Treba im dati Domica Bajrica i jos malo para za Gulija. Prevarit im onog njihovog predsjednika sto ga je Sejo Brajlovic gledanjem u fildzan lozio za ishod finala kupa

Sarajlije postadose nasa filijalaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 dec 2023, 09:37Kako se Mateo Politanoradovao nakon utakmice protiv Sarajeva najvjerovatnije da ce na kraju sezone jedine trampe biti Mateo vamo a Andjusic tamo. Svaka cast Nemanji ali nije njega Klaf bezveze otpisao. Ne moze u presingu igrati sedam minuta a one ga neznalice kod pitara objerucke besplatnog prihvatili
![]()
Treba im dati Domica Bajrica i jos malo para za Gulija. Prevarit im onog njihovog predsjednika sto ga je Sejo Brajlovic gledanjem u fildzan lozio za ishod finala kupa![]()
Moze ali na tribine da malo Mostarca glumi, jos smo sad unaprijedili ove slike s utakmica, rijesit cemo dvije-tri za instagrama
Shizopitari, pusti to.
Nisu, daleko od toga... ono sto ide na zivce, jeste cinjenica da su pitari, pa i strumfovi, navikli da iz Veleza zagrabe sta im se prohtije... da se mene pita, kao sto se ne pita, niko iz Veleza vise ne bi otisao za Sarajevo ako ga se ikako moze sprijeciti, osim naravno, ako, na primjer za ovu dvojicu ne izvale jedno milion eura...
Gdje se sjeti Mujezinovića. Šta se desilo sa njim, igra li još?StarmoCity je napisao/la: ↑03 dec 2023, 02:08100% i to vec dokazano kroz razne bivse igrace tipa kad nas je Mujezinovic pa Ovcina napustili u ovo novije vrijeme. Pola grada plakalo za njima i na kraju dodju 5 puta bolji na njihove pozicije.
Mujezinovic propao i nestao i ne znam ni gdje igra vise a evo i ovcinu iz zelje tjeraju u famos.
Gledao sam ih tri puta ove sezone,a gledao sam ga i na Kupresu.On je otišao na posudbu samo zbog Oreskevicha jer je Feja procijenio da će mu on i Rafa više trebati.
Ma ja Fejine procjene hahaEspiritosanto je napisao/la: ↑03 dec 2023, 14:56Gledao sam ih tri puta ove sezone,a gledao sam ga i na Kupresu.On je otišao na posudbu samo zbog Oreskevicha jer je Feja procijenio da će mu on i Rafa više trebati.
Sad mu se otvorilo mjesto da se vrati i to je to.
Protiv Radnika je preorao teren, nema gdje ga nema,sve kreće od njega,svaki napad.
Jedan od najlaganijih igrača lige bi mogao biti što bi rekli Željovci![]()
Od onog drugog nema ništa al hajde nije skup a i mali Abaza je standardan, zabio je čak i jedan gol iz slobodnjaka.1981ultra je napisao/la: ↑03 dec 2023, 15:02Ma ja Fejine procjene hahaEspiritosanto je napisao/la: ↑03 dec 2023, 14:56Gledao sam ih tri puta ove sezone,a gledao sam ga i na Kupresu.On je otišao na posudbu samo zbog Oreskevicha jer je Feja procijenio da će mu on i Rafa više trebati.
Sad mu se otvorilo mjesto da se vrati i to je to.
Protiv Radnika je preorao teren, nema gdje ga nema,sve kreće od njega,svaki napad.
Jedan od najlaganijih igrača lige bi mogao biti što bi rekli Željovci![]()
Ma dobro u tim trenucima se to činilo kao logična odluka.crveniratnik je napisao/la: ↑03 dec 2023, 15:50Lohan je odličan igrač. Na pripremama kod Feje, 1-2 utakmice (ne znam tacno koliko je igrao) bio je motor ekipe Veleža i glavni ofanzivni vezni igrač. Feja ga čak forsirao, i svaki napad gradio preko njega. Mene momak oduševio sa prodorima naprijed. Šta se se desi poslije, ko će znati, završi u Nevesinju.
Sigurno igrač sa mnogo potencijala i nije ništa slabiji od Kadrića i još nekih, najblaže rečeno. Priključiti ga prvom timu čim prije da se razvija.
U pravu si, mada se Mirvic jedno vrijeme svezo i Mirse Catica, pa i preko njega se pokušava približiti Veležu i Kevelju...namazan je i ima para, ali ne bih reko da dobro poznaje fudbalski biznis, dosta "luta" sa trenerima i ne dovodi adekvatna pojačanja za Sarajevo.Radobolja je napisao/la: ↑03 dec 2023, 10:27Leta Mirvic za Keveljom ko mis za sirom,kad sam govorio bio i rekao da svjesni niste ko je Kevelj i da sa njim nema zajebancije,sto se tice biznisa nema ga jaceg trenutno na ovim prostorima,pa ja znam kad mu je ovcina rekao uzet cu sve pare od ugovora na glavu cu vas baciti,a on njemu sine koliko ja milona imam nemas ti toliko carapa u kuci a sprcit cu te samo tako,privatno sam sa njim dobar i znam koliko voli Velez i koliko se zadao u sve ovo,da njega nije bilo suspenzija stadiona bi bila 8 utakmica,slomio je beusa sa vezama i lobiranjem
Hoce on da se poveze sa nekim ljudima pa malo i luta nema veze kao Kevelj,pa Beus i Kabiri su zivotom lobirali da se suspenduje stadion a ovamo Kevelj sam i nisu mu mogli nista,ne zovu ga dzabe tata veza i poznanstava,on danas npr pije kafu sa Bakirom,navecer sa Niksicem a sutra sa nekim predstavnicima iz Hrvatske,sto duze da potraje na ovom mjestu predsjednikasalmy je napisao/la: ↑03 dec 2023, 16:32U pravu si, mada se Mirvic jedno vrijeme svezo i Mirse Catica, pa i preko njega se pokušava približiti Veležu i Kevelju...namazan je i ima para, ali ne bih reko da dobro poznaje fudbalski biznis, dosta "luta" sa trenerima i ne dovodi adekvatna pojačanja za Sarajevo.Radobolja je napisao/la: ↑03 dec 2023, 10:27Leta Mirvic za Keveljom ko mis za sirom,kad sam govorio bio i rekao da svjesni niste ko je Kevelj i da sa njim nema zajebancije,sto se tice biznisa nema ga jaceg trenutno na ovim prostorima,pa ja znam kad mu je ovcina rekao uzet cu sve pare od ugovora na glavu cu vas baciti,a on njemu sine koliko ja milona imam nemas ti toliko carapa u kuci a sprcit cu te samo tako,privatno sam sa njim dobar i znam koliko voli Velez i koliko se zadao u sve ovo,da njega nije bilo suspenzija stadiona bi bila 8 utakmica,slomio je beusa sa vezama i lobiranjem
Nekrunisani kralj trgovine interesima.Radobolja je napisao/la: ↑03 dec 2023, 17:18Hoce on da se poveze sa nekim ljudima pa malo i luta nema veze kao Kevelj,pa Beus i Kabiri su zivotom lobirali da se suspenduje stadion a ovamo Kevelj sam i nisu mu mogli nista,ne zovu ga dzabe tata veza i poznanstava,on danas npr pije kafu sa Bakirom,navecer sa Niksicem a sutra sa nekim predstavnicima iz Hrvatske,sto duze da potraje na ovom mjestu predsjednikasalmy je napisao/la: ↑03 dec 2023, 16:32U pravu si, mada se Mirvic jedno vrijeme svezo i Mirse Catica, pa i preko njega se pokušava približiti Veležu i Kevelju...namazan je i ima para, ali ne bih reko da dobro poznaje fudbalski biznis, dosta "luta" sa trenerima i ne dovodi adekvatna pojačanja za Sarajevo.Radobolja je napisao/la: ↑03 dec 2023, 10:27Leta Mirvic za Keveljom ko mis za sirom,kad sam govorio bio i rekao da svjesni niste ko je Kevelj i da sa njim nema zajebancije,sto se tice biznisa nema ga jaceg trenutno na ovim prostorima,pa ja znam kad mu je ovcina rekao uzet cu sve pare od ugovora na glavu cu vas baciti,a on njemu sine koliko ja milona imam nemas ti toliko carapa u kuci a sprcit cu te samo tako,privatno sam sa njim dobar i znam koliko voli Velez i koliko se zadao u sve ovo,da njega nije bilo suspenzija stadiona bi bila 8 utakmica,slomio je beusa sa vezama i lobiranjem