RŠD Velež Mostar

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 03 dec 2023, 09:37

Kako se Mateo Politano 🇬🇪 radovao nakon utakmice protiv Sarajeva najvjerovatnije da ce na kraju sezone jedine trampe biti Mateo vamo a Andjusic tamo. Svaka cast Nemanji ali nije njega Klaf bezveze otpisao. Ne moze u presingu igrati sedam minuta a one ga neznalice kod pitara objerucke besplatnog prihvatili :D

Treba im dati Domica Bajrica i jos malo para za Gulija. Prevarit im onog njihovog predsjednika sto ga je Sejo Brajlovic gledanjem u fildzan lozio za ishod finala kupa :mrgreen:

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 03 dec 2023, 09:45

CampobelloDiMazara je napisao/la:
03 dec 2023, 09:37
Kako se Mateo Politano 🇬🇪 radovao nakon utakmice protiv Sarajeva najvjerovatnije da ce na kraju sezone jedine trampe biti Mateo vamo a Andjusic tamo. Svaka cast Nemanji ali nije njega Klaf bezveze otpisao. Ne moze u presingu igrati sedam minuta a one ga neznalice kod pitara objerucke besplatnog prihvatili :D

Treba im dati Domica Bajrica i jos malo para za Gulija. Prevarit im onog njihovog predsjednika sto ga je Sejo Brajlovic gledanjem u fildzan lozio za ishod finala kupa :mrgreen:
Sarajlije postadose nasa filijala :rol:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 03 dec 2023, 10:03

Hare ce se vratiti na kraju karijere :opaopa:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 03 dec 2023, 10:06

ljevak je napisao/la:
03 dec 2023, 10:03
:rol: :rol: Hoće li u suzama kako je i otišao.Sad ja kontam one suze,i ja bih plakao da sa 11 milja svaki mjesec dođem na 3 svako 3 mjeseca.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 03 dec 2023, 10:09

ljevak je napisao/la:
03 dec 2023, 10:03
Moze ali na tribine da malo Mostarca glumi, jos smo sad unaprijedili ove slike s utakmica, rijesit cemo dvije-tri za instagrama :mrgreen:

Taj momak nema radnu etiku, ono sto je odigrao protiv AEKa ce spominjati do kraja karijere. Ne voli trenirati, ne voli biti spreman, pripreme redovno sjecka nekim sitnim povredama itd itd. Uglavnom, sad je shvatio koliko je njemu Velez dao i koliko mu je odgovarao, a koliko zapravo on vrijedi sa svojim radom i zalaganjem. A vrijedi neredovne plate u Zelji.

A ono sto mi je najdraze, poslije svega, je sto ni u tom Zelji nece ostati jer ima ugovor samo do maja. Famos vreba priliku
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 03 dec 2023, 10:27

Leta Mirvic za Keveljom ko mis za sirom,kad sam govorio bio i rekao da svjesni niste ko je Kevelj i da sa njim nema zajebancije,sto se tice biznisa nema ga jaceg trenutno na ovim prostorima,pa ja znam kad mu je ovcina rekao uzet cu sve pare od ugovora na glavu cu vas baciti,a on njemu sine koliko ja milona imam nemas ti toliko carapa u kuci a sprcit cu te samo tako,privatno sam sa njim dobar i znam koliko voli Velez i koliko se zadao u sve ovo,da njega nije bilo suspenzija stadiona bi bila 8 utakmica,slomio je beusa sa vezama i lobiranjem

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 03 dec 2023, 10:54

mobih je napisao/la:
02 dec 2023, 23:46
eno nam na pitarskom pdf vec odvode hadzikica i oreca :tralala:
Shizopitari, pusti to.

Što se tiče Ovčine, pustimo i njega, završena priča, hvala mu na svemu što nam je dao i to je to, idemo dalje. Nema potrebe za hejtom, toliko loš nije bio.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

mobih
Kontakt:

Post Postao/la mobih » 03 dec 2023, 10:57

1922VFC1981 je napisao/la:
03 dec 2023, 00:55
mobih je napisao/la:
Velez nije ni hadzikic ni orec..
Nisu, daleko od toga... ono sto ide na zivce, jeste cinjenica da su pitari, pa i strumfovi, navikli da iz Veleza zagrabe sta im se prohtije... da se mene pita, kao sto se ne pita, niko iz Veleza vise ne bi otisao za Sarajevo ako ga se ikako moze sprijeciti, osim naravno, ako, na primjer za ovu dvojicu ne izvale jedno milion eura...

minimalist
Kontakt:

Post Postao/la minimalist » 03 dec 2023, 11:22

Mi smo sami krivi što smo Ovčinu dizali u nebesa i uvjerili ga da je igračina. Od 7 sezona u Veležu ima dvije dobre, a dugo je i grijao klupu. Ima brzinu i zna probit po strani ali daleko je to od kvalitetnog igrača, pogotovo za tu platu koju je imao, to je sramota ko god mu je dao. Sad je bar očito kad gledamo Oreča kolika je tu razlika u kvaliteti.

A hvala onome ko je izbrisao onaj patetični oproštajni video, ne bi da je Duško Bajević lično. Čuj volio bi se vratit, ko da u Real ide pa eto vratit će se jednog dana. A mi moramo prestat dizat seoske igrače koji mogu igrati na 6 pozicija a ni na jednoj nisu kvalitetni.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 03 dec 2023, 13:43

SVI NA GRBAVICU !

Haskić
Šuljić - Puce - Guliashvili
D. Halilović - Vehabović
Šturm - Oliveira - Hrkać - Oreč
Hadžikić
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Makso

Post Postao/la Makso » 03 dec 2023, 13:58

StarmoCity je napisao/la:
03 dec 2023, 02:08
1922VFC1981 je napisao/la:
03 dec 2023, 00:55
mobih je napisao/la:
Velez nije ni hadzikic ni orec..
100% i to vec dokazano kroz razne bivse igrace tipa kad nas je Mujezinovic pa Ovcina napustili u ovo novije vrijeme. Pola grada plakalo za njima i na kraju dodju 5 puta bolji na njihove pozicije.

Mujezinovic propao i nestao i ne znam ni gdje igra vise a evo i ovcinu iz zelje tjeraju u famos.
Gdje se sjeti Mujezinovića. Šta se desilo sa njim, igra li još?

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 03 dec 2023, 14:49

Kaže mi lik, onaj Lohan jede loptu, zalutao u RS ligu, sve što je Velež Nevesinje uradio kazu sve njegovim zaslugama i vraća ga Velež sad na zimu u Mostar. Zna li neko nešto više o tome?

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 03 dec 2023, 14:56

1981ultra je napisao/la:
03 dec 2023, 14:49
Kaže mi lik, onaj Lohan jede loptu, zalutao u RS ligu, sve što je Velež Nevesinje uradio kazu sve njegovim zaslugama i vraća ga Velež sad na zimu u Mostar. Zna li neko nešto više o tome?
Gledao sam ih tri puta ove sezone,a gledao sam ga i na Kupresu.On je otišao na posudbu samo zbog Oreskevicha jer je Feja procijenio da će mu on i Rafa više trebati.
Sad mu se otvorilo mjesto da se vrati i to je to.
Protiv Radnika je preorao teren, nema gdje ga nema,sve kreće od njega,svaki napad.
Jedan od najlaganijih igrača lige bi mogao biti što bi rekli Željovci :rol:
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 03 dec 2023, 15:02

Espiritosanto je napisao/la:
03 dec 2023, 14:56
1981ultra je napisao/la:
Gledao sam ih tri puta ove sezone,a gledao sam ga i na Kupresu.On je otišao na posudbu samo zbog Oreskevicha jer je Feja procijenio da će mu on i Rafa više trebati.
Protiv Radnika je preorao teren, nema gdje ga nema,sve kreće od njega,svaki napad.
Ma ja Fejine procjene haha

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 03 dec 2023, 15:05

1981ultra je napisao/la:
03 dec 2023, 15:02
Espiritosanto je napisao/la:
03 dec 2023, 14:56
1981ultra je napisao/la:
Ma ja Fejine procjene haha
Od onog drugog nema ništa al hajde nije skup a i mali Abaza je standardan, zabio je čak i jedan gol iz slobodnjaka.
Vidim da i Sijamiju fino ide gledao sam i njega dva puta ove sezone.Jedino za Drinu ne znam kako igra, poprilično je standardan al ga stvarno nisam gledao zadnje dvije godine nikako.

crveniratnik
Kontakt:

Post Postao/la crveniratnik » 03 dec 2023, 15:50

Lohan je odličan igrač. Na pripremama kod Feje, 1-2 utakmice (ne znam tacno koliko je igrao) bio je motor ekipe Veleža i glavni ofanzivni vezni igrač. Feja ga čak forsirao, i svaki napad gradio preko njega. Mene momak oduševio sa prodorima naprijed. Šta se se desi poslije, ko će znati, završi u Nevesinju.

Sigurno igrač sa mnogo potencijala i nije ništa slabiji od Kadrića i još nekih, najblaže rečeno. Priključiti ga prvom timu čim prije da se razvija.
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 03 dec 2023, 16:01

crveniratnik je napisao/la:
03 dec 2023, 15:50
Lohan je odličan igrač. Na pripremama kod Feje, 1-2 utakmice (ne znam tacno koliko je igrao) bio je motor ekipe Veleža i glavni ofanzivni vezni igrač. Feja ga čak forsirao, i svaki napad gradio preko njega. Mene momak oduševio sa prodorima naprijed. Šta se se desi poslije, ko će znati, završi u Nevesinju.

Sigurno igrač sa mnogo potencijala i nije ništa slabiji od Kadrića i još nekih, najblaže rečeno. Priključiti ga prvom timu čim prije da se razvija.
Ma dobro u tim trenucima se to činilo kao logična odluka.
On je sebi doveo Vukčevića koji je trebao biti taj motor, Oreskevich je uz Oreča trebao pokrivati desnu stranu.
A Rafu nisu mogli poslati na posudbu najviše zbog pritiska navijača.Rafa je bio miljenik navijača.
Jedan je bio od stranaca prekobrojan.
Sad što su Oreskevich, Vukčević i Anđušić prekriženi od Klafurića i što je Rafa otišao kući zbog nostalgije to je druga stvar

salmy

Post Postao/la salmy » 03 dec 2023, 16:32

Radobolja je napisao/la:
03 dec 2023, 10:27
Leta Mirvic za Keveljom ko mis za sirom,kad sam govorio bio i rekao da svjesni niste ko je Kevelj i da sa njim nema zajebancije,sto se tice biznisa nema ga jaceg trenutno na ovim prostorima,pa ja znam kad mu je ovcina rekao uzet cu sve pare od ugovora na glavu cu vas baciti,a on njemu sine koliko ja milona imam nemas ti toliko carapa u kuci a sprcit cu te samo tako,privatno sam sa njim dobar i znam koliko voli Velez i koliko se zadao u sve ovo,da njega nije bilo suspenzija stadiona bi bila 8 utakmica,slomio je beusa sa vezama i lobiranjem
U pravu si, mada se Mirvic jedno vrijeme svezo i Mirse Catica, pa i preko njega se pokušava približiti Veležu i Kevelju...namazan je i ima para, ali ne bih reko da dobro poznaje fudbalski biznis, dosta "luta" sa trenerima i ne dovodi adekvatna pojačanja za Sarajevo.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 03 dec 2023, 17:18

salmy je napisao/la:
03 dec 2023, 16:32
Radobolja je napisao/la:
U pravu si, mada se Mirvic jedno vrijeme svezo i Mirse Catica, pa i preko njega se pokušava približiti Veležu i Kevelju...namazan je i ima para, ali ne bih reko da dobro poznaje fudbalski biznis, dosta "luta" sa trenerima i ne dovodi adekvatna pojačanja za Sarajevo.
Hoce on da se poveze sa nekim ljudima pa malo i luta nema veze kao Kevelj,pa Beus i Kabiri su zivotom lobirali da se suspenduje stadion a ovamo Kevelj sam i nisu mu mogli nista,ne zovu ga dzabe tata veza i poznanstava,on danas npr pije kafu sa Bakirom,navecer sa Niksicem a sutra sa nekim predstavnicima iz Hrvatske,sto duze da potraje na ovom mjestu predsjednika

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 03 dec 2023, 17:24

Radobolja je napisao/la:
03 dec 2023, 17:18
salmy je napisao/la:
03 dec 2023, 16:32
Radobolja je napisao/la:
Hoce on da se poveze sa nekim ljudima pa malo i luta nema veze kao Kevelj,pa Beus i Kabiri su zivotom lobirali da se suspenduje stadion a ovamo Kevelj sam i nisu mu mogli nista,ne zovu ga dzabe tata veza i poznanstava,on danas npr pije kafu sa Bakirom,navecer sa Niksicem a sutra sa nekim predstavnicima iz Hrvatske,sto duze da potraje na ovom mjestu predsjednika
Nekrunisani kralj trgovine interesima.
Odlicno vodi klub. Boze podrzi !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: 061657451 i 1 gost.