ovi im nekako opale jednom na gol i pogode. Pa okej kazes nisi imao srece yebat ga.
Ali ovo kod nas ne izgleda obecavajuce.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 03 dec 2023, 12:51

Gdje Velez iskopa ove bekove yebli sebe
Orec,22 godine,3 asistencije,pratim ga od pocetka sezone svaku utakmicu prekuca.Najbolji desni bek lige u ovom momentu.Kazu igra za 3000 maraka :D
Sturm,1 gol 4 asistencija isto brutalan igrac

Obojici ugovor do kraja sezone vazi pa eto nek se malo baci oko posto nam bekovi osciliraju sa formom,toplo hladno sto bi se reklo.Mulalic po meni bezveze zapostavljen.Obecavao je puno prosle sezone.
Nikad im Musu necu prezaliti...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 03 dec 2023, 13:05

Pa Beganovic ti do sada ima 4 asistencije.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 03 dec 2023, 13:12

H8Z7 je napisao/la:
03 dec 2023, 12:04
Zašto ciljate na titulu? Svima je jasno nakon dolaska Rožmana da titula nije cilj, a sve je to bilo daleko jasnije nakon prvih utakmica pod njegovom palicom, i kad je se uvidjelo da igrači nisu bili sprmeni za više od poluvremena da igraju kako treba. Smanjite malo doživljaj ljudi dragi idemo Europu izboriti i kup pokušati uzeti pa onda vidjeti šta i kako dalje.

A kad smo kod bodova, nikom nam nije kriv što je Renan pogodio stativu u BL, što Avramovski promaši gol protiv Širokog, što Šahinović primi gol kroz ruke protiv Borca.
Kako smo ušli u sezonu i kad sam vidio da igrači jedva dišu nakon 40. minute ja sam prezadovoljan. Rožman nije mađioničar pa da sve greške koje su nastale tokom priprema ispravi tako što će čarobnim štapićem mahnuti i one će nastati.
ja licno ne ciljam i ne vidim nacin kako doci do titule ove sezone a reko sam prije i zasto
"Planovi za nastavak sezone su da budemo prvi i u prvenstvu i u Kupu BiH. Bilo bi lažno skromno da kažemo kako ne želimo biti prvaci. Dojam o klubu je i više nego dobar, ovdje sam naišao na uslove puno bolje nego sam očekivao. Svi su me dobro primili i super se osjećam u Sarajevu", završio je Hasić.
10.11

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 03 dec 2023, 13:27

Rozman i Ibricic ce na zimu prekriziti minimalno 6 igraca, plus 2 igraca koji ce otici za novac. Znaci bar 8 igraca odlazi. Uglavnom dizelasi i buntovnici jer nisu navikli na sistem i disciplinu.
Kad bi uboli sa pojacanjima, i uigrali se za Evropu...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 03 dec 2023, 14:17

Bosniak10 je napisao/la:
03 dec 2023, 11:48
Galantni je napisao/la:
:nene:

2014/15
2018/19
Tebra, ne mozes mi reci da su Krste, Dulja, Hebib ili ne znam ti ko, bolji od Oliveire, Hasica, Catakovica, Pene itd. Ova cetvorica igraca su karibal za lige petice, vjeruj mi i ja ne znam otkud oni kod nas. Mirvic je napravio ono sto smo mi sanjali godinama. Nekad ni za iste stucne nismo imali i Zijad Blekic nam je po sjeveru prosipao suplji kako smo bolji od komsija. Mi smo najorganizovaniji klub u BiH i klub koji ima AKADMIJU i klub koji je na zdravim nogama. Ovo sto mi trenutno imamo je sistem i taj sistem ce donijeti rezultate za godinu dvije. Preko noci ne moze nista, ali garantujem grupnu fazu u roku od dvije godine i stadion u roku 5 godina..Sretno nam

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 03 dec 2023, 14:46

Tesko je praviti takva poredjenja.

Individualno u ovoj ekipi ima vrhunskih igraca koji su daleko iznad ove lige, tipa Renan. Siguran sam da bi on mogao igrati i to bas igrati i trpati u Poljskoj, Belgiji, Holandiji. Vjerovatno i u donjem dijelu liga 5 bi imao mjesta.

Oduvijek je primarni problem s "ovom" ekipom losa selekcija i manjak balansa. Ne mozes na jednoj poziciji imati 3 igraca koji su top klasa, na drugoj samo jednog koji je za federalne. To smo imali jer je Mirva dovodio bez ikakvog plana i logike, da budemo posteni. Polako se to rasciscava sad i siguran sam da ce na zimu vise njih otici, a doci neki drugi, pa ce sve bolje izgledati kad Rozman i Ibricic nadju rjesenja.

Ovo jeste sigurno najskuplja nasa ekipa ikad, mozda najbolja individualno kad bi gledao odredjene igrace. Ali ekipu kao ekipu ne mozes tako mjeriti. Treba to uklopiti, mora postojati hemija, automatizmi, uigranost, balans. Neke druge nase ekipe sa dosta slabijim igracima bi ovu nasu ekipu dobile glat.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 dec 2023, 14:52

Puno bitnije bi bilo da se ubace u savez ljudi koji će raditi za dobrobit fudbala. Džaba je ulagati u ekipu i plaćati masno ako im drugi vežu noge i nedaju igrati, to ubija svakog igrača u mozak. :puke:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 dec 2023, 15:01

svi ovi koji govore kako se ne moze biti prvak jer je vico sve poklopio bi sutra precutali da Klub kupi titulu, jos bi se rugali kako nam se moze.
kad trener i ekipa pristupe svakoj utakmici profesionalno i sa 100%, mozemo se nadati borbi za titulu, bez obzira na vicu i poklapanje. do tada, samo izgovori...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 03 dec 2023, 15:09

Borac je na +9 trenutno a do pauze bice vjerovatno +12 jer čisto sumnjam da nećemo izgubiti od Zrinjskog,tako da od titule nema ništa bito je izboriti evropu ja nekako brate vjerujem Rožmanu pustiti čovjeka da radi a od slj.sezone aBd napasti na titulu

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 03 dec 2023, 16:00

Dosta smo mi bodova zijanili i svojom krivicom, Borac kuci, GOSK i Sloga u dvije utakmice. Sta da se radi, idemo igrati do kraja, niko nece zamjeriti ako se ostane bez titule. Na proljece, nakon priprema, mozemo dati sud o treneru i ekipi.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

moreno123
Kontakt:

Post Postao/la moreno123 » 03 dec 2023, 16:13

Kako je Radovic ogranicen igrac, znaci momak dobije loptu na stranu i odmah centrira. Pa ne moze na silu sve.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 33 gosta.